Zuhtupasa, hocam K7'inle bir kac yakisikli resmini koy buraya da gozumuz senlensin yaw
Zuhtupasa, hocam K7'inle bir kac yakisikli resmini koy buraya da gozumuz senlensin yaw
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Herkese hayırlı haftalar efendim...
herkeze sağlıklı kazasız belasız bir hafta dilerim
arkadaslar yardım! sisy bar lazım benim burgman k7 ye.fuardan almıstım ama arkak koltuk olmadıgı icin arkadaslarım cok zorlanıyolar. ne zaman gelecek bu koltuk yurtdısından bilen bilmeyene(yani bana) aktarsın.
Aranıza yeni katılıyorum izninizle. İsmim Mert. Fuarda Korlas Rıza Necef Bey' den K7 Burgman 400 aldım. Tek kelimeyle süper.
Saygılar herkese.
selam
hayırlı olsun mgunver kazasız sürüşler..
saygılar.
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Yapma yaw 007, atlamisim demek ki
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
korlas riza iyidir banada o satmisti gayet ilgilenmisti.
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Motosiklet.net'in bu günlere kadar gelmesi, Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen motosiklet sitesi olması, sitemizin işleyişini , düzenini ve seviyesi korunmasını sağlayan tarafımızca oluşturulan kurallar sayesindedir. Site yönetimi bu kuralları her üyeye aynı şekilde uygular. Alican abi de eski üyelerimizdendir sitemizde daha önce yaşanan birçok aynı tarz olaya şahit olmuştur. Yani kısaca forum kurallarını en az bizim kadar iyi bildiğini düşünüyorum. Kendisi ile site yöneticilerinin hiçbir kişisel problemi yoktur olamazda. Siteden uzaklaştırılma sebebi Olcay arkadaşımızın açmış olduğu ihraç konusunda zaten belirtilmiştir. Yapılan kural ihlalinin sitemizin eski üyelerinden biri tarafından yapılması bizi üzmüştür. Yönetim olarak site içinde tasvip etmediğimiz bu tarz davranışlara müsamaha göstermiyoruz.
Konu ile ilgili başka yazışmaların yapılmamasını rica ediyorum.
Suzuki Burgman paylaşım topiğine yazılan mesajlar konu başlığı ile ilgisiz olduğu için silinmiştir. Konu dışı mesajlar yazılmaya devam edildiği taktirde yine silinecektir.
Saygılar
Erhan Erdil
MT Yönetimi
Konu dışı mesajlar silinmiştir
arkadaşlar herkeze günaydınlar.. hafta sonu çok güzel olacağa benzer ..
Günaydın,
Ben de en sonunda (3 hafta sürdü macera) K7'ime dün saat 20:00 gibi kavuştum.
Gezilerde buluşmak dileklerimle,
Saygılar,
Veni Vidi Vici
21-nisan-2007 cumartesi günü saat 14:00 sularında Yeni Yalova yolu Real kavşağında bir motor kazası olmuştur konu hakkında bilgisi olan varmı?
Motor siyah renkli suzuki burgman 400,olay yerinde çok sayıda polis ekibi vardı.Bekleşenlere sorduğumda ölüm olmadığı yönünde bilgi alabildim.
Motorun durumu çok kötüydü,motor arabaya sağ arka teker ve kapısından vurmuş arabanın tekeri kopuk,kapı içeri girmiş.
Ben tanıyan birilerini bulamadım belki siz burgmancılar tanıyorsunuzdur.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
selam
hoşgeldin
bu resimi bir yerden hatırlıyorum ama.????? heeeeh buldum....
ihtiyar abi diyecem artık sana heralde...
saygılar.
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
arkadaşlar selamlar 2004 model burgman 400 alıcam nelere dikkat etmem lazım.2.el buldum bugün baktım 7500 ytl ve 10000 km de sizce nasıl yardımlarınız için teşekkür ederim.
The Winner Takes It All
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
selam herkeze arkadaşlar suzuki burgman 150 2000 model 40bin km de sizce alınırmı 4 milyar ciwarında bi fiyatı war. param ancak ona yetiyo :'(
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)