yeni kasa burgman hakkında ne diyorsunuz eskisimi yenisi mi
yeni kasa burgman hakkında ne diyorsunuz eskisimi yenisi mi
Son fiyatlardan sonra bu soruyu görmemiş olalım... Ha bide bu arada 1. mesajın tabi ama keşke biraz kendini tanıtsaydın...
S&S
Arkadaslar Herkesin Kandilini Kutluyorum
Aramiza Yeni Katilan Arkadaslaradahos Geldiniz Motorlariniz Hayirli Olsun T&t Tamer
Hayirli Kandiller
herkesin mevlid kandili kutlu olsun..hayırlara vesile olsun..
Arkadaşlar,
Altan motor (Anadolu'da olduğundan) ve Fevzi Usta (Maslak) dışında bir ÖZEL Suzuki servisi tavsiye edebilecek olan var mı? Şöyle samimi, güvenilir...? Çok acil ihtiyacım var! :(
Bulaştın mı bırakamıyorsun motosikleti!
vedatarpacı
herkesin mevlid kandili kutlu olsun..hayırlara vesile olsun..
Peygamberimizin dünyamızı şereflendirdiği bu mübarek gece günahlarımızın affına vesile olsun.Allah bütün layıkıyla motor kullananları kazadan beladan korusun .serhan ekinci
mevlid kandiliniz kutlu olsun..hayırlara vesile olsun... kazasız belasız sürüşler dilerim kardeşlerim
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
kandiliniz mubarek dualarınız kabul olsun
mubarek gecede 100. sayfamız hayırllı olsun
aynı nehirde iki kere yıkanılmaz sonra akan su hep farklıdır
Bu ayki ikiteker derğisinde burgman ile silverving i kapıştırmışlar.
7 sayfa detaylı bir test ve karşılaştırma.
Hepsini yazmıyayım. Sunuc bölümü.
Her iki motorda birbirine benzer özelliklere sahipler.
Konfor ve geniş bağaj isteyenler burgmanı, perforrmons ve akıcı sürüş isteyenler hondayı tercih edebilirler. diyor Sonrada sürücülerin görüşlerine yer eilmiş. Test ne şiş ne kabab yansın şeklinde gecmiş.
Bu arada 100 yılımız dolayısıyle 100 sayfadada yer alayım.
merhaba arkadaşlar,
yeni bir burgman 400 kullanıcısı olarak sanırım aranıza katılıyorum, istanbulda ikamet ediyorum daha fazla ne anlatabilirim bilmiyorum ve sorumu soruyorum...
motoruma alarm taktırmayı düşünüyorum, taktırmamı önerirmisiniz, önerirseniz ne taktırayım birde aşağıdaki linkteki alarmı incelerseniz yorumlarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkür ediyorum, hayırlı olsun...
alarmın linki http://www.hepsiburada.com/productde...ctid=otm341425
Öncelikle aramıza hosgeldin..
En dogru kararı verdiğin için tebrikler....Öncelikle seni daha sonra motorunu tanıyalım.. Yenimi aldın, 0 km. mi? 2. el mi??
Bakım, onarım vs. için burayı okursan görebilecegin gibi, istanbulda tek adres altanmotor dur. alarm işinide cok rahat orda halledebilirsin... www.altanmotor.com hatta cumartesileri gelirsen hepimizi görebilirsin orda..
Tekrar hayırlı olsun..
S&S
İlgin için teşekkür ederim paşam...
motorum 2000model 2001 trafige cıkışlı anlayacağınız üzere 2. el aldım...
alarm işini dediğin gibi yapmaya çalışıcam ama evim floryada o yuzden altan motor biraz uzak kalıyor bana önümüzdeki günlerde bi cumartesi günü gelmeye çalışıcam... cumartesi günleri çalıştığım için oraya gelmem sıkıntı şu aralar...
tekrar görüşmek üzere... iyi tatiller...
Tüh yağmur yağdı göztepeden içerenköye döndüm. Altan motoru kacırdık bu hafta
aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan
bende silivri de oturuyorum ama çoğunlukla yeşilyurt floryadayım görüşürüz umarım hatta bir iki arkadaş daha var toplanır basarız altan motor u bir cumartesi
exselans resim harikaymış
kıskandım bizde toplanalım aynısını çektirelim yauu tam süper olur valla
nedir yani ist burg grup
[COLOR="Blue"]AYTUĞ (EQUATOR NİGHTBLUE)[/COLOR]
[COLOR="Red"]Herşey üstüne üstüne geliyors@!!! Anlaki ters yöne girmişsindir....!!![/COLOR]
burgman clup bir çığ gibi büyüyor diyebiliriz arkadaşlar sayımız her geçen gün artmakta güzel organizasyonlarda tekrar tekrar görüşebilmek dileklerimle saygılar.......tamer.....
aynı nehirde iki kere yıkanılmaz sonra akan su hep farklıdır
Tamer kardeş resim hakikatten güzelmiş insanın icini gıcıklıyor böyle bir topluluğu yakalayabilirsek ne mutlu bize sanırım bu yaz başarıcaz inşallah
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)