depo üzerindeki etiketler yok benım içimi bulandırdı
depo üzerindeki etiketler yok benım içimi bulandırdı
depoda etiket olmaması neye işaret olabilir
Merhaba;
Motosikletin kullanım kılavuzu konunun ilk mesajına eklenmiştir.
Keyifli Forumlar..
Hala bütçeme uygun bir shadow bulamadım fiyatlar düşecek gibi durmuyor
Ayrılık vakti çabuk geldi.. Kanıma 4 çeker virüsü girdi. Motosiklete bir süre ara vermek gerek. Arazi beni bekliyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-orjinal-7500-km-de-masrafsiz-shadow-187399273/detay/
Benim için zor yoktur.. İmkansız ise biraz zaman alır..
bu motosikleti bilen arkadaş var mı ? sizce bu motorun hakkı nedir? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-servis-bakimli-shadow-182339607/detay/
arkadaşlar kimse cevap yazmıyor ancak yine de şansımı deneyim bu motoru bilen arkadaş var mı deponun üzerindeki etiket bana orjinal gelmedi ve depo boyanmış hissi uyandırdı yorumlarınızı bekliyorum. ilan şu; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acil-satilik-kazasiz-belasiz-sorunsuz-bakimli-shadow-195157251/detay
Shadowcular gölgeleniyor sanırım kimseden cevap yok ancak ben yine de yazayım (: İstanbul'dan temiz bir shadow buldum sahibi bakımlarını honda anes servisinde yaptırdığını söyluyor ve garanti veriyor, motordan mekanik anlamda hiç anlamayan ve bir motor ustası tanıdığım olmadığı için sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Motosikleti almadan anese göstersem bu servise güvenebilir miyim ya da başka bir fikri olan arkadaş var mı? şimdiden teşekkürler (:
Motorun orjinal egzozlarının satıcının elinde olup olmadığınıda sor bu şekliyle muayeneden geçiremessin bilgin olsun.
Merhabalar;
2009 model 6000 km de bir shadow VT750C2 buldum.Fiyat 21bin civarında.Motoru gördüm ve çalıştırdım gayet temiz duruyor(kromlar net ve hiçbir korozyon yok).Sormak istediğim, fiyat nasıldır?Bu yılda bu km nin olması normalmidir?Garaj motoru olmasının getirdiği uzun zaman kullanılmaması motor aksamında herhangibir problem yaratır mı?
Yardımlarınız için teşekkürederim
merhaba
sıteye yenı uye oldum
bende de Shadw VT800 C Var.yenı aldım.1990 model 4000 km de henuz )bujılerını değiştırmek ıstıyorum.ırıdyum bujı taksam sorun olur mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
ılanı bulamadım
Herkeze kazasiz belasiz surusler , trafik canavarlarindan hepimizi korusun .... Yaz geldi sayilir sunun surasinda ,3. sezona girdik 2008 honda shadow um ile fakat hala fabrika cikisi egzozu degistirmek bir turlu nasip olmadi , maddi imkanlarda buna dahil tabii , birde el yapimi veya markami almak lazim arada kaldim bir suredir ... simdi Cobra Exhaust Black Street Rod Slashdown egzoz buldum ikinci el , ses olarak tok ve abarti bir ses sevmiyorum , kullanan arkadaslarim ve buyuklerden tavsiyesi olan varmi , benim isteklerime cevap verirmi acaba ... Tesekkur ederim cevaplariniz icin ... Tekrar kazasiz belasiz surusler diliyorum ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
Konuyu baska yere mi acmaliydim , yanlis olmamistir heralde ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
Kucuk bir hatirlatma yapiyim , yanlis anlasilma olmasin , ses olarak tok sesleri seviyorum ve abarti sesleri sevmiyorum , az, temiz ve tok bir ses daha cok kulagimi oksuyor ...
ALBUM : www.pinterest.com/djkaanberk/ooo-my-lowrider/ BIR ESKI BIR YENI ,1951 BMW R67/1 VS HONDA SHADOW '08 NOT : BMW SATILIK DEGIL
Arkadaşlar ilandaki motoru almayı düşünüyorum. Sizce bu motorun eder fiyatı nedir?
ilan linki ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-shadow-vt-750c-orjinal-203241979/detay/
Sonunda ben de 2007 13600 km motorum ile aranızdayım. Bilgi paylaşımında bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ne kadar doğru bir tercih yaptığımı daha ilk kmde anladım bu arada motorun koruma demiri-radyatör koruma-ön çamurluk koruma gibi parçalarında ufak paslanmalar var, bunları gidermek için en doğru yöntem nedir ?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)