Tamam hocam yarın arayacağım pazartesileri kapaliymis çünkü aynen ileteceğim selamını burdan da mutlaka paylaşırım sonucu
Tamam hocam yarın arayacağım pazartesileri kapaliymis çünkü aynen ileteceğim selamını burdan da mutlaka paylaşırım sonucu
Ben de bunu aldım bu arada, deri kalitesi ve korumalar baya iyi görünüyor. Knox marka koruma kullanıyorlarmış
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...T-pmu1769.html
Hayırlı olsun biliyorum beringin bu montunu çok kaliteli ve fiyatına göre çok iyi.
@Novablue hayırlı olsun, bering güzel marka, uzun süre kazasız belasız kullanırsın umarım...bizde Ankarada beringli shadowcu görürsek gideriz yanına Nova naber diye
Saolasın abiler daha güzelleri sizin olsun.
@Zıppırman, abi mont nefismiş, hayırlı olsun...alt kısmı resimdeki gibi bele oturan dar kesimdemi yoksa düzmü iniyor...artık tanıtım resimlerinede güvenemez oldum bi kaç kötü olaydan sonra
Bu arada Ankarada oturan arkadaşlardan hafta sonları İncekte gezen olursa haberleşelim. İncek FTR Hastanesinde çalışıyorum..Atomkarınca Soner hocanın garajının karşısında yeri (Aquapark otelin yanında)..oralarda yada oranium XL'de oluyorum. Hem bir çay ikram ederim hemde istersek motorları hastaneye çeker yıkama bakım çekim işlerini yapabiliriz birlikte.
Yada Haftasonları 150-200 km yapalım diyen olursa Polatlıyada gidebiliriz, otoyolun kenarında Üçpınar köyünde evimiz var, hem mıcıra girmemiş oluruz hemde temiz havada piknik vs yaparız, karışan görüşende olmaz. sucuk mangal benden ama tavla,ayran vs ekstralara karışmam
Komutan1968 - Bugün 10:03 - permalink View Conversation Report
Günaydın Gürol,
Günaydın dedim ama foruma yazdığın saatlere bakılırsa pek uyumuyorsun sanırım.
Senin şaheser öncam dan benim içinde kessek nasıl olur? Yani cam kısa geliyor bir de yanlardan hava sirkülasyon ile benim kasktan içeri giriyor. Senin kestiğin gibi alt kısmı geniş üst boyu da en az 10 cm. yüksek bişey kessek orijinal demirlerle oturtsak nasıl olur ki?
Komutanım profilime bu mesajı yazmışsın..Cevabı buradan veriyorumki yazacaklarım diğer arkadaşlarada yol göstersin (gece geç yatmam motosiklet için proje üretiyorum yine bu ara topuk debriyajı ile uğraşıyorum,çizim ve kontroller için ancak o saatlerde birşeyler yapabiliyorum valla bende bu motor işini anlamadım zaten millet motorla alemlere dalar,motor benim sosyal hayatımı bitirdi yahu 22-00 de otur 02-00 ye kadar çiz sil çiz sil uğraş)
Senin cam yanlış görmüyorsam National SwitchBlade olmalı
tek hareketle motorun üzerinden sökülenlerden,
eğer başka cam takarsak:
1-Kalıpsız ve bombesiz yaptığımızdan camın bükülmesi için sizin orjinal demirler zayıf kalır
2-sizin cam 3 yada 3,5 mm kalınlığındadır,benimki gibi 5 mm yaparsak yerine oturtmamız güçleşir,
3-demirleri halletmiş olsak cam iki taraftan dışarıya baskı yapacağından oıturduğu yuvalarda sağlıklı tutunmayacaktı
4-camı genişletmek neyse ama yükseltirsek aerodinamiği bozulup yukarıdan aşağıya rüzgar baskısı ile ayakların geçme olan yuvaları zayıf kalıp cam (süratlerde) yerinden çıkabilir
5-aynı kalınlıkta yaparsak pleksiglas malzeme ile işimiz sağlıklı olmaz polikarbon kullanmak gerekir,malzemeyi gerektiği kadar alamayız plaka halinde almak zorundayız,bir plakadan sanırım 4-6 adet çıkar yani büyüktür ve pahalıdır astarı yüzünü geçecektir
6- En önemlisi biraz rüzgar bence iyidir insanı diri tutar ))
Selamlar biraz önce hayrettinle konuştum montu netten satın aldım yarın elimde olacak inşallah. Dükkana gelenedigim için ekstra bı ikram yapamadı ama Buff Hediye etti )
Aynı sorun bende de var camın markasını şu an hatırlamıyorum. Ama bakıp bildiririm. Cam takıp-çıkarılanlardan ve kısa geliyor. Çok rüzgar alıyorum. Yaş da ilerledi. Her zaman kapalı kask da olmuyor. Ya da orjinal yüksek cam mı düşünmeliyiz??? Hangisi daha uygun olur acaba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
Tek tabaka polikarbondan 4-6 cam çıkarsak uğraşmaya değer mi?
