Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Ekim 2007, 21:19
Reklamlar
-
12 Ekim 2007, 01:30
selam
tüm müslüman aleminin ve motorseverlerin
mübarek ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim
geziye katılamayacağım eşimin memleketi olan ağvada olacağım ve pazar akşamı dönüş yapmam gerekiyor...
saygılarımla....
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
12 Ekim 2007, 20:35
sevgili arkadaslar yagmur olasılıgının pazar gunku durumu yuzde 80.
Bu anlamda motorlarla zorlanırsınız diye dusunuyorum.
Alırsın ford olursun lord... Bilmem anlatabildim mi
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
13 Ekim 2007, 12:05
hayırlı bayramlar arkadaşlar
-
14 Ekim 2007, 09:52
burgman_brs adlı üyeden alıntı
fotograflar çok güzel, paylaştığın için teşekkür ederim üstad. ALLAH kazadan beladan korusun...
İçim eridi resimlere ooof ooof;
ielts sınavını geçicezde
avustralya 'ya gidicezde
okula başlıcazda
yerleşicezde
motor araştırığ uygun fiyata alıcaz
ölme eşşeğim ölme
-
15 Ekim 2007, 11:02
Herkese hayırlı haftalar, bayram sonrası işe gitmek zor oldu..
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
-
15 Ekim 2007, 12:05
herkese hayırlı haftalar diliyorum..
iyi ki işe gelmek var mış...
alırsın ford, olursun zort diil miydi?
-
15 Ekim 2007, 12:08
İyi haftalar arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Her ağacın kurdu özünden olur. Yiğidin kemliği sözünden olur.
-
15 Ekim 2007, 12:11
çok güzel yağdı yağmur. lazımdı da hani.
Hayırlı işler herkeze. herşey yeniden başlıyor.
-
15 Ekim 2007, 12:33
Geçmiş bayramınız mübarek olsun.Herkese iyi haftalar.
-
15 Ekim 2007, 13:11
burgman_brs adlı üyeden alıntı
çok güzel yağdı yağmur. lazımdı da hani.
Hayırlı işler herkeze. herşey yeniden başlıyor.
evet abi gezemedik fazla ama olsun, rahmete hasret kaldık.
gerçi serhatin sayesinde ikinci gün gezdik biraz. sağol serhatçim
ya serhatçim sen can a ne vaad ettin adam iki gündür başımın etini yiyor. size gitmek için..
-
15 Ekim 2007, 22:55
arkadaşlar muhabbetinizi bölmüş gibi oluyorum ama size bi sorum var ben majesty kullanıyorum yaklaşık 3 aydır kalkışlarda benim motorum çok zorlanıyo devir yükselmesine rağmen hızlanmıyo motor belli bi sürate ulaştıktan sonra kendine geliyo acaba suzuki de böle bi olay varmı servis debriyaj balatımın bittiğini söyledi acaba değiştirince düzelirmi dersiniz
SÖZLE DÜŞÜNÜR,SÖZLE SÖYLERİZ.VE SÖZÜMÜZLE ANILIRIZ.BİR SÖZLE UNUTUR GİDER,BİR SÖZLE ÖLÜMSÜZ KALIRIZ
-
15 Ekim 2007, 23:09
ergunz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar muhabbetinizi bölmüş gibi oluyorum ama size bi sorum var ben majesty kullanıyorum yaklaşık 3 aydır kalkışlarda benim motorum çok zorlanıyo devir yükselmesine rağmen hızlanmıyo motor belli bi sürate ulaştıktan sonra kendine geliyo acaba suzuki de böle bi olay varmı servis debriyaj balatımın bittiğini söyledi acaba değiştirince düzelirmi dersiniz
Suzuki'de de buna benzer sorun tabii ki olur çalışma mantığı aynı fakat parçaların şekilleri farklı balata tamburun içine tutunamadığı için boşa döner bir süre sonra yakalar balatanın değişmesi durumu çözer ancak yetkili servisinde debriyaj sistemini komple bir kontrolden geçirtmeni öneririm
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
15 Ekim 2007, 23:17
Duffy adlı üyeden alıntı
Suzuki'de de buna benzer sorun tabii ki olur çalışma mantığı aynı fakat parçaların şekilleri farklı balata tamburun içine tutunamadığı için boşa döner bir süre sonra yakalar balatanın değişmesi durumu çözer ancak yetkili servisinde debriyaj sistemini komple bir kontrolden geçirtmeni öneririm
çok teşekkür ederim yardımın için debriyaj için para biriktirmeye başlasam iyi olucak demekki
SÖZLE DÜŞÜNÜR,SÖZLE SÖYLERİZ.VE SÖZÜMÜZLE ANILIRIZ.BİR SÖZLE UNUTUR GİDER,BİR SÖZLE ÖLÜMSÜZ KALIRIZ
-
16 Ekim 2007, 00:19
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
evet abi gezemedik fazla ama olsun, rahmete hasret kaldık.
gerçi serhatin sayesinde ikinci gün gezdik biraz. sağol serhatçim
ya serhatçim sen can a ne vaad ettin adam iki gündür başımın etini yiyor. size gitmek için..
kediden bahsetmistim ondan dolayıdır.
Gelin kardesım basım ustunde.
Yalnız sen degıl buradakı tum arkadaslar davetlımdır.
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
16 Ekim 2007, 10:20
creativefx adlı üyeden alıntı
kediden bahsetmistim ondan dolayıdır.
Gelin kardesım basım ustunde.
Yalnız sen degıl buradakı tum arkadaslar davetlımdır.
serhat, sayende bizde kedi aldık ama biraz büyükçe..
arkadaşlar son günlerde gerçekleşen motosiklet kazalarını bir uyarı olarak alıp, motosiklet eğitimine gitmek için bir sebep olarak görelim.
ben kesinlikle motosiklet eğitimi almayı becerimi geliştirmeyi düşünüyorum. gelin bu işi birlikte yapalım
bu hafta işim var gelecek hafta bilmem ne diyerek, hayatımızı tehlikeye atmayalım.
-
16 Ekim 2007, 11:42
Arkadaşlar, burgman yolunda ilk adımımı attım ve bugün B ehliyetini aldığım sürücü kursumla görüşerek B + A2 talebinde bulundum, aralık ayında sınava giriyorum motosiklet için ve ocak ayında 2. ehliyetimi almış oluyorum...
Çok mutluyum
-
16 Ekim 2007, 12:40
worldwideweb adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
burgman yolunda ilk adımımı attım ve bugün B ehliyetini aldığım sürücü kursumla görüşerek B + A2 talebinde bulundum, aralık ayında sınava giriyorum motosiklet için ve ocak ayında 2. ehliyetimi almış oluyorum...
Çok mutluyum
arkadaşım biz yapmadık ama çok şanslıymışız.
belki sen o kadar şanslı değilsindir.
o yüzden kesinlikle ehliyetten çok daha önemli olan motosiklet eğitimini almanı öneririm.
-
16 Ekim 2007, 14:44
motor eğitimini kurs vermiyormu? yani bu konuda daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum ve kursun verdiği tüm olanakları değerlendirmeyi düşünüyorum. Ders kaçırmak gibi bir durumum yok fakat motor eğitimi biraz kız işi gibi ya nasıl eğiticekler beni merak ettim
-
16 Ekim 2007, 16:25
ergunz adlı üyeden alıntı
çok teşekkür ederim yardımın için debriyaj için para biriktirmeye başlasam iyi olucak demekki
Dostum motosikletinin modelini bilmiyorum ama garantisi dolmadıysa garantiden değiştirmeleri lazım..
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler