bu pazar alinazık ınde dedigi gibi saganak yagmur var.
Bayramdan sonraya yapmamız daha iyi olacak gozukuyor.
bu pazar alinazık ınde dedigi gibi saganak yagmur var.
Bayramdan sonraya yapmamız daha iyi olacak gozukuyor.
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Evet Tarık haklı güzel yerler var ama birazda oraları bilmek gerekiyor. Ben mors alfabesi öğreniyorum selektörlerle haberleşiriz mors alfabesi bilmeyen grup sürüşünde işi yok öğrenin kardeşim.
Şenol abi hayırlısı olsun artık 650 lerin süslediği resimleri görmeye başlayacaz.
Serhat gelemez onun motoru yok satmasaymış banamı sordu satarken
Gezi yaparsak Oğuz'dan saklıyoruz bizden habersiz Ağva'ya plan yapsın olmazsa gel bize takıl yok kardeşim sana üçkağıt yapacam Tekirdağa gidecez diyecem saatide geç verecem sen arayınca Tekirdağ'dayız diyecem (aslında orada olmayacaz) bas gel otoban çıkışında bekliyoruz diyecem sanada
Bırak bu işleri sankim motorun var basarsın sileceğe çalışır allahın Ford'çusu
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Mustafanın da dediği gibi yağmur bozuyor bizi kardeş ama bayramdan sonraki h.sonu polonezköyde güzel bir yer var, turizmci bir arkadaş var o sureklı polonezkoy tarafına organızasyonlar yapıyor onunla konuşuyorum bizim için orayla konusup fiyat alıcak.. Hepimize uyarsa oraya gidebiliriz..
Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlarına sabır versin.
Serhatcim ben bakınıyorum sağa sola, hem senin motorun yok nasıl geliceksin ki arabalıları almıyoruz biliyorsun
Başım üstünde yerin var..
Bu arada sizlere küçük bir fıkra
Eve zamanindan erken donen koca karisini yatakta en iyi arkadaslarindan biri ile yakalar.Adam hic bozuntuya vermeden ve sogukkanlilikla silahini ceker ve arkadasini vurur.
Kadin yatakta soyle dogrulur:
--Bak bu sekilde davranmaya devam edersen hic arkadasin kalmayacak.
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
Ulen sizden gizli plan yaptığım yok, hanım istedi gidelim diye ben de bi yokla bakalım yer var mı otellerde dedim. Plan dediğin bundan ibaret. Hem sen bensiz bi yere gidemezsin. Kimle uğraşıcan yoksa
Şaka şuka bi tarafa arkadaşlar bayramda bişeyler yapalım: gezi, piknik ne olursa Fordçular da gelsin
Her ağacın kurdu özünden olur. Yiğidin kemliği sözünden olur.
savulllüünnn ne oluyor benim yoklugumda burada.
Bakın sonra ah mangalı koyacak yer yok
Ya benım kaskı arabaya koyalım
Ya yagmur yagdı ıkı dakka arabada oturayım usudumm
Anlamam hicbirinizi almam bak ....
Bu arada haberiniz yok galiba ozzzz bana hediye piaggio 500 abs aldı naberrr...
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
bir fikirde benden olsun.. pazar günü bizim yazlığa gidip mangal yapalım. ne dersiniz?
isteyen motoruyla isteyen arabasıyla gelsin.
3 creativefx (yeni motoruyla)
Kısmetse bizde geliyoruz..
1- Vedat Arpacı
2-Foto-Moto + Eşi[/QUOTE]
3-creativex
4-tarikiko artı eşi (artı işaretini bulamadım )
Oğuz yeni motor alınca sözünü unutmuyorsun dimi.............
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
bu pazar mı? yoksa bayramdan sonra ki pazar mı?
bu arada ben arabayla geleceğim. malum çocuklar
Selam dostlar, kaldığımız yerden devam
Bensiz düğün olmaz, listeye kendimi ekledim;
1- Vedat Arpacı
2-Foto-Moto + Eşi[/quote]
3-creativex
4-tarikiko artı eşi (artı işaretini bulamadım )
5-Erkan
Serhatçım, bu sefer kaburga kırmak yok inş.
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
istanbulun havası belli olmaz derler.. belki bize de bir sürpriz yapar..
yaa yağmur da çook lazım. ALLAH hayırlısı neyse onu versin.
Arkadaşlar Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Size ve ailenize mutluluk ve bereket getirmesini dilerim.
Oğuz
Her ağacın kurdu özünden olur. Yiğidin kemliği sözünden olur.
mübarek ramazan bayramınızı kutlar, size ve tüm sevdiklerinize esenlikler dilerim.
vedat arpacı
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)