Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Mart 2012, 21:51
Bütün arkadaşlarımın iyi dileklerine teşekkür ederim öncelikle, ardındanda yeni bir kullanıcı olarak soru salvosunun birincisini yazayım Shadowlarda deponun üzerinde dikdörtgen bir çıkartma var, yıkamaktan vs çizilmiş. Küçük bir şey ama devamlı gözüme takılıyor, nereden bulabileceğimi bilen varmı acaba, ve gene ön far sorumu soruyorum, oem ön far ankarada bulabilirmiyim orjinali haricinde..şimdiden teşekkür ederim.
Reklamlar
-
25 Mart 2012, 23:01
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin nazar değmesin makina çok güzel görünüyor
-
26 Mart 2012, 00:12
speedy
Eline sağlık osmancım,güzel görünüyorlar,tabiki shaft kapağı lazım ama onun için acele etmiyeceğim.Gürol'a verdiğim malzemenin 0.30 mmliğini arıyorum bulursam onunla yaparız inşallah.
Neden kardeşim bizim üretimimizin suyumu çıktı yanı... Uyuz etme beni. Ta Amerika'lardan birseyler toplayıp motosikletı donatıyorsun bizim yapabildiğimiz işler için mazeret uyduruyosun. 0,30mm. kromdan ben sigara sarıyorum ağam geç bu ayakları...
Lazım ise al sana şaft için krom kapak. Senin için özel olarak %100 kromdan kendi ellerimle özene bezene daha az önce bitirebildim.
Ahan da fotoğrafı.
image host
Takma motoruna da göreyim.
-
26 Mart 2012, 00:21
osmanba adlı üyeden alıntı
speedy
Eline sağlık osmancım,güzel görünüyorlar,tabiki shaft kapağı lazım ama onun için acele etmiyeceğim.Gürol'a verdiğim malzemenin 0.30 mmliğini arıyorum bulursam onunla yaparız inşallah.
Neden kardeşim bizim üretimimizin suyumu çıktı yanı... Uyuz etme beni. Ta Amerika'lardan birseyler toplayıp motosikletı donatıyorsun bizim yapabildiğimiz işler için mazeret uyduruyosun. 0,30mm. kromdan ben sigara sarıyorum ağam geç bu ayakları...
Lazım ise al sana şaft için krom kapak. Senin için özel olarak %100 kromdan kendi ellerimle özene bezene daha az önce bitirebildim.
Ahan da fotoğrafı.
http://s7.postimage.org/gs25bij97/SDC13128.jpg
image host
muhteşem üretim, ellerine sağlık Osman abim... Özer abi switch'ler şık vallahi yakışır, Gürol abim geçmiş olsun ağrılar dinmiştir umarım....
Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil, nefesini kesen anların toplamıdır.
-
26 Mart 2012, 00:21
osmanba adlı üyeden alıntı
speedy
Ahan da fotoğrafı.
http://s7.postimage.org/gs25bij97/SDC13128.jpg
[url=http://postimage.org/]image host[/ur
Tamamdır kızma ya emmi
-
26 Mart 2012, 00:37
-
26 Mart 2012, 10:58
speedy2 adlı üyeden alıntı
Tamamdır kızma ya emmi
Eeee Özer abim
otaktığın 3 düğmeli dalgadan birtanede Osman abiye getirtmen farz oldu ha
---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:54 ----------
asymetry adlı üyeden alıntı
muhteşem üretim, ellerine sağlık Osman abim... Özer abi switch'ler şık vallahi yakışır, Gürol abim geçmiş olsun ağrılar dinmiştir umarım....
Sağolasın volkanım bu aralar biraz azaldı başa çıkacağız sanırım.
