Bajaj Dominar 250 Kullanıcıları | Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tür Tek Silindir, 4 zamanlı, DOHC, 4 valf, Sıvı Soğutmalı, Çift Bujili, FI
Motor hacmi (cc) 248,77
Maximum güç 19,85 kW (27 PS) @ 8500 rpm
Maksimum Tork (Nm @ rpm) 23,5 @ 6500
Debriyaj Islak, Destekli ve Kaydırmalı
Vites kutusu 6 vites
Şasi ve Süspansiyon
Şasi Kiriş Tipi Çerçevesi
Ön süspansiyon Teleskopik, 37 mm USD Çatal, 135 mm seyahat
Arka Süspansiyon Nitrox ile çok kademeli ayarlanabilir Monoshocks, 110 mm tekerlek stroku
Frenler ve Lastikler
Frenler Ön ABS, 300 çaplı disk
Arka Frenler ABS, 230 çaplı disk
Ön Lastik 100 / 80-17 Tubeless
Arka Lastik 130 / 70-17 Tubeless
Boyutlar
LXWXH (mm) 2156 X 836 X 1112
Dingil mesafesi (mm) 1453
Yerden Yükseklik (mm) 157
Boş Ağırlık (kg) 180
Sele Yükseklik (mm) 800
Yakıt Kapasitesi (L) 13
Elektrik
Akü 12V, 8Ah VRLA
Far AHO ile LED, 10 ünite
Hız göstergesi Dijital Bölünmüş Konsol
Fiyat:33.500
Reklamlar
-
Hayırlı olsun
-
Kullanıcı yorumlarını merakla bekliyorum.
-
Göreceksiniz dominar 400 ug de oldugu gibi bunda da Trip resetleme saga çekme olacak çünkü herşeyi aynı sadece motor kısmı 400cc degil 250 cc bu yeni bu gelecek 250 cc dominar da sorunların zaten olmadığı yada olmayacağını iddia edenler sorunu çözmüşler demektir kronik sorunlar çözüldü ise dominar 400 ug kronik sorunları neden çözülmüyor kanaatim dedigim gibi kronik sorunlara 250cc ile devam
-
Alırsınız bir dal artık
33500 TL
Ben KAWASAKi ile devam ederim bir ömür
-
Sağ'a çekme sorunu var abi. Dominar 250 grubunda varım,herkes bu konudan şikayet ediyor. Fiyatı uygun aldıklarından önemsemiyorlar.
-
Açıkcası bajaj bence çok iyi f/p markası. Fakat adamlar hiçbir motorunun kronik sorunlarını çözmek için adam gibi çaba göstermiyor. Pulsar ve dominar hep kasa değiştiğinde millet bu kasada sorun çözülmüştür dedi. Bir bakıyoruz yine aynı. Bu açıdan benelli çok daha iyi olsa da distribütörün berbat olmasından markayı bu ülkede bitirdiler. Cf motodan daha iyi seçenek yok maalesef bu fiyatlara.
-
Hayırlı olsun 10 günde ikinci zam. https://www.ekuralkan.com/dominar-d-250 35.500 olmuş yani hadi ben bu motoru alayım para denkleyim ohh denkledim çok şükür deyip bayiye gitseniz 2000 daha isticek sizden gerçekten ilginç
-
-
Bu memleketin jeopolitik konumu, küfürsüz yaşamaya uygun değil.
-
vandamme adlı üyeden alıntı
Bu memleketin jeopolitik konumu, küfürsüz yaşamaya uygun değil.
Ben hiç kızmıyorum. Kuralkana kızmakta elim boldur. Ama burada kabahatleri yok. Memlekette döviz kuru afetinin sebebi Kuralkan değil. Asıl sorumlu olanlar ise hiç oralı değil.
-
Beyler benim kızgınlığım tam olarak şu anki fiyatı değil. 1 ay içinde kafasına göre fiyatın planlamasız yükseltilmesi kur farkı bir mazeret olabilir ama 31.900 lansman fiyatı sonra lansman sonu yapılan 1500 tl lik zam ve hemen akabinden 2000 tl lik zam. Sadece merakımdan bu zamların bir denetim mekanizması yok mu sonuçta bu bir motorlu araç insanlar bunun vergisini veriyor sigortasını yaptırıyor e malum ekonomik koşullarda bir ulaşım aracı sahibi olmak isterken dişinden tırnagından arttırıp borç harç bir mebla biriktiriyor tam alabilecekken pat bir daha zam. Ve tüketicinin bu zamlara karşılık maaşı ya sabit ya da gündelik gideri diğer tüketim mallarının zamlarıyla yukarı gidiyor. Mevzu diğer motosiklet markalarıyla kıyas değil sadece. Bu yapılan anlık fiyat değişikleri serbest piyasa ekonomisi diye açıklanabiliyor mu sadece. Neyse bilemedim. Herseyin hayırlısı.
-
hussain adlı üyeden alıntı
Beyler benim kızgınlığım tam olarak şu anki fiyatı değil. 1 ay içinde kafasına göre fiyatın planlamasız yükseltilmesi kur farkı bir mazeret olabilir ama 31.900 lansman fiyatı sonra lansman sonu yapılan 1500 tl lik zam ve hemen akabinden 2000 tl lik zam. Sadece merakımdan bu zamların bir denetim mekanizması yok mu sonuçta bu bir motorlu araç insanlar bunun vergisini veriyor sigortasını yaptırıyor e malum ekonomik koşullarda bir ulaşım aracı sahibi olmak isterken dişinden tırnagından arttırıp borç harç bir mebla biriktiriyor tam alabilecekken pat bir daha zam. Ve tüketicinin bu zamlara karşılık maaşı ya sabit ya da gündelik gideri diğer tüketim mallarının zamlarıyla yukarı gidiyor. Mevzu diğer motosiklet markalarıyla kıyas değil sadece. Bu yapılan anlık fiyat değişikleri serbest piyasa ekonomisi diye açıklanabiliyor mu sadece. Neyse bilemedim. Herseyin hayırlısı.
Yok maalesef....Welcome to Törkii....
-
Biraz da biz tetikliyoruz bu zamları. Lansman fiyatından yoklama çekiyorlar biz de burada "şöyle güzel motor, böyle süper motor" diye güzelleme yapıyoruz. Kuralkan da bakıyor millet motoru beğenmiş, ne yaparsak yapalım alacaklar motoru diye iteliyor zammı. Halbuki hiç sallamasak, "bu ne lan getire getire bu motoru mu getirdiniz?" diye hepimiz esip gürlesek sanırım indirim bile yaparlar.
-
"Dolar yukseldi" tabirini hic sevmiyorum. Sanki bunda bizim payimiz yokmus gibi, suc dolarinmis gibi bir izlenim yaratiyor.
"TL deger kaybetti" tabiri daha uygun, cunku TL dunyadaki butun para birimleri karsisinda deger kaybediyor.herneyse konumuza donecek olursak;
japonlarin ve avrupalilarin dolar-euro paritesine gore gayet insafli yaptiklari zamlara karsin, bajaj ve heronun yaptigi zamlarin pek bir temeli yok gibi. rupi-tl paritesi herseyi acikliyor.
Yaptiklari firsatcilik, net. baktilar honda yamaha zami yapistiriyor, hop bunlar da zam.
-
Bu adamlar şark kurnazı olduğu için yolabildikleri kadar milleti yolarlar.Bajaj firması jantlarını Çin'de ürettirdiği ve ürünlerin bir kısmı hatalı olduğu için jant kırma olayları vardı. Bajaj hatasını kabul edip sitesinde açıklamıştı. Rahmetli de "böyle bir olay var diyorlar dikkatli olun demişti."Kuralkan hemen tekzip yollayıp dava açacaklarını söyleyince rahmetli rest çekip beş yüz binden fazla izlenen 200ns videosunu kaldırmıştı. Sırf bu yüzden bajaj almayı düşünmüyorum.
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
"Dolar yukseldi" tabirini hic sevmiyorum. Sanki bunda bizim payimiz yokmus gibi, suc dolarinmis gibi bir izlenim yaratiyor.
"TL deger kaybetti" tabiri daha uygun, cunku TL dunyadaki butun para birimleri karsisinda deger kaybediyor.herneyse konumuza donecek olursak;
japonlarin ve avrupalilarin dolar-euro paritesine gore gayet insafli yaptiklari zamlara karsin, bajaj ve heronun yaptigi zamlarin pek bir temeli yok gibi. rupi-tl paritesi herseyi acikliyor.
Yaptiklari firsatcilik, net. baktilar honda yamaha zami yapistiriyor, hop bunlar da zam.
Hocam işte ben de tam olarak bundan bahsediyorum. Bir ürün üzerinden hızlıca bu denli bir yükseltme nasıl normal olabiliyor
-
tamam rupi karsisinda da deger kaybediyor TL kabul. Ama son 2 ayda pulsar 25 kusurden 29 kusure cikti.son iki ayda rupi yuzde 17-18 mi artti?
Strateji ye bak ohh. insanlar artik japon alamaz, nasil olsa bize mahkum olacaklar ver zammi ver zammi.
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
tamam rupi karsisinda da deger kaybediyor TL kabul. Ama son 2 ayda pulsar 25 kusurden 29 kusure cikti.son iki ayda rupi yuzde 17-18 mi artti?
Strateji ye bak ohh. insanlar artik japon alamaz, nasil olsa bize mahkum olacaklar ver zammi ver zammi.
Onların yerinde siz olsanız farklı mı davranırdınız ki böyle rahat saydırıyorsunuz?
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Onların yerinde siz olsanız farklı mı davranırdınız ki böyle rahat saydırıyorsunuz?
ilginc bir soru.
saydirmaktan kastiniz nedir bilmiyorum ama elestiriyorum. Haklilik payim oldugunu da dusunuyorum.
Ne yapalim onu da mi yapmayalim?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)