Ocak ortası gibi Bakırköy NİSH oto da yaptırdım 855tl ye
bu arada 5 mart tuzla autodromda test günü etkinliği var
Arkadaşlar n250 kullanıcılarının whatsApp grubu var mı acaba? Burası suskun kullanıcı deneyimleriniz ne durumda bilgi verirseniz sevinirim. Mayıs başı motoru siparişini geçmeyi düşünüyorum.
ben Aralıktan beridir kullanıyorum halen olumsuz bir numarasını görmedim 1200km yi de geçti motor
Bajajda fiyatlar motoru aldiktan sonra sabit deil mi yani fark cikariyorlar mi piyasadaki diger firmalar gibi?
Tecrübelerini biraz anlatırmısın? Mesela bu motora 5 vites olmuş mu? Yoksa olmamış mı? Uzun süreli kullanımda sele konforu, titreşim kaynaklı sıkıntı var mı? Yüksek hızlardaki yol tutuşu ve dengesi nasıl? Zorlanmadan keyifle gidebileceği seyir hızı nedir. Motordan, aksamlardan gelen sesler nasıl?
Bugün Kadıköy Eğitim Mahallesi'nde gördüm bir tane, sesi bayağı güzeldi. Sahibi özel bir şey yapmış mı bilmiyorum... (Bu F modeliydi ama motor aynı diye biliyorum, sadece karenaj değişik. Öyle değil mi?)
Geçen gün 2 tane n250 bir tane de f250 kurulumu yapılırken gördüm. Yürüyerek gidiyordum, durup inceledim biraz. Çalışan gençlere kolay gelsin dedim ve ufak bir sohbet ettik.
Motor genel olarak kaliteli görünüyordu. Özellikle o geniş yağ radyatörü çok hoşuma gitti. F250 sadece kafa grenajıyla farklı ama bence çok gereksiz bir model olmuş bu şekilde.
Motorlar albenili fakat satış koşulları çok katı; hiç olmazsa fiyatın yarısına falan vadesiz taksit yapılsa iyi olurdu. Bence mevcut şartlarda ederinden pahalı satılıyor, ulaşılabilirliğini arttırmaları lazım.
Motor 1350km oldu
Tam bir şehiriçi motoru Ocak şubat arası 1 ay yattı ozamanki marş dahil daha bir kere bile ikinci marşı istemedi ve hiçbir zaman gaz vermem sadece marş düğmesine basar çalıştırırım gidişi güzel 110km den sonra çok rüzgar alıyorsunuz ama 90-100 km çok rahat gidiyor ben maksimum 132 gördüm ama daha gider vites konusunda ben hiç 6. Vitesi aramıyorum çünkü vites aralıkları dolu dolu ve motorda tork yüksek olduğu için alt devirlerde vites değiştirmeden toparlıyor 7000dd den sonra titreşim var benim gördüğüm diğer motorlardan farklı olarak motorla hızlanırken devir kesiciye kadar sorun olmuyor ama 1. Viteste tapa gaz yapınca rpm limit lambası yanmadan 9000dd gaz kesip yığıyor motoru sanırım motoru korumak için alınmış bir önlem ama hararet felan hiç sorun yaşamadım motor seside gayet güzel inceden bir pat pat diye homurdanması var
@lordmayros
9000 devirlere çıkmak için biraz er,en bence. Hint forumlarında 100 km/h den sonra yola iyi tutunamadığı şeklinde bir yorum okumuştum. Bu işin aslı nedir? 6-7 saatlik bir yol sonrası yorumlarını merakla bekleyeceğim.
İlk 500km 5.000dd
500-1000km arası 7.000dd
Şimdide yavaş yavaş 9000 ve üzeri yapıyorum
Yol tutuşu ile alakalı yukarıda yazdığım gibi 110km üzeri aşırı rüzgar yediğim için motorda bi güvensizlik oluyor hakimiyet açısından azda olsa
Sanırım lastikleri nk250 gibi 110 a 140 olsa daha iyi olurmuş bi tik ince gibi
Bence de o koca kafaya bu lastikler ince.
Piyasada motor yok. Yine bajaj 3 haftada getiriyor. Ben motoru hic gormeden siparis ettim. Bakalim mayista gelecek. Ikinciele param yetmedigi icin sifir aldim mecbur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)