Hayırlı uğurlu olsun kazasız belesız kullanmalar......
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belesız kullanmalar......
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
an 400 servis manualı hakkında dökümanı olan var mı sevinirim
yau bu k 7 dediğiniz an 400 nedir ben cahil kardeşinize bi derman olun ya
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
estağfurullah ben aldım ama aldıktan sonra K7'yi öğrendim. Benim durumum daha vahim yani
2007 Model Burgman 400 cc. 2006'dan farklı; değişti yani
Veni Vidi Vici
tamer abi...
dikkatini çekerim...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-113.html
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
Omurilik hoşgeldin aramıza... Motorun hasını almışsın. Hayırlı uğurlu olsun.
Allah kazadan beladan saklasın. İyi günlerde kullan.
arkadaslar cok mutluyum fuardan burgman 400 aldım.yarın sabah teslim alıyorum.bu gece uyku yok.gecen yıl mondial 150 zat kullanıyodum.dert ustune dert servisten cıkmadım motordan sogudum bu sene ele para da gecınce fuara gittim aldım geldim.en buyuk hayalim gercek oldu. Ancak yeni modelle ilgili hic bi yerde ayrıntılı bilgi bulamıyorum.mesela bagaj hacmi kuculdumu 2 kask sıgarmı deri ceket almak istiyorum o da sıgarmı bu ve buna benzer pek cok bilgi lazım bana lutfen su caylak burgmancıya yardımcı olun
Çaylak hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun.
Gülegüle kullan.
Çaylak dedim kusura bakma, aslında ben senden de çaylağım. Sıfır tecrübeyle gittim Burgman aldım hala binicem diye savaşıyorum...
Forumda tecrübeli arkadaşlar var. Onlar sana bilgi verecektir.
Bagaj hacmi aksine büyüdü ancak bana K7 lerde küçülmüş gibi geldi 2 kask 1 mont zincir, lastik spreyi gibi ıvır zıvırları rahatça alır ben kendimden örnek vereyim benim yakışıklı bir İrlanda Seter köpeğim var ona en büyük boy kuru mamalardan alıyorum 18kg luklardan bilen varsa neden bahsettiğimi anlar ancak çimento torbası gibi bişey düşün bu bagaj onu rahatlıkla alıyor 1-2 de ufak alışverişini koyabiliyorsun
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
yeni motor alan arkadaşlar hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler
[COLOR="Blue"]AYTUĞ (EQUATOR NİGHTBLUE)[/COLOR]
[COLOR="Red"]Herşey üstüne üstüne geliyors@!!! Anlaki ters yöne girmişsindir....!!![/COLOR]
saolasın hocam.
çaylak motorcu sen de aramıza hoşgeldin. Ben daha motorumu alamadım bile bana Salı akşamı diyor NBC. Sevkiyatta problem mi ne olmuş? Heyecanını iyi anlıyorum. Acele etme bence iyice incele, tart öyle kullan. Ben motoru aldıktan sonra en az 1 saat orada hem motoru inceleyeceğim hem de kullanma kılavuzunu iyice inceleyeceğim. Sana da tavsiye ederim.
saygılar herkese
Veni Vidi Vici
ilk internette görmüştüm beğenemiştim ama fuarda görünce dayanamadım aldım bende pişman değilim....yine görsem yine alırım
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)