---------- Post added at 09:58 ---------- Previous post was at 09:56 ----------
[QUOTE
Hayırdır... Güroldan haberim yok . Bişeymi var yoksa. Ne ağrısı bu.[COLOR="Silver"]
[/QUOTE]
Yok bişeyi be abi hemen dert etme sen
kılım dönmüştü,çektim kurtuldum )))))
-
26 Mart 2012, 12:43
arkadaşlar bugün yarın aranıza katılacağımdan ötürü bir kaç sorum daha var sizlere
satılık ilanlarında az sayıda olmakla birlikte shadow spirit modeli var. ön tekeri ince arka çamurluğu kısa daha spor duruşlu bir motor.
spirit hangi modellerde çıktı ? bir kaç yıl önce sıfır satış fiyatının 14.500 TL gibi çok uygun olduğunu hatırlıyorum şimdi ikinci eller 17 bin küsür.
bir de halen c4 ve c arasında en fark olduğunu anlamış değilim
bir de genel cruiser sorusu. ön lastiğin ince ya da kalın olması sürüş dinamiğinde + ya da - ne getirir ne götürür ?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
26 Mart 2012, 14:19
chopperrider adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugün yarın aranıza katılacağımdan ötürü bir kaç sorum daha var sizlere
satılık ilanlarında az sayıda olmakla birlikte shadow spirit modeli var. ön tekeri ince arka çamurluğu kısa daha spor duruşlu bir motor.
spirit hangi modellerde çıktı ? bir kaç yıl önce sıfır satış fiyatının 14.500 TL gibi çok uygun olduğunu hatırlıyorum şimdi ikinci eller 17 bin küsür.
bir de genel cruiser sorusu. ön lastiğin ince ya da kalın olması sürüş dinamiğinde + ya da - ne getirir ne götürür ?
Nöbetçi forumcu olarak bildiğimi anlatayım
spirit 2008-9 gibi hatırlıyorum 10 olanları elde kalanlardı daha sonrada türkiyede tutmadığından getirmediler,kesin olarak birdaha gelmeyeceğinide söylediler,ben niyetlendiğimde motor aynı motor enjeksiyonu hariç,sadece elbise farklı demnişti.
bildiğin kadarıyla c cruiser c4 2005 ten önceki cruiser modeli ve zincir aktarmalı olması gerekiyor,ilanlarda millet yok öyle yok böyle yazıyorda bence bakıyorlar hangisinde çok ilan varsa ona dahil edip yazıyorlar gibi geliyor bana
---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 12:18 ----------
Shadow almak isteyen arkadaşlar bu ilanla ilgilenin bne üzerinde önceden satılan birkaç aksesuarını aldım
satıcı oldukça efendi ve motoruna hassas pipirikli ve titiz bir insan,motorun km side oldukça düşük
http://www.sahibinden.com/listing/va...1320051/detail
-
26 Mart 2012, 14:52
.
c-4 'ün her silindirde 2 yani 2*2=4 bujili diye duymuştum. Emin olmamakla birlikte sanırım farkı bu. Üretim yılına göre de numara aldığını söyleyenler var.
-
26 Mart 2012, 16:59
-
26 Mart 2012, 17:16
Aramızda olmanda fayda olacaktır,tabii bütün sayfaları okuman kaydı ile.
Biraz sıkıcıda olsa bir göz at derim.
Bütün sorularının cevabını ve değerlerini alacağının garantisini veriyorum.
Topiği okuduğun halde burada isen,gerçek shadow u ve ruhunu yakaladın demektir.
Saygılar.
-
26 Mart 2012, 17:21
olmuş valla bol bile gelmiş,çok güzel
---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:16 ----------
speedy2 adlı üyeden alıntı
Aramızda olmanda fayda olacaktır,tabii bütün sayfaları okuman kaydı ile.
Biraz sıkıcıda olsa bir göz at derim.
Bütün sorularının cevabını ve değerlerini alacağının garantisini veriyorum.
Topiği okuduğun halde burada isen,gerçek shadow u ve ruhunu yakaladın demektir.
Saygılar.
on numara
-
26 Mart 2012, 17:43
arkadaşlar bilgiler için teşekkürler. o halde tercihim netleşti. kesinlikle şaftlı motosiklet istiyorum, turuncu istiyorum ve de depodaki shadow yazısının kabartma metalden olmasını istiyorum. o halde almam gereken makine 2006 model vt750c4
hedