Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Haziran 2007, 00:10
Boracan;
Kesinlikle organize olmalıyız
Geçen hafta suzuki türkiye ye mail attım,böyle dertlerim var diye gelen cevap şu:
Bilginiz için teşekkür ederiz.
Lütfen yetkili servisimiz Özgenç Motor’ a başvurunuz. Sıkıntınız olan konu bahsedilen gibi bir fenomen olmayıp bazı motosikletlerde kontrol edilmesi gereken bir husustur. Eğer rahatsız edici bir konu varsa gerekli işlem yapılacaktır.
Nazik anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Ali Erokan Karakoc
Aftersales Services Manager
Motorcycle, Marine & ATV's
Phone: +90 262 648 00 00 Ext: 252- 352
Fax: +90 262 658 08 56
Aynen böyle;
Yani suzuki diyor ki,yok kardeşim kronik bir problem,istisna..
Komik yani..
Hepimizin ortak sıkıntısı şu ki,Suzuki büyük marka olma erdemini gösterememektedir.
Tüm satılan motorlara ulaşmak zor bir iş değil,ruhsat sahipleri belli,herşey belli.yazarsın bir mektup,yada telefon açarsın:Kardeşim var böyle bir sıkıntı,farkındayız ama şu şekilde ,şu süreçte çözücez dersin ve sözünü tutup herkesin gönlünü alırsın.
Ama nerdeee
Fenomen değilmiş...
Şaka gibi..
Hele forumu okurken gördüğüm:sıraya koyduk parça bekliyenleri ,bekleyeceksiniz- muahabbeti yatışmaya başlayan sinirlerimi tekrar tepeme çıkardı.Yok böyle birşey yaa.
Yarın suzukiye sert bir mesaj atacağım.Bakalım ne cevap gelecek.
Reklamlar
-
02 Haziran 2007, 07:09
soydank adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar;
Bu siteye üye olup K7 den dolayı sıkıntı yaşayan kaç kişi var arkadaşlar??
Şu sayıyı bir belirleyelim ona göre birşeyler yapalım.
Siteye üye olmayan fakat mağdur olup beraberce hareket edebileceğimiz arkadaşlar var ise onları da ekleyin.
1.Soydank
2.Omurilik
3.
4.
5.
6.
Parça bekliyorum. Silkeleme her gün artıyor...Bir de stop ediyor seyir halinde (ECM)
-
02 Haziran 2007, 10:39
soydank´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar;
Bu siteye üye olup K7 den dolayı sıkıntı yaşayan kaç kişi var arkadaşlar??
Şu sayıyı bir belirleyelim ona göre birşeyler yapalım.
Siteye üye olmayan fakat mağdur olup beraberce hareket edebileceğimiz arkadaşlar var ise onları da ekleyin.
1.Soydank
2.Omurilik
3.Boracan
4.Çaylak motorcu
5.
6.
-
02 Haziran 2007, 11:49
Arkadaşlar merhaba;) Ben SYM GTS250 kullanıcısı olarak üye olmuştum foruma ve uzun zamandırda takip etme fırsatım olmadı.Ancak bende bir burgman sevdalısı olarak ,almadan önce bir problemi varmıdır diye foruma girdiğimde sizin sıkıntılarınızı okudum,çok üzüldüm..Ben Bursa'da yaşıyorum ve burdada yeni burgman kullanan arkadaşlarım var,kendilerininde silkeleme ve sesle ilgili sıkıntılarına şahit oldum.Organize bir harekette onlarıda sizinle buluşturabilirim.
-
02 Haziran 2007, 12:15
sasa adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba;) Ben SYM GTS250 kullanıcısı olarak üye olmuştum foruma ve uzun zamandırda takip etme fırsatım olmadı.Ancak bende bir burgman sevdalısı olarak ,almadan önce bir problemi varmıdır diye foruma girdiğimde sizin sıkıntılarınızı okudum,çok üzüldüm..Ben Bursa'da yaşıyorum ve burdada yeni burgman kullanan arkadaşlarım var,kendilerininde silkeleme ve sesle ilgili sıkıntılarına şahit oldum.Organize bir harekette onlarıda sizinle buluşturabilirim.
