Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Nisan 2012, 19:29
[QUOTE=chopperrider;2635197]
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
hocam bedeni xl istedim tam oldu bana.
kask da biraz önce ulaştı elime, 320 TL tek çekim verdim kask için. yalnız AGV 'nin K serisinden falan malzeme olarak çok üstün. tabi motor üzerinde denemek lazım ama görüntü ve kalite hissi fiyatından yüksek. yanında lastikli gözlük de var
Şener Şen'in pilot vecihi karakteri gibi dolaşacağım ortalarda
)
Hayırlı olsun,olsunda
motoru soyacaksın cıbıl olacak
öncamıda attırırsın,
deri mont
tam açık kask falan derken
dibin donacak gibi geliyor bana Ankara ayazında ))
---------- Post added at 17:24 ---------- Previous post was at 16:53 ----------
Hüseyin kardeş sana mesaj attım gördünmü?
---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 17:24 ----------
sesim geliyormu?
Reklamlar
-
04 Nisan 2012, 19:48
[QUOTE=ZIPPIRMAN;2634788]Arkadaşlar bu cam ve rüzgar işi sizlere okadar dert oluyorsa,biriniz gönderin bana ön camınızı komple,bende benim camı komple ve birde yedek camla göndereyim kendisine değişelim,bana ruzgar dert olmaz
---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 10:34 ----------
Ohooo Ankara almış başını gidiyor
helal olsun
harikasınız.[COLOR="Silver"]
Sadece Ankara ve çevresi için değil ki..
Senn ve diğer İstanbul ekibi 19 Mayıs için heves etmez misiniz?
-
04 Nisan 2012, 20:01
Ankarada buluşma sonrası konya yolundan İnceğe dönersek Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel tesisleri konaklama noktası olabilir...Motorlar için park sorunuda olmaz..ama hafta sonu çok kalabalık olur derseniz 5-6 km ilerde bir çok çim üstünde oturup hafif bişiler yenip, çay, kahve nargile keyfi yapılabilecek açık yerler mevcut..hiç birinde de park sorunu olmaz..üstelik kalmayıp dönüş yapacak arkadaşlar sonrasında hiç ankara trafiğine girmeden çevre yolundan konya eskişehir istanbul çıkışlarına geçebilirler..göl tarafı çok güzel ancak kış sonrası gölü dönen yolda ciddi çukurlar vs var..motor kırar allah korusun..
@chopperrider, hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim...
-
04 Nisan 2012, 20:17
-
05 Nisan 2012, 01:13
[QUOTE=ZIPPIRMAN;2635198]
chopperrider adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun,olsunda
motoru soyacaksın cıbıl olacak
öncamıda attırırsın,
deri mont
tam açık kask falan derken
dibin donacak gibi geliyor bana Ankara ayazında ))
benim motorda cam zaten yok bu aksam Kaski denedim sehir icinde aksam saatine rağmen usutmedi, eve biraz önce geldim dönüşte buffi maske yaptım yüzümü korudum gözlük olmamasına rağmen sıkıntı olmadi
---------- Post added at 17:24 ---------- Previous post was at 16:53 ----------
Hüseyin kardeş sana mesaj attım gördünmü?
---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 17:24 ----------
sesim geliyormu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
Komutan;
Hakikaten ciddi bir oykuymus, böylesi bir anektodu bugüne kadar duymamış olduğuma üzüldüm, haberdar ettigin için teşekkür ederim
-
05 Nisan 2012, 10:17
Günaydın Shadowcular...
19 Mayısda Ankara toplantısı için, Çayyolu Alacaatlı piknik alanının inceledim. Çok başarılı buldum.
http://www.alacaatlipiknik.com/
Eğer gerçekleştirebilirsek kaynaşma toplantısı bu piknik alanında harika olacaktır. (benim düşüncelerim tabiki)
Bu ay içinde tasarıları netleştirelim. Mayıs başında da ciddi olarak harekete geçeriz.
Ankaralı arkadaşlara irtibata geçmeye başladılar bile. Konya ekibi şimdilik 2 yiz.( Değil mi Keyifçi ?)
Topiğin usta ve kıdemli üyelerinden ses yok mu?
-
05 Nisan 2012, 13:14
Hüseyin kardeş (KEYİFÇİ) özelden yolladığım mesaj geldimi?
-
05 Nisan 2012, 13:19
Benim yolladığım mesaja da cevap vermedi hemşehrim
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
05 Nisan 2012, 13:30
Keyifçi !! Nerdesin?
Pazar günü misafir kabul ediyor musun?
-
05 Nisan 2012, 15:43
Benim yolladığım mesaja da cevap vermedi hemşehrim
kusura bakmayın geç farkettim. Hemsehrim senin mesajı da düz gördüm ve artık bir anlamı kalmadığı için yanıtlayamadım. Tekrar kusura bakma.
Komutan1968 adlı üyeden alıntı
Keyifçi !! Nerdesin?
Pazar günü misafir kabul ediyor musun?
