arkadaşlar nihayet geçtiğimiz hafta sonu honda motosiklet eğitim merkezinden güvenli sürüş 2 sertifikamı almış bulunmaktayım.
iki tam gün çok ciddi bir eğitim veriyorlar. çok özverililer...
herkese tavsiye ederim. motosiklet kullanacağım diyen herkesin bu eğitime gitmesi zorunlu tutulmalı bence.. bu kadar fark edeceğini tahmin etmiyordum. inanamıyorum ya iki gün sonunda cbf1000 i oyuncak gibi kullanıyordum. harika bir his.
ilk günün sonunda burgmanımı gidip öpesim geldi. o kadar pratik bir motor olduğu için. fakat ikinci gün sonunda debriyaj fren kombinasyonuna alışınca ve 1000 liğide kullanınca biraz basit geldi burgman. hani derler ya uçaktan inip taksiye binmek gibi birşey. ciddi ciddi kendimden korkmaya başladım.
oradaki hocalar kullanırsın ama önce 600-800 aralığında bir motor alıp en az iki sene sonra 1000 cc üzerine çıkmamı tavsiye ettiler. söz dinlerim ama resmen cbf 1000 zehirledi beni arkadaşlar. hani derler ya anlatılmaz yaşanır. halaa inanamıyorum 1000 lik motoru çok rahat kullanıyorum yetmiyor bir de slalom yapıyorum. ALLAH korusun kaza bela vermesin.
ha bu arada ilk fırsatta güvenli sürüş 3 e de kaydımı yaptıracağım. buradan HONDA türkiye ye de şükranlarımı sunarım. gerek ilgi alaka gerek bir avrupalı gibi adam yerine koyma olsun. verdikleri hizmet tek kelimeyle harika. bir de ikramları vardı ki sormayın kendinizi tatil köyünde sanıyorsunuz
)
bu eğitimi bu ülkede ekmek yiyen her markaya zorunlu tutmaları lazım geldiğini düşünüyorum.
tamam suzuki de çok iyi motor ama yapmaları gereken ödevleri yerine getirmediklerini düşünüyorum.
her fırsatta suzuki suzuki diyen arkadaşlar, gidipte genel müdürleriyle mülakat yapan arkadaşlar keşke böyle türk motosiklet kullanıcılarının ihtiyaç duyduğu bu hizmet konusunda da kurumu zorlasa..
şimdi gel de HONDA hayat onda deme
aydın ve murat hocaya tekrar teşekkürler. sanki kendi kardeşlerine öğretiyorlarmış gibi işlerini ciddiye aldıkları için..