Sevgili sasa;
Bu gerçekten çok iyi olur..
Bende Bursa da yaşıyorum.Mail adresim kayıt bilgilerimde mevcut
Haberleşelim derim
-
02 Haziran 2007, 12:34
çok kötü bir durum bende burgman sevdalısıyım almakta istiyordum açıkcası ama artık kafamda bir soru işareti oluştu :(
-
03 Haziran 2007, 02:13
Bence K7 almak için uzun bir süre daha beklemek gerekli.
-
03 Haziran 2007, 14:24
-
04 Haziran 2007, 10:24
aamy18 paylaşımın icin cok tesekkürler
şahane oldu
-
04 Haziran 2007, 11:41
Konuştuğumuz marka Suziki. Dolayısıyle ilk partı parcalar 5- ve 10 hazıranda stoklarda olacak. Parcalar değişitiğinde ümit ediyorum sorun bitecek.
Olaki bir sıkıntı oldu. Bence suziki alır motorları gereğini yapar. Bunca yıllık gecmişi lokomotif bir modelinde riske atmaz. Bu işleri nasıl yapıyorlar anlamak güç ama Bircok araba firmasıda yaptığı üretim hatasını aracları servise cağırarak cözüyor. Anadolu yakasında Altan Motor, Korlas gibi güçlü servisler var. Bence 5-10 gün daha sabır edip parcaların gelmesini beklemek lazım.
Kullanıcılar gibi biz alıcı potansiyeller de gelişmeleri yakından takıp ediyoruz.
Sadece ilk gelen 80 tane motorda meydana gelen bu sorunu Suziki çözer.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
-
04 Haziran 2007, 12:30
arkadaslar avukat arkadasımdan tuketici kanununu aldım isteyen mailini solesin yollayabilirim.
arkadaslar ben oglen saati etiler korlasa gidiyorum,ahmet abiyle konusucam derdimi anlattım ama biraz daha anlatayım bakalım.Bu isin pesini bırakmak yok.yıllarca burgman hayalıyle yattım kalktım kimse hayalimi yıkamaz.kimseeeeeeeeeee
isi olmayan gelsin arkadaslar.
-
04 Haziran 2007, 16:08
sunman ne dicektin anlıyorum ama niye öle bişey diceğini anlayamadım hiç majestye binip denedinmi bilmiyorum ama 190 a çıkaranı gördüm yamahayı
SÖZLE DÜŞÜNÜR,SÖZLE SÖYLERİZ.VE SÖZÜMÜZLE ANILIRIZ.BİR SÖZLE UNUTUR GİDER,BİR SÖZLE ÖLÜMSÜZ KALIRIZ
-
04 Haziran 2007, 21:39
sbuyukkilic adlı üyeden alıntı
Konuştuğumuz marka Suziki. Dolayısıyle ilk partı parcalar 5- ve 10 hazıranda stoklarda olacak. Parcalar değişitiğinde ümit ediyorum sorun bitecek.
Olaki bir sıkıntı oldu. Bence suziki alır motorları gereğini yapar. Bunca yıllık gecmişi lokomotif bir modelinde riske atmaz. Bu işleri nasıl yapıyorlar anlamak güç ama Bircok araba firmasıda yaptığı üretim hatasını aracları servise cağırarak cözüyor. Anadolu yakasında Altan Motor, Korlas gibi güçlü servisler var. Bence 5-10 gün daha sabır edip parcaların gelmesini beklemek lazım.
Kullanıcılar gibi biz alıcı potansiyeller de gelişmeleri yakından takıp ediyoruz.
Sadece ilk gelen 80 tane motorda meydana gelen bu sorunu Suziki çözer.
