arkadaşlar, avustralya 'da satış fiyatını nasıl öğrenebilirim. bu motoru çok beğendim, konforu nasıl? yorumlarınız çok önemli benim için.
Motoru alma amacım konfor, konfor, konfor hızı sevmediğim için istiyorum.
arkadaşlar, avustralya 'da satış fiyatını nasıl öğrenebilirim. bu motoru çok beğendim, konforu nasıl? yorumlarınız çok önemli benim için.
Motoru alma amacım konfor, konfor, konfor hızı sevmediğim için istiyorum.
Hep hayalimdeki motor idi,gerçekten diğerleri arasında farklı bir yer ve konuma sahip olan BURGMAN nın tahtını artık daha güçlü ve konforlu bir maakina salla
yacak ama onun sınıfı HYPER BIKE olarak geçiyor, 840 cc hacmi ile zincirli aktarmanın bu sınıfta ilk kez görüldüğü ve 0-100 km yi 5.5 saniyede alıp,200
km lik hızı rahatça gören bu yol canavarı ne mi GILERA arkadaşlar.
Netten girip detaylarına bakarsanız,artık rekabetin ne kadar kızıştığına şahit
olacaksınız ve sanyorum çok da uzak olmayan bir gelecekte bombardier den
990 cc lik bir scooter daha göreceğiz.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Arkadaslar öncelikle herkese selamlar..Sonunda üye olabildim
Vedatcım dün akşamki yemek için çok teşekkürler. Sohbet olsun, maç olsun
her açıdan çok güzel bir akşamdı
sevgii arkadasım bu pazar gercekten hareketli bir pazar her sene yeni modeller piyasaya giryor.Bu noktada kisi kendisine en yakın hangi modeli dusunuyorsa onu almalı.Dunyanın en iyi maxiscooter ı buırgman diyemeyız.Ama turkiyede en cok tutulan maxi scooter burgman diyebiliriz.Umarım cok daha iyileri pazara girer bizlerde bu motorları kullanma fırsatına erişmiş oluruz.
Vedatcım hersey icin tesekkurler.
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Gerçekten şık olmuş, zaten Nexus'un 500cc olanıda yakışıklı bir motor ama burgmandaki konfor yok ve tabiki suzuki kadar güven vermiyor bana Gilera, yeni çıkacak olan 840cc de acaba fiyat ne olur? Birde 840 cc; bir scooter için fazla olabilirmi yada gereksiz kaçmazmı diye düşündüm
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
arkadaşlar bir motor ilk çıktığında almak bence çok mantıklı değil.
görüyorsunuz burgman k7 alanların halini.
bence bir sene üzerinden geçtikten sonra, eksiklikleri giderilmiş olarak düşünmek daha mantıklı.
çok güzel akşam yemeği olmuş ellerinize sağlık veceteryen kasapğ aramıza hoşgeldin
aynı nehirde iki kere yıkanılmaz sonra akan su hep farklıdır
Vedat kardeşim verdiğin iftar yemeği için çok teşekkürler.Gelen arkadaşlarımada ayrıca teşekkür ederim.Bizimle o anı paylaşmış olmalarından dolayı.Eğlenceli bir akşam oldu.Deniz'in olmasıda ayrı bir faktör zaten.
Serkan Kural
A rh +
Yemek mükemmel olmuş. En kısa zamanda böyle güzel bir yemekte görüşmek dileğiyle abi.
Vedat, akşam unuttum valla, verdiğin iftar yemeği için teşekkür ederim.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
selam
uzun zamandır giremiyodum bu kanala herkes buradaymış maşallah allah birlikteliğinizi bozmasın
bu arada bende an 400 ümü satma kararı aldım hayırlısı ile an650 bakıyorum..
yeni katılan arkadaşlar olmuş hepsine de ayrı ayrı hoşgeldiniz demek istiyorum....
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun Mustafa'cığım... Motor satmak için değl belki ama, almak için uygun sezon. Aradığın gibi bir motor bulabilirsin umarım. Seni görmek sevindirici
Gilera'nın bu hamlesine Suzuki'nin 1000'lik bir scooterla cevap vereceğine dair söylentiler ortalıkta geziyor ama... 500 cc'nin üstündeki motorların scooter klasmanı için fazla olduğunu ve amacın giderek dışına çıktığını düşünüyorum. Kaldı ki Gileranın yeni makinasının Türkiye fiyatının 25.000 YTL'nin üzerine çıkacağı aşikar... Ben bu kadar parayı scootera binmek için sanırım harcamam. O fiyatlara çok klas touring makinalar var 2. el ya da yeni.
Oğuz
Her ağacın kurdu özünden olur. Yiğidin kemliği sözünden olur.
mustafa bende motorumu satma kararı aldım yaklaşık iki ay önce. ama bir kişi bile bırak alıcı olmayı aramadı bile..
yok pahasına satmaktansa bende satmadan almaya karar verdim. ozzcumun dediği gibi motor almak için güzel ama satmak için kötü günler bu günler..
hatta biraz daha beklersen, yani almak için havalar soğudukça, alım için daha iyi fırsatlar çıkabilir kardeşim.
Arkadaşlar bu arada kasım ayında fuar var biliyorsunuz, orada 2008 modeller tanıtılacak, dolayısıyla 2007 modellerde ciddi indirimler olabilir. Hem sezon kış hem de fuar; fiyatları ciddi şekilde erozyona uğratabilir diye düşünüyorum. Ben olsam yeni motor almak için Kasım - Aralık aylarını beklerim.
Arkadaşlar görmüşsünüzdür belki siz de Bolu'ya bir gezi yapılması düşünülüyor. Biz de katılalım mı? Ne dersiniz?
Ne zaman abi Bolu gezisi?
Valla 20-21 Ekim diyorlar... Biz de Pazar günü, günübirlik katılım sağlayabiliriz diye düşünüyorum. Aşağıdaki linkte detaylar var arkadaşlar. Bi bakın isterseniz... Ya da Bayramın 2.-3. günleri için de bi program yapabiliriz derim.
Oğuz
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...im-2007-a.html
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)