Tamer abi geçmiş olsun, fiyat işin gırgırı görünce fark daha çok belli oluyor ben şahsen xenon olayını daha ciddi düşünüyorum. Karabatu'nun siyah burgman'da sanki çok şık durur gibime geliyor
Tamer abi geçmiş olsun, fiyat işin gırgırı görünce fark daha çok belli oluyor ben şahsen xenon olayını daha ciddi düşünüyorum. Karabatu'nun siyah burgman'da sanki çok şık durur gibime geliyor
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Tamer abi geçmiş olsun daha tanışamadık ama az kaldı 300km kadar.
Duffy, gaz veriyorsun gibi geliyor bana
tüm arkadaşlara, özellikle organizatörcümüze çok teşekkürler..
uzun zamandır unuttuğum heyecan duygusunu sayenizde tekrar tattım..
yol kenarındaki insanların gözlerinin bizim üzerimizde toplanması ve iç geçirmelerini hissettim.. ALLAH KÖTÜ GÖZLERDEN KORUSUN HEPİMİZİ...
uzun zamandır geçirdiğim en iyi pazar günüydü..
çok iyi arkadaşlarla tanıştım.. iyiki burgman almışım...
hakikaten burgmancılar farklıymışş
Teşekkürler
karabatu harbi gaz değil siyahın üstünde beyaz ışık hoş olmaz mı ? Avatar için istediğin resmi kullan sormak ne demek.
vedatarpacı, bende teşekkür ediyorum. Hanım alışverişe gelecek ona göre
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Duffy, haklısın yapılacaklar planımda önce şu motora tırmanan kediyi halledicem sonra elcik ısıtma en sona xenon iyşallah.
Resim için teşekkürler
selamlar
duffy nin bizim için yaptıkları tartışılmaz,bu resimler süper baktıkça aynı heyecanı tekrar tekrar yaşıyorum....sana ne kadar teşekkür etsem azdır duffy
çok güzel tahmin ettiğimden çok daha güzel bir burgman kardeşliği yaşadım.
bu güzel günde herkesin katkısı var,hepinize TEŞEKKÜRLER...
daha nice burgmanlı günler dileklerimle..............
saygılarımla
Mustafa DEMİR.
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
ne demek arkadaşlar aynı heyecanı keyfi bende yaşadım hepinize tekrar teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deniz İnan
Çakma Vstrom
ne demek deniz .. her zaman beklerim.. ama gelirken şu kaspersky i de unutmazsan sevinirim...
Tüm burgmancılar Ankara'dan İbrahim arkaşımızın öncü olduğu bir yahoo grubumuz var izninizle onuda buradan bildirmek isterim http://autos.groups.yahoo.com/group/burgmanturkiye/ verdiğim link in en altında burgmanturkiye-subscribe@yahoogroups.com bu adres var mailinizden buraya boş mailde atsanız sizin adresinizi listeye ekliyor ve gruptan biri burgmanturkiye@yahoogroups.com şu adrese mail attığında bu mail gruba üye olan herkese gidiyor.
Çakma Vstrom
merhabalar
xenon hakkında bir gelişme var...
daha 1 saat öncesine kadar aklıma gelmedi, benim bi arkadaş var oturduğum mahalleden brc otogaz sistemlerinin istanbul montaj mümessili aynı zamanda bi ek iş olarak xenon vs... işler yapıyor.
hatta ve hatta abimin aracına da xenon takmıştı ama tamamen unutmuşum..
aradım sordum markası SUNHUA orjinal japon malı (aynı markalı korea malıda varmış piyasada ama almıyormuş problemli olduğu için.) fiyatınıda normalde 700 ytl ye takıyor.. fakat ben yedi,sekiz arkadaş var dedim 600 ytl ye yaparım dedi...
birde tüm xenon larda uzun far kısmı sarıymış anacak motorlu xenonlarda uzun da beyaz oluyomuş onlarda 1500 dolar civarındaymış.
düşünen arkadaşlar olursa arkadaşımın adı murat yücel 0532 653 73 34 0555 532 42 99
saygılarımla
bizim burgmanlara h4 modeli oluyormuş
altan motor geçmiş olsun önemli birşeyler yoktur inşaallah
http://www.youtube.com/watch?v=jwieel03c-w
buradaki hayabusa bizim arkadaşın arkadaşı tek teker gidiyo ve 390 km/h ulaşıyor 210 deniz milini sona kadar dayıyor...
selam
sizlere aldığım mavi led ışıkları göstermek için resim çekiyordum.