İlker Bey ve ben 2 ediyoruz. Başka ihtiyacı olan varmıdır. Ya da yedekleyecek...Bir de Gürol Bey'e eziyet etmiş olurmuyuz?
5 başlıkla açıkladım konuyu ama önceki 4 başlık dikkat çekmedi gibi)))
o problemleri halllederseniz??? benim için ayaklar ve demirler elimde olmak kaydıyla çizimini yapmak dert olmaz
polikarbon metrekaresi yaklaşık 80 lira Uzakdoğu menşelidir tavsiye edilmez alman malını bulmak lazım fiyat bilgim yok,
cnc frezede kesilir,kaça kesilir şu anda bilemem çizip fiyat almak gerekir.
Mesaj alınmıştır.
Benim kask yarım, L52 Tomcat
uzun yola çıkılırken kask camının altına azıcık ilave yapılacak alttan rüzgarın göze girmesi engellenecek. ))
Kapalı Kask sevmiyorum ve almak istemiyorum.
Komutanım bu ara biraz yol yapsak. Bizim burada cruıser yok. Sportlar da bana fazla hızlı geliyor. Havalar da düzeldi sayılır.Hatta zamanınızı ayarlayabilirseniz Hafta sonu Alanya yapıp gelebiliriz. Ben Alanyada da uzun süre yaşadım. Çok güzel bir ortam var. Dönüşü de kuşyuvası üzerinden yaparız. Mükemmel bir doğa... Katılabilecek arkadaşlar da davetlidir. Hatta katılmaları beni mutlu edecektir.
ArkadAslar ben daha önceki motorlarımda xenon kullanıyordum ve çok memnundum gece sürüsü için olmazsa olmaz şimdi bu chopperlArda xenon balasti nereye sokusturuluyor ? Shadowa uygulamak mümkün müdür ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------
Hafta sonu Alanya'dan geldim Akseki Seydişehir tarafı inanılmaz soğuktu tam teçhizat olmama rağmen Ankara'ya gelenimde titriyordum bilginiz olsun
Hüseyin Bey, bu haftasonu nöbetim var.. Hem havalar da biraz daha ısınsın, bak arkadaşlar yolu geçmiş zor diyorlar. Ama merak etme yapacağız bişeyler. Baharı boşa geçirmeyeceğiz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
ORGANİZASYON FİKRİ:
DEĞERLİ SHADOW SEVDALILARI;
Bu yıl 19 Mayıs cumartesi gününe denk geliyor. O gün Ankara'da Anıttepe'de belirli bir saatte (mesela gündüz saat 13:00 gibi.) sadece biz Shadow sahiplerinin olacağı bir buluşma gerçekleştirsek, sonrasında Anıtkabirde ATA'mızı ziyaret etsek (Resmi törenler saat 10:00 gibi bitiyormuş sonrasında halka açılıyormuş.) Ziyaret sonrasında ise Ankara'lı arkadaşlarımızın organize edeceği piknik tarzı (Motorlarımızla birlikte açıkhavada) bir kaynaşma yapsak... Nasıl olur?
19 Mayıs fikri çok guzel, elden geldiğince ev sahipliği yapmaktan şahsen memnun olurum
Bende sevinirim böyle bir organizasyonda olmaktan..isteyen arkadaşlar aynı gün Sakarya Meydan savaşının yapıldığı Duatepe askeri anıtını ziyaret edip savaşın geçtiği toprakları görebilirler...ankaraya eskişehir yolu üzerinde 76 km uzaklıktadır. eskişehir istikametinden gelenlerin bildiği türkiyenin en büyük heykellerinden biri olan ve düşmana geçemezsin işareti yapan mehmetçik heykelinin tam karşı tarafında yer alan, atamızın o çok bilinen paltosuyla düşman hatlarını gözlerken çekilmiş fotoğrafının olduğu bölgedir. Uzatmıyım özetle ben varım mayıstaki organizasyona
Kısmetse shadowuma kavuşmama 2 gün kaldı, böyle güzel bir organizasyona iştirak etmeyi çok isterim açıkçası, umarım hayata geçer
ben de katılırım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)