Şenol abi,
Sana aynen katılıyorum. Değişimi bekleyelim. Bakalım problem çözüldü mü? Yok çözülmüyor tabii ki ben de dahil herkes hakkını arayacaktır ve bu da doğaldır. Ancak benim bugünkü inancım bu problem Suzuki tarafından çözülecektir. Satış sonrası müşteri ilişkilerindeki duyarsız bir kişi yüzünden bindiğimiz dalı kesmeyelim.
K7'yi benim gibi binbir hayallerle alıp, bana göre anlamsız ve sinirbozucu bu problemleri yaşamak hiç hoş değil. Ancak, K7'nin o kadar çok artısı var ki hani insan affeder gibi oluyor. Şimdi size diğer bir forumdan sevdiğimiz ve güvendiğimiz bir arkadaşımızın (ki kendisi K6 olmak üzere birçok motoru kullanmış tecrübeli birisi) K7 ile ilgili tecrübesini paylaşmak istiyorum. Belki hepimizin yüreğine biraz su serper.
"ben kullanıcısı olarak hem ecm hemde debrijay problemı ıle ılgılı olarak goruslerımı paylasmak ısterım.
Kendi motorumda ecm problemi yasamadım 1100 km ye geldigimde debriyajdan nadır de olsa ses gelmeye baslayınca gelenIstanbula gelen 7 (debriyaj ve debriyaj tasını) takımdan biri bana takıldı ve degistirdim.Hiçbir problem yok hatta bıldıgınız uzere XXX'le beraber gecen hafta sonu 900 km yakın yol yaptım.Inanılmaz yerlere motoruda zorlayarak gırdım.Benı yolda hıc uzmedı.K6 ve daha eskı serı motor kullanan arkadaslarım belkı kızacaktır ama sunu soylemek ıstıyorum motor gercekten cok farklı.İsmi dısında hıcbır benzerlıgı yok.Sız hıc 180 basan 400 cc lık bır scooter gordunuzmu ?.13 lıtre benzınle mınımum 130km hız olmak sartıyla bır depoyla 300 km yol yapıyor.Eger 100 gıbı bır hıza sabıtlenırse ben ınanıyorumkı 400 km dahı gıdebılır.İnanın XXX (DL-650) benım yanımdan 190 basarak ve aradakı uzaklık yavas yavas artarak gecebıldı.Bu konuyla ılgılı olarak hem malum sıtede hemde diger sitelerde yazı yazmaya calısıyorum.Bu konuyla ılgılı olarak k7 sı olanlar bana danısabılır :bıldıgım kadarıyla yardımcı olmaya calısırım.Problemın asıl kaynagı sorun cıktıgında suzuki turkıyenın elınde yeterınce debrıyaj balata ve tasının olmamasıdır.Eskı burgmanlar 5 noktadan cekıs saglayan debrıyaj kıtlerı varken yenı kasanın 3 lu sısteme donmesı ve bunun uzerıne takılan tasın alasımının ses yapmasıdır.Esasında kullanım acısından ses dısında problem yaratmayan bır konudur.Yoksa bu sorun bu sekılde mılletın agzına sakız olmayacak ve problemler cıkmayacaktı.."
Yanlış anlaşılmamak için şunu belirteyim. Motor stop ve silkeleme olayını ben de birçok arkadaş gibi yaşıyorum ve bu başlık altında birçok mesajım da var. Piyango maalesef bizlere vurdu.
Biz yine K7 ile problem yaşayanlar listesini tutalım, Önemlidir. Ancak, biraz daha sabır lütfen.
Saygılar,
-
05 Haziran 2007, 01:09
bugun motorumu devirdim o nedenle artık suzukiye lanet okumuycam korktum. sokakta kaldırımdan ınerken acemice devirdim suc bende. bana bisey olmadı ama motorun sag tarafı bayagı cızıldı.allahtan cop kamyonu soforu yardım etti birlikte kaldırdık yoksa isim cok zordu:( yarın sabah gunduz gozuyle bı bakıcam.ama cok uzuldum.cnm cok sıkıldı.o kadar iyi bakıyodum.isin komedisi bugun oglen de bi arkadas gozumun onunde aynı sekılde motoru dusurdu.saka gibi.acele ise seytan karısıyor herkes dikkat etsin.motorumdan ozur dilerim:(
-
05 Haziran 2007, 01:46
çaylak motorcu adlı üyeden alıntı
bugun motorumu devirdim o nedenle artık suzukiye lanet okumuycam korktum. sokakta kaldırımdan ınerken acemice devirdim suc bende. bana bisey olmadı ama motorun sag tarafı bayagı cızıldı.allahtan cop kamyonu soforu yardım etti birlikte kaldırdık yoksa isim cok zordu:( yarın sabah gunduz gozuyle bı bakıcam.ama cok uzuldum.cnm cok sıkıldı.o kadar iyi bakıyodum.isin komedisi bugun oglen de bi arkadas gozumun onunde aynı sekılde motoru dusurdu.saka gibi.acele ise seytan karısıyor herkes dikkat etsin.motorumdan ozur dilerim:(
Geçmiş olsun yaaaa, allahtan sana bişey olmadı....
-
05 Haziran 2007, 03:18
Geçmiş olsun
Allah beterinden saklasın
-
05 Haziran 2007, 09:38
Geçmiş olsun kardeş,
Üzülme. Sana birşey olmasın. Olur böyle şeyler. Ben de motoruma çok itina ile bakarken, bıraktığım otoparkta zırt pırt motoru oradan buraya taşımaları neticesinde ön camı çatlattılar, arka farını çatlattılar, artçı tutanaklarını çizdiler... Daha motoru devirmeden başına gelenlere bak... Hepsi düzeltilir...
Ne yaptım? Otopark değiştirdim. Artık sabit yeri var.
Sağlıcakla kalın.
saygılar,
tarden adlı üyeden alıntı
K7'yi benim gibi binbir hayallerle alıp, bana göre anlamsız ve sinirbozucu bu problemleri yaşamak hiç hoş değil. Ancak, K7'nin o kadar çok artısı var ki hani insan affeder gibi oluyor. Şimdi size diğer bir forumdan sevdiğimiz ve güvendiğimiz bir arkadaşımızın (ki kendisi K6 olmak üzere birçok motoru kullanmış tecrübeli birisi) K7 ile ilgili tecrübesini paylaşmak istiyorum. Belki hepimizin yüreğine biraz su serper.
"ben kullanıcısı olarak hem ecm hemde debrijay problemı ıle ılgılı olarak goruslerımı paylasmak ısterım.
Kendi motorumda ecm problemi yasamadım 1100 km ye geldigimde debriyajdan nadır de olsa ses gelmeye baslayınca gelenIstanbula gelen 7 (debriyaj ve debriyaj tasını) takımdan biri bana takıldı ve degistirdim.Hiçbir problem yok hatta bıldıgınız uzere XXX'le beraber gecen hafta sonu 900 km yakın yol yaptım.Inanılmaz yerlere motoruda zorlayarak gırdım.Benı yolda hıc uzmedı.K6 ve daha eskı serı motor kullanan arkadaslarım belkı kızacaktır ama sunu soylemek ıstıyorum motor gercekten cok farklı.İsmi dısında hıcbır benzerlıgı yok.Sız hıc 180 basan 400 cc lık bır scooter gordunuzmu ?.13 lıtre benzınle mınımum 130km hız olmak sartıyla bır depoyla 300 km yol yapıyor.Eger 100 gıbı bır hıza sabıtlenırse ben ınanıyorumkı 400 km dahı gıdebılır.İnanın XXX (DL-650) benım yanımdan 190 basarak ve aradakı uzaklık yavas yavas artarak gecebıldı.Bu konuyla ılgılı olarak hem malum sıtede hemde diger sitelerde yazı yazmaya calısıyorum.Bu konuyla ılgılı olarak k7 sı olanlar bana danısabılır :bıldıgım kadarıyla yardımcı olmaya calısırım.Problemın asıl kaynagı sorun cıktıgında suzuki turkıyenın elınde yeterınce debrıyaj balata ve tasının olmamasıdır.Eskı burgmanlar 5 noktadan cekıs saglayan debrıyaj kıtlerı varken yenı kasanın 3 lu sısteme donmesı ve bunun uzerıne takılan tasın alasımının ses yapmasıdır.Esasında kullanım acısından ses dısında problem yaratmayan bır konudur.Yoksa bu sorun bu sekılde mılletın agzına sakız olmayacak ve problemler cıkmayacaktı.."
akadaslar yukaıdakı yazıyı yazan benım .Farklı bır sıtede yazmıs oldugum yazıyı omurilik akadasımız sagolsun kopyalamıs buraya.Icınızı rahat tutun bırkac gun daha sabredın.Sonucta bu sesın motorun kendısıne hıcbır zararı yok.Bende bu arada yenı debrıyaj kıtını test etmıs olurum.Su anda bır problem gozukmuyor.GDErcekten gectıgımız hafat sonu uzun yolda ve dag yollarında motoru cok zorladım bana mısın demedı.OLurda problem tekrarlar ıse hep beraber hareket eder ve gereklı yerlere bu sıkıntımızı anlatır ve cozum ararız.Baktık ılgı yeterlı degıl o zaman gereklı ıslemlerı yapmamızda bende yanınızdayım..
sevgile saygılar
Tarden,
Kusura bakma. Sana sormadan yazını ilettim buradaki arkadaşlara. Seni forumda aradım, izin için ama ulaşamadım. Dayanamadım, herkesin sıkıntı çektiği bir konuda güzel bir tecrüben olmuş, herkes yararlansın istedim.
Saygılar,
-
05 Haziran 2007, 09:55
çok geçmiş olsun kardeşim :(
Allah beterinden korusun...
-
05 Haziran 2007, 23:08
Son İpekcideki efes finalınde önümde yürüyen bir bey vardı. İki bacağı ve iki kolu sakat, vucudunda ise ceşitli eğiklikler vardı. Yürüyordu ama yaşlı gözlerle bakarken nasıl becerdiğini çözemedim. Dedimki Allaha Şükür.
Allah başka acı başka dert vermesin. Her zaman şükretmeyi bilmeliyiz.,
Keyif için motor almışız bozulmuş. Tabiki üzülüyoruz kızıyoruz. Ne kötü durum diyoruz. Bakıyoruz kaza yapmışız. Ne kötü durum diyoruz.
Allah başka keder dert vermesin.
Ölümden başka herşeyin caresi vardır. Yeterki Şükür edelim.
Gecmiş olsun Caylak arkadaşım.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
-
05 Haziran 2007, 23:39
sbuyukkilic adlı üyeden alıntı
Son İpekcideki efes finalınde önümde yürüyen bir bey vardı. İki bacağı ve iki kolu sakat, vucudunda ise ceşitli eğiklikler vardı. Yürüyordu ama yaşlı gözlerle bakarken nasıl becerdiğini çözemedim. Dedimki Allaha Şükür.
Allah başka acı başka dert vermesin. Her zaman şükretmeyi bilmeliyiz.,
Keyif için motor almışız bozulmuş. Tabiki üzülüyoruz kızıyoruz. Ne kötü durum diyoruz. Bakıyoruz kaza yapmışız. Ne kötü durum diyoruz.
Allah başka keder dert vermesin.
Ölümden başka herşeyin caresi vardır. Yeterki Şükür edelim.
Gecmiş olsun Caylak arkadaşım.
Öncelikle çaylak motorcu abimize geçmiş olsun diyorum sbuyukkılıç sana katılıyorum ve Allaha şükredelim diyorum...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)
Bu Konudaki Etiketler