Merhaba, bir hafta önce 2023 model bir Voge 300 Rally satın aldım. Bu konuda da başlık açılırsa iyi olur. Voge, fiyat performans olarak çok çok iyi bir motor. Sürüş, malzeme, tasarım çok hoşuma gitti.
Merhaba, bir hafta önce 2023 model bir Voge 300 Rally satın aldım. Bu konuda da başlık açılırsa iyi olur. Voge, fiyat performans olarak çok çok iyi bir motor. Sürüş, malzeme, tasarım çok hoşuma gitti.
250 enduro olarak cok iyyi.honda 250 ve yamaha wr 250r dan daha ucuz.modern tasarim led ekran ters amortisor 150kg
Xpulse ile arasında 40 bin TL var. Buna karşılık olarak 10 bg, 8 tork ve 6.vitesi veriyor. Max hız 125, Xpulse 120...Xpulse artık kendini kanıtladı. Voge un en büyük dezavantajı bu. Servis Mondial se tam macera motoru...🤔
Motorunuz hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Benim de 300DS modeli dikkatimi çekmişti. Fakat kullanım klavuzunda yağ değişim periyotunun 2 bin km.yazdığını görünce hayal kırıklığı oldu. Demek ki motor bloğu konusunda hala yeterli seviyede değiller. Bajaj'ın çok daha ucuza satılan modelleri bile yağ değişim periyodu bu kadar kısa değil.
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım güzel motor parça sıkıntısı olmadı zaten parça da gerekmedi yağ filtre si heryerde var Chevrolet Aveo 1.2 ile aynı her yerden alınabilir ömür motora gidiyorum gayette memnun olurum
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:15 ----------
Üzerinde ki blok CBF 500 e yakın titreşim sorunu yok güçlü motor yakıt 4.5-5 lt civarı üzerinde Pirelli angel lastikler ile geliyor gayet başarılı fren ler güven veriyor almak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)