Saol kardeşim, buradan resimlere bakabilirsiniz, yorumlarınız benim için önemli, teknik-estetik?
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...ml#post2637990
Koray kardeş hayırlı olsun
aramıza esas şimdi geldin
HOŞGELDİN
---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:35 ----------
Kenan sende tekrar geleceksin aramıza
Hissediyorum
en azından aksesuarlarını ben yapıyorum osman abi yapıyor
güzelde olduğu söyleniyor,dışarılarda aramana gerek kalmıyor )))))
birgün herkes shadowcu olacak,sende dahil
Koray hayırlı olsun kazasız belasiz guzel günlerde keyifle kullan
[QUOTE=Redmoon;2637853]Arkadaşlar bu gün Shadow umu aldım şükür, artık bu sayfaya daha çok takılacağım garanti aksesuar tavsiyelerinizi benden esirgemeyin [/]
Gazete ve tv.den izlemiştim. Ankara'da tehlikeli boyutta Shadow wirüsü salgını olduğunu tüm motorcu ve motor meraklılarının korunması gerektiğini vs. Demek sende kurtulamadın be dostum.
Ne demeli...
Hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız, belasız, keyifle kullanman dileklerimle.
Bu arada krom yan kapaklarım tır la 2 gün önce Hollanda'dan yola çıktı. Şahlanarak geliyor.Yolculuğu gayet iyi geçiyormuş irtibat halindeyim.
Neden tır seyahatını tercih ettiğimize gelince; Parça gümrük mevzuatından dolayı ülkeye girmeden geri dönup gitti. Bunca zaman boşuna bekleyip heyecan yapmış oldum. Tırcı vasıtası ile herhangi bir takıntıya uğramadan kesin olarak geliyor. Birkaç kuruş pahalı olabilirsede üçe beşe bakarsan zaten bu işi hiç yapmamak lazım diye düşünüyorum..
Arkadaşlar,
19 Mayıs için toplu ziyareti gerçekletirebilirsek, Anıtkabir Komutanlığınca bizim için her ziyaretçi adına ZİYATET ANISI SERTİFİKASI verecebileceklerini söylediler. Ben usul usul hazırlık ve araştırmalara devam ediuorum.
Komutanım yarın bekliyorum. Haberleselim.
Beklenen ve plakasını gözlediğim tır neticede Büyükçekmece'ye intikal etti. Dünyanın bir köşesinden yola çıkarak dağları,ovaları binlerce kilometre yolları geçerek yanıma gelen aracı ve sürücüsünü gördüğümde yıllar öncesi Afrıka ülkelerinde olduğum zamanlarda Vatanıma toprağıma düydüğüm özlemi tekrar yüreğimde hissettim ve gerçekten duygulandım.Çünkü ayrılık ve kavuşma özlemi bambaşka bir duygu.
Neyse sevgili kaptan kardeşimizin ayakta durmasından ve yürümesinden ekmeğini kazanmak için nasıl bir mucadele verip yorgunluk yaşadığı apaçık ortataydı. Cefakar kardeşimi defalarca evime ve yemeğime davet etti isem de kararlıydı. Çünkü özlemi ile yandiği çocuklarına ve yuvasına kavuşmak için daha binlerce kilometre yollları geçmek onun birinci hedefi olmuştu. Kendisinden bana getirdiği koca paketi aldım ve borcumu sordum. Ağabi maliyetim bu. Bende motosiklet tutkunu olduğum için sizleri çok iyi anlıyorum. Sizin mutluluğunuz benim mutluluğum oluyor. Yoksa çilesi çekilmez. Bak kutunun her köşesi açilmış. Bunu her ülke sınırlarında defalarca kontrol ediyolar. Acaba el koyarlarmı diye sıkıntıya düşüyoruz falan dedi. Ben hiç uzatmasını istemedim. Hemen kendisine 350 TL. uzatarak yetermi dedim. Gözüme odaklanıp ağabi eğer fazla gelirse sadece maliyetini öde, Allah razı olsun de ben kazanmak da istemem. Çünkü bana yuvama kavuşabilmem için sadece para değil hayır duaları da lazım dedi. Benden sana helal olsun güzel kardeşim. Allah çoluğuna çocuğuna kazasız belasız ulaştırsın dedikten sonra tekrar o nasırlaşmış elleri ile devasa aracının direksiyonuna geçerek gözden kayboldu.
Yolun daima açık olsun Yaşar kaptan...
Sevgili Shadowcular bende hiç zaman kaybetmeden koliyi kapıp evi yakaladım.
upload pictures
Kocaman koli. Sonuçta kırılmasını ve çizilmesini engellemek için alınmış bir dizi önlem.
image hosting
Her devletin polisi ve gümruk memurlarının mıncıklaması ile dağılmış stropor köpük korumaları aldıktan sonra kapaklara ulaştım.
free image hosting
Mükemmel bir işçilik ile üretilmiş kapaklar karşımızda.
Gecenin çok ileri saatleri olduğundan motosiklet üzerindeki duruşunu ançak sizlerle yarın akşam paylaşabilirim.
Osman Abi hayırlı olsun, nazar değmesin. Ayna gibi parlıyor valla. İşçilik belli.
Bu arada redmoon motorun da canavar gibiymiş, gözünü seviim çok orjinalliğini bozma. Güzel günlerde inşallah
Hayırlı olsun osman abimeeee
bu işede kafayı kıracam bunlarıda yapacam sonunda ben haa
Komutanım cep telefonunuza ulaşamadım. Benimki 0532 316 58 13
arkadaslar herkese iyi dileklerimden dolayi ayri ayri tesekkur ederim, bir de shadow un 2008 modellerinde olan kisa gidon saplamalari nereden-kaca bulunabilir bilgisi olan var mi acaba, su an motorumun uzerinde raser lar var fakat hem yuvalarindan hareket ediyorlar, hemde kablolar cok gergin duruyor, bunlari sokup orjinal gidon saplamalarindan takmak istiyorum acikcasi...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)