Ne demek komutanım. Mutlu edersin beni.İrtibatlaşalım Msn:Avukat_Akgun@hotmail.com
-
05 Nisan 2012, 18:12
arkadaşlar dün gece şehir içi sürüş yaparken bir şey fark ettim. sağa dar dönüşlerde gidon sağ dizime değiyor şimdilik refleks olarak tam tur dönüşlerde dizlerimi yanlara açmaya başladım ama bunun sebebi nedir ? boyum çok uzun değil 1.82 cm. acaba bu forward control olayı bu sorunu ortadan kaldırmak için mi icat edilmiş ?
bir de diğer bir sorumu tekrarlayayım. shadowda xenon far kullanılır mı ? olur ise balast nereye sokuşturulacak motorda ? uygulaması nasıl olur?
-
05 Nisan 2012, 18:35
arkadaşlar dün gece şehir içi sürüş yaparken bir şey fark ettim. sağa dar dönüşlerde gidon sağ dizime değiyor şimdilik refleks olarak tam tur dönüşlerde dizlerimi yanlara açmaya başladım ama bunun sebebi nedir ? boyum çok uzun değil 1.82 cm. acaba bu forward control olayı bu sorunu ortadan kaldırmak için mi icat edilmiş ?
bir de diğer bir sorumu tekrarlayayım. shadowda xenon far kullanılır mı ? olur ise balast nereye sokuşturulacak motorda ? uygulaması nasıl olur?
Pek yer olmamasına rağmen,istenirse olur.
Benim boyumda 1.68 olmasına rağmen benim bacağımada çarpıyor,sorun yok
-
06 Nisan 2012, 01:15
Xenon far takılabiliyor. Ben aldığım zaman takmıştım. Hala sorunsuz olarak çalışıyor. Benimki HD marka dır. Alırken dikkat edilmesi gereken konu ışık değeri 5250 ile 6000 kelvin arasındaki ampül seçilmelidir.Xenonlarda Işığın parlaklığı ve beyazlığı kelvin değeri olarak ölçümlemdirilir. Bu değer yükseldikçe ışık rengı koyu mavi olur ve görüş eksılmeye başlar. En kaliteli ışığı en beyaz olan ampülün verdiği kesindir.
Beyini nereye yerleştirdiğime gelince motosiklet gidonunun boyun denen kısmında (Gidon milinın altındaki) sağ ve soldaki siyah plastik kapağı çıkardım. Xenon beynını buradan çift taraflı bant ile benzin deposunun şaseyı saran aşağıya doğru bakan U harfı şeklındeki boşluğa yanı benzin deposuna yapıştırdım.
Yapıştırma işini kabloların tüm uygulama işlemleri yapıldıktan sonra olursa tekrar tekrar yapıştır kopar yapmamış olursunuz.
Birde çift taraflı yapıştırıcı kullanırken yapıştırılacak kısım kuru yağsız ve tozsuz olmalıdır.İyi yapışmayı sağlamak için yapıştırıcak yer önce kuru bezle daha sonra tinerli bezle silinerek kurutulmalıdır.
Çift taraflı bant 5*10 ebatında xenon farın içinde çıkıyor. Veya satıcıdan isteyebilirsınız.
-
06 Nisan 2012, 13:54
Osman Bey teşekkür ederim;
Xenon benim için bir aksesuardan ziyade gece sürüşü için olmazsa olmaz bir unsur özellikle uzun yolda inanılmaz fayda sağlıyor. İlk fırsatta uygun kelvin değerinde bir kit satın alıp tarif ettiğiniz şekilde montajlayacağım.
-
06 Nisan 2012, 20:29
KEYİFÇİ
Ne demek komutanım. Mutlu edersin beni.İrtibatlaşalım Msn:Avukat_Akgun@hotmail.com[/QUOTE]
Hüseyin Bey,
Cumartesi nöbetteyim. Pazar da hava ve yol müsait olursa ve kısmetse Seydişehire seni ziyarete gelmek istiyorum. Tahminen 12-1 gibi orda olurum diye hesaplıyorum.. iletişim için sana yarın özelden mesaj geçeceğim.
-
06 Nisan 2012, 21:09
Komutan1968 adlı üyeden alıntı
KEYİFÇİ
Ne demek komutanım. Mutlu edersin beni.İrtibatlaşalım Msn:Avukat_Akgun@hotmail.com
Hüseyin Bey,
Cumartesi nöbetteyim. Pazar da hava ve yol müsait olursa ve kısmetse Seydişehire seni ziyarete gelmek istiyorum. Tahminen 12-1 gibi orda olurum diye hesaplıyorum.. iletişim için sana yarın özelden mesaj geçeceğim.[/QUOTE]. Haberleselim. Hava iyi olursa bahane ile biraz yol yaparız.
-
06 Nisan 2012, 21:59
-
06 Nisan 2012, 22:12
Redmoon adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu gün Shadow umu aldım şükür, artık bu sayfaya daha çok takılacağım garanti
aksesuar tavsiyelerinizi benden esirgemeyin
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Kazasız belasız sürüşler
-
06 Nisan 2012, 22:20
Redmoon adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu gün Shadow umu aldım şükür, artık bu sayfaya daha çok takılacağım garanti
aksesuar tavsiyelerinizi benden esirgemeyin
Hayırlı,uğurlu olsun.
-
06 Nisan 2012, 22:20
Redmoon hayırlı olsun motorun. Hiç pişman olmayacaksın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler