küresel ısınma biran önce gercekleşse hiç kar yağmasa güneş olsa hergün bizde keyfini çıkarsak 12 ay burgmanın ya)
küresel ısınma biran önce gercekleşse hiç kar yağmasa güneş olsa hergün bizde keyfini çıkarsak 12 ay burgmanın ya)
günaydın herkese
Vedatarpacı kardeşim geçmiş olsun
umarım önemli birşey yoktur
bu arada Duffy kardeşim sana da ne diyeyim bilmiyorum ki
uluslararası üne sahip BURGMAN'cılar olarak
dün Altan motor'a uğradım
hem yeri öğrenmek hemde tanışmak için
Tamer kardeş yoktu ancak kardeşi orada idi.
çok efendi ve çok sevimli insanlar
yer tam bizim kıllığımıza göre
motor gözümüzün önünde
kahve çay orta sehpada
ilgi alaka muhteşem
valla sizi bilmem ama ben servisimi buldum arkadaşlar
servisten ziyade dost meclisi gibi bir yer inanın
artık geceleri rahat uyuyacağım
kızımı emanet edebileceğim güvenli bir yer var
sevgi ile kalın
en kısa zamanda görüşmek üzere
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
beetle65, Taner Altan'da işinin üstadıdır. Makineyi gözü kapalı dağıtır, toplar benim varyatör ile ilgili sorunum olduğunda zamanım yoktu izne ayrılmıştım Tamer abiye bıraktım tatile gittim 2-3 gün kaldı zuzu valla merak dahi etmedim hemde ben ne arabamı ne motorumu aslında dikkat ettim ya ben bunu sahibi olduğum her şey için yapıyorum birisi uğraşırken başında duruyorum ama bu güvensizlik değil başka bişey sanırım.
Suzuki' de ALTAN MOTOR
Ford'da HERFORD
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
SUZUKI'de ALTAN MOTOR
VOLKSWAGEN'de de ŞENOL Ustam
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Allahtan sitenin sponsorlarından da reklam vaziyetlerinden ceza almıyoruz...
@beetle65
zafercim, merak etme Tamer, Taner ikiside tam bizim kıllığımıza göre yerdir. Sorduğun her soruyu dakikalarca anlatmaktan çekinmezler. Motorunun başında durursun, çayını kahveni içersin, istersen bişeylerle uğraşırsın....
Suzuki de ALTTAN, BMW de üstten motor
Merhaba beyler ben geldim.
Beetle ondansonra yengede seni ev almıyacak sanayi altı çocuğu olucan
Şaka bir yana şu 1000 gelsede bende bir tanışsam altan motorla önce thai'ni yaptırdığı şu varyatör olayını bende yaptıracam birde bi arkadaş bana xenon hedaye edecek ama özelliklerini sordu thai bana yardımcı olurmusun .
Saygılar
Tamer Altan tabelayı değiştiriyormuş.
Kendin boz, kendin tamir et
Şimdi Vedat demez mi? Vapurda giderken bir usta ile tanıştım diye
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Siz ister inanın ister inanmayın
Vedat'ın babasının vapuru var
adam herkes ile orada tanışmış
bence yenge ile de vapurda tanışmış olabilir
şaka bir yana hepiniz çok iyi insanlarsınız
iyi ki pazar günü gelmiş ve sizleri tanımışım
bu arada mangal muhabbetini unutmayalım arada kaynamasın
Beetle osenin iyiliğin valla şahsen bende sizleri tanımaktan gurur duydum.
ama şu vapur olayına bir el atmak lazım vedat ortalarda yok vapur hala yanaşmadımı ne
Resimlere baktım hakikatten sıra sıra inciler olmuş ( Maşallah nazar değmesin allah olmayanada nasib eylesin )
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
öncelikle hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..
bu gün biraz yoğun olduğum için henüz girebildim net e ..
zafer abi, sözüm daimdir.. tadı damağımda kaldı pazar gününün hava durumunu takip edelimde güneşli günleri değerlendirelim derim..
şimdilik hoşça kalın.. ben buradayım..
Arkadaşlar, benim gene bir sorum var bizim ampuller H4 mü H7 mi?
Teşekkürler.
Abi ne güzel ya şu Burgman.Alanlara burgmanı olanlara kazasız belasız sürüşler dilerim.Ama Tanımsız senin Nexus a hastayım çok fenaaaa
Benim de motorum Honda 600 RR Kırmızı
Bize de ya Burgman ya Nexus yolu gözüküyor.
1 St Class Warrior.Hardware Master.
Aksarayda bir yedek parçacı arkadaş var hediye edicek ama bilgi istedi H4 mü H7 mi kaç kalvin diye sordu cevap veremedim bende işi bilenlerden öğreniyim dedim.Xenonlarda motor veya araba fark ediyormu yoksa hepsi aynımı?
Gelişmelerden haberdar ederim ama şimdi beetle sen benide sevmessin diye taktırmayacağım
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)