Aslında ilk işim Çarşamba günü grubunuzun toplantısına gelmek olacaktı. Buradan tanışmak ve orada yabancılık çekmiycek olmak harika oldu. (burdan tanışmasaydıkda orada yabancılık çekeceğimi düşünmüyodum yanlış anlaşılmasın böylesi daha iyi oldu sadece)
Aslında eski motorumla 1 OMM eğitiminize ve 1 İnciraltı turunuza katılmıştım çok faydalı bir eğitim ve eğlenceli bir toplantıydı. Erkan Abi'yi de tanıyo sayılırım ama bu işlerle uğraştığını hiç bilmezdim. Öğrendiğim iyi oldu, yerli malı egzoz ve radyatör korumada kullanabilirim. Hem dediğiniz gibi çanta, cam vs hakkında tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak. Aslında sizin simanızda hiç yabancı gelmiyor belkide tanıştık önceden.
Facebook'um olmadığı için çalışmalara bakamadım ama yüz yüze tanıştıktan sonra Erkan Abi'nin bir çayını içmeye mutlaka uğrarım.
Çarşamba günü görüşmek üzere. (o gün büyük ihtimalle plakayı sökmüş olurum yenisi için, palaksız shadow benimdir.)
Saygılar benden...
Kardeşim ben olsamda olmasamda gel (en çok gelenlerdenim ama bu sıralar grip nezle fena sarmış beni) ve herkese merhaba de asla yabancılık çekmezsin Arabamız ın içinde (minübüs) çay kahve kek vs keyfine bak... Ama sanırım yarın yağmurlu az kişi gelir.. Karar senin...
Not: Bİzde bazı acımasız kurallar vardır
kask, ehliyet vs sakın unutma...