Foto-moto verdiğin bilgiler için teşekkürler . Bu arada aykut aramıza hoşgeldin
Foto-moto verdiğin bilgiler için teşekkürler . Bu arada aykut aramıza hoşgeldin
sagolun arkadaşlar motor kaskolu ama yedek parcaları hala gelecek yok gümrük te yok yolda bekliyoruz.
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Abicim Suzukinin Fabrika nosunu öğrendim.
0262 268 00 00 Orayı arayıp santralden sorununa göre bir yektiliye ulaşmaya
çalışırsan faydası olur düşüncesindeyim. Hangi bayıde motorun bilmiyorum ama
bazen kademe atlayıp yetkililerde direk görüşmende fayda olabilir.
Öğrendiğim kadarıyla parca maksimum gelme süresi en kötü şartlarda 45 gün.
Bir kopukluk olmuş olabilir. Olmaması lazım ama direk yetkilileri aramak lazım.
Bazen yeni makından bile parca söküp takerken bu sıkıntının temeline inmek lazım. Şu ana kadar edindiğim bilgiler bunlar. Saygılar.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
suzuki burgman scooter'in babası vespa dedesi
Herkese merhabalar. Bende nihayet istediğim motor sahibi oldum. Geçen hafta Suzuki Burgman AN 400 (2005 model) aldım. Görünüşüyle ve performansı ile diğer motorumdan olan farkını hemen farkettim. Bahar/Yaz ayları gelsede bol bol gezsem.
Bu arada arka lastiği değiştirmek isityorum. Hangi lastiği öneirsiniz. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Herkese kazasız sürüşler dilerim.
Ali Y.
Ali, hayırlı uğurlu olsun motorun. kaça aldın kaç km de biraz bilgi verirmisin. bizde piyasanın son halini öğrenmiş oluruz.
arka lastiği kesinlikle michelin pilot ile değiştir. yoltutması ve virajlarda yatması oldukça değişiyor. buzz motorda bulabilirsin. ben takımını ön arka sökme takma balans 190 ytl ye bitirmiştim.
güle güle kullan
Merhaba. Motor 2005 model (2005 sonu üretim, imbolizerlı), 2006 Mart sonunda alınmış. 10.000 km.de. Servise gösterek aldım, Çok temiz bir motor. Satan arkadaş askere gidiyordu, 7.500-YTL.na aldım.
Lastikleri sizin bildirdiğiniz yerden, Michelin aldım(4 mevsim olandan). Değiştirmişken her ikisini de değiştirdim.
İlginiz için teşekkür ederim.
Burgman 400 Service Manual
http://rapidshare.com/files/73125545...anual.pdf.html
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Hayırlısı olsun güle güle kullan
Bende kendi motorumu geçen hafta aldım.
Eğer benim gibi çin malı bir maxiscooterdan burgmana geçtiysen burgmanın o parayı sonuna kadar hak ettiğinin farkına varmışsındır.
Çok teşekkür ederim 1 haftadır bu dosyayı arıyordum bulabildiğim bütün siteler kredi kartı ile ödeme karşılığı indirmeye izin veriyordu. Hemen tıkladım indiriyorum.
nette servis bilgileri ararken burgmanusa.com da çok güzel bilgilere rastladım. özellikle bunu sizlerle paylaşmak istedim:
http://burgmanusa.com/forums/viewtopic.php?t=23549
bu sitede bunun gibi daha birçok modifiye bakım konusunda bilgiler mevcut incelemenizi tavsiye ederim.
Duffy tekrar çok teşekkür ederim indirdim inceledim
motoruyla kendi uğraşmayı sevenler için süper bir kaynak
evet beyler pazar sabahı çimme operasyonu düzenlesek diyorum.
önce paçacı sonra sinanların hamam ardından bi de kebapçı diyorum. ne dersiniz?
Önceleri 250 cc lik Yamaha, Piaggio ve Hyosung baktım. Sonra birden Burgman'a karar verdim. Borcum olduğu halde halde borcun bitmesini bekleyemedim, aldım. Önceki motorum(halen duruyor) Kore malı, Daelim 125 cc. Boyut ve güç olarak çok farkediyor. Kaskosunu da yaptırdım.
@duffy
sizin resimleriniz hangi topicde?
@aliy
kaskosunu ne kadar tuttu acaba? taksit durumları nasıl?
makul bir fiyatı varsa bende yaptırmak istiyorum.
Kardeşim Koç Allianz Sigorta Acentesi. Benimki hiç komisyonsuz oldu. Yine de arabamdan fazla (Opel Corsa) bıraz daha fazla tuttu. Aracının modelini, Tipini vs. bana mail olarak atarsan kardeşimden fiyat alabilirim. Mail adresi auzun@tmsf.org.tr
Görüşmek üzere.
2004 burgman 400 (immobilizerlı)
kasa olarak 2005 ama ruhsat bilgilerinde 2004 yazıyor.
Bu arada Yaşınızında bilinmesi gerekiyor muş.
Kolpa Arkadaşım. Sistemde görünen mail adresinize bilgileri içeren mail attım.
evet arkadaşlar yer üsküdar çinili hamamıdır. saat 12.00
gelecekler
1-vedatarpacı
2-tarikiko
3-erkaneren
4-vejeteryan kasap
5-r1200 fatih
6-v-rider
7-creative x
8-sinan
9-mehdi
10-necmi bey
11-foto moto
12-duffy
evet başka gelmek isteyenler eklesin.
hamam sonrası ya kebapçı ya balıkçıya gideriz isteğe göre..
not: reflektif yelek ve interkom zorunludur. grup sürüşü kurallarına uymayanlar atılır gruptan ona göre.
İşte Burgman USA )))
http://burgmanusa.com/forums/viewtop...473&highlight=
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
geleneksel 1nci çinili hamamı günümüz dün yapılmıştır
gelen tüm arkadaşlara ve özellikle sinan kardeşimize hamamdan sonra külhandaki mangal ziyafeti için çok teşekkürler..
işte arada menfaat olmayınca grup arkadaşlığı böyle güzel oluyor.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)