Bakın ne oldu
bu resimide çektikten sonra
motoru orta ayaktan indirdim derken nasıl yaptım böyle birşey anlamadım. motordan indim tek elle gazdan tutarken eğilmem gerekti ve yaklaşık 4000 devirde bir gazlama oldu tabiki motor kaçtı gitti sağ tarafı duvara çarptı ve sol yan üzerine yattı ben daha fazla bir hasar beklerken bu manzara ile karşılaştımmm.
bu sol taraf yani yattığı kısım....
buda duvara çarpan kısım burası kırılmış...
burası da çamurluk burada fazla birşey yok ama olmasaydı daha iyi olurdu...
uzun lafın kısası bana göre küçücük bir hatam ama bana neye maloldu....
bence buradan ibret almak gerekiyor ve çok dikkatli olmamız lazım..
pasta ile çıkacağını zannediyorum çiziklerin ama kırık olan kısma birşey yapamayız heralde...
dün nazarmı değdi acaba
allah beterinden saklasın bizleri...
kazasız sürüşler...
saygılarımla.....
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
ahh be kardeşim ya geçmiş olsun vallahi çok üzüldüm
nasıl oldu nasıl yaptın neyse ya sende üstünde olabilirdin başkasına çarpabilirdi hay allah ya çok geçmiş olsun yapabileceğim bişeyler varsa yardım ederim. Tel açman yeter. Maşallah diyelim arkadaşlar allah hepimizin motorunu nazardan saklasın.
Çakma Vstrom
amin
geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.
allah korudu beni
anlık bi olay hiç bir müdahalede bulunamadım
olan oldu artık neyse
nazarlık oldu makinaya
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Arkadaşlar önce emniyet unutmayın.!!!
Motorunuzu mutlaka orta sehpada ve el freni çekiliyken çalıştırın.
Kesin hareket edeceğinizde, önce orta sehpadan indirin sonra el frenini bırakın.
El frenimiz olmasaydı sıra şuydu; Önce orta sehpadan indir sonra çalıştır...
Neyse keyifli sürüşler, akşama daha ayrıntılı yazacağım. Hepinize çok teşekkürler....
Abi çok büyük geçmiş olsun gördüğüm anda tüylerim diken diken oldu sanki benim motorum düşmüş gibi oldum bak grenajı içten sun fix denen bi macun var iki karışım sarı mavi onunla destekliyip dıştan çatlak yerini araba dolgu macunu ile doldurup sadece çatlağın içinde kalsın üzerine bir rutuş boyasını bilgisayarlı boya yapan yerler var orda 100 gr yaptıırız bir pastacila hiçbirşey gözükmez hallederiz sen hiç merak etme yardım istersen cumartesi günü yardım edebilirim
büyük geçmiş olsun
@alinazik
Çok geçmiş olsun öncelikle, içim gitti valla
@all
Allah hepimizi nazarlardan, kaza & belalardan korusun inşallah.
Sevgiler,
Erkan
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
arkadaşlar çok teşekkürler
karabatu bu dediğin ürünleri ümraniye oto sanayiden bulabilirmiyim
ben yapabilirmiyim yoksa bi kaportacıya gitsem tavsiye edeceğiniz bir yer varmı...
bu arada mavi ışıklı sbop kapaklarıda çok hoş gözüküyor yorumları alamadım.. zaten ne geldiyse o sbop kapakları yüzünden geldi başıma..
saygılar
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
alinazik, motoru öyle görünce sibop kapağımı geldi aklıma sonu bu şekilde olmasaydı keşke bizde rahatça yorum yapabilseydik.
Çakma Vstrom
Bence boyatmadan önce altan motordan parça fiyatı sormanı tavsiye ederim, ufacık bişey yüzünden motorunun değeri düşmesin....
alinazik, oto sanayide bulabilirsin istersen önce bir boyacıdan fiyat al çok para isterse bensana yardım ederim. Enazından pastayla çızıklerin çoğunu yok olur biraz mat kalır onuda bahausta rengi tutarsa renkli cilalar büyük bir ihtimalle şimdikinden çok daha iyi olur.
Bora
Thai, çatlak parça komle kafa grenajı ucuz birşey olucağını sanmam ama tabi alinazik bilir.
Saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)