sizce bu motoru almalımıyım evet yada hayır
sizce bu motoru almalımıyım evet yada hayır
www.ebfanclub.net
www.elektriklibisikletturkiye.com :cat:
bence kalbinin sesini dinle..... ben öyle yaptım.
Arkadaşlar yardım yedek parça ihtiyacım var.deer 152 ön iki amortisör.sıfırı 482 lira ben racinglerde bile görmedim bu kadar pahalı.deer 152 ön amortisör çıkma olan veya biyerde bilgisi olan lütfen yardımmmmm....sıhatler olsun
kardeşim var yalnız kaza yaptım.ön amortisör lazım iki amortisör ve maşa lazım.bayısınde 482 lira amk.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:04 ----------
acil bana cıkma ön amortisör ve maşa lazım arkadaşlar yardım lütfen.hepinize kolay gelsin
motor çok iyi ama parçası aşırı dercede pahalı.ben biliyorum sadece ön iki amortisör 482 lira hesabını yap.ama 250cc o çin malı motorlarına falan posta koyarsın.ybr tbr tvs farketmez.bakımlı deer max 144 km
144 ten eminmisin ....
slm arkadaşlar bitane kanuni deer buldum 15000 km ye 1250 tl istiyo grenajda sorun varmış sizce almalımıyım çok masraf çıkarırmı daha kaç km daha sürebilirim
Bizden kimse forumda yok herhalde.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Essahtan fatihim. değer veren kullanıcısı yok mudur nedir..
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
fatih iki alanya lı sohbete koyulmuşsunuz
Rüzgarı ruhunda hisset
Bende 5-6 aydır kullanıyorum parça fiyatları orantısız bende satmakla satmamak arasında kaldım seri ve atak şehir içi kullanımı için bire bir su soğutmalı olduğu için motor zorlanmıyor yağına suyuna dikkat etmek lazım.
Ben hatayı alıırken yaptım basiretim bağlandı gittim bozuk hurda motor aaldım adam etmeye çalışıyorum şimdi sağlam ve temiz bakılmış bir motorsa 2. eldede alınabilir bence.
Arkadaşlar uzak doğudaki kardeşlerimzde cpı gtr adı altınnda satılan kanuni deer 152cc motorun aynısını kullanıyorlar ve bayada işi ilerletmişler bakmanızı tavisye ederim.
Facebook gruplarındaki resimleri incelemenizi ve youtube deki videolara bakmanızı tnsiye ediyorum kannuniş deer 152 kullanıcısı iseniz motorunuza bakış açınız değişecektir.
http://www.facebook.com/group.php?gid=6261933189&v=wall
http://www.facebook.com/group.php?gi...8202762&v=wall
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
evet uzunca bir aradan sonra tekrar forumdayım . motosikletim şu an serviste parçalarını bekliyor . siz siz olun soğutma suyu , yağ ve diğer önemli elemanları kontrol etmeden motosiklete binmeyin . yoksa benim gibi 1500 tl lik motosiklet için 1000 tl parça ve işçilik ödersiniz kanuni nin harika yedek parça fiyatlarını en içten dileklerimle kutsuyorum :S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)