Fiyatlardan ötürü dominar 250 ye yöneldim daha önce scooter kullanan biri ve 50 yaşında olduğumu ve genelde uzun yol yaptığımı göz önüne alırsak önerirmisiniz ?
Hocam selamlar, kesinlikle öneririm. İlk başlarda ağırlık biraz yorabilir ancak 2 haftadan sonra alışacağınız için ağırlığı fark etmeyeceksiniz. Ben eşimle sürekli uzun yol yapıyorum. Hem o hem de ben çok memnunuz. Kullanım amaçlarınızı karşılayacaktır. Önerim, mutlaka ön cam taktırın. Etkisi çok oluyor.
Artçınız olacaksa onun için de yorum yazayım, artçı kısmı arka çantada yaslanma pedi olursa sürücü koltuğundan daha rahat oluyor . Kendi motoruma yarım saat kadar artçı olduğumda bunu deneyimledim.
Ben 165boy 55 kilomla almayi dusunuyorum 1 2 aya hayirlisiyla
arkadaşlar bu motorun soğutma sıvısı bende minumumun altında görünüyor düz su eklesem bir sorun olur mu yedek depoya?
Hafta sonu Kadıköy Baymoto bajaj servisi de motoruma D400 ug versiyonunun telefon tutucu aparatını montaj yaptım eğer sizde takmak isterseniz telefon tutucu harici amortisör bağlantı vidalarını da almanız gerekli ve ön far üst vidasını da bir tık büyüğü ile değişim yapmanız gerekli.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
bu bi tık büyük vida olması gerekli.
[IMG][/IMG]
ben arkadaşa yaptırdım bu vidaları.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bir yakışıklı resim de bırakalım bari.
[IMG][/IMG]
İyi akşamlar,bugün akşamüstü hava düzelince biraz dolaşmaya çıkayım dedim ve turlarken ışıklarda durduğumda boştayken gaz verince motorun asıl sesi dindikten sonra sondan gelen bir hırıltı gibi bişey var.Çözemedim normalde göstermem ama 7binli devirleri ilk defa gösterdim 1k km ye yaklaştığı için,normalde bu sesin olduğunu sanmıyorum.İlk defa dikkatimi çekti açıkcası birazda gerildim zaten hali hazırda sensör ve disk yamulma sıkıntısıyla uğraştığım için.Fikri olan varmıdır.
800 km deki motorumun debriyajı çok aşırı yukarda kavrıyor , kendim düşürme şansım varmı varsa nasıl ?
Hocam benimkide çok yukarda kavrıyor daha 1020km de hatta dün disk değiştirirken adam debriyaji yariladigimi söyledi.Depo kapısını kullandığım için depoya sokarken çok fazla yarım debriyaj yapmak zorunda kalıyorum.Evirio çevirdiğim için sıkıntı bende mi yoksa saçma bir derecede erken mi bitti anlamadım 1k km'de yarilamak debriyaj balatisini çok saçma
2 dakika servise uğrayın halletsinler debriyaj ayarını veya blok kısmında 2 adet somuna bakıyor geri veya ileriye doğru somunları kaydırarak ayar yapabilirsiniz ama servise gidin hallederler.
Motoru bayiden aldınız yola çıktınız baktınız debriyaj yukarı da veya geç kavrıyor dönün geri belirtin sıkıntınızı bayiye 2 dakika da ayarlayıp versin zor değil ben 500km de yiyeni gördüm, benim motor 31k da hala orjinal balata üzerinde.
Dominar 250 için Gp Kompozit'in Alüminyum çantasını deneyen varmı? 37 Litre olanı almayı düşünüyorum,ama sanki bir yerde şase kırdığını okumuştum.Yorumu olan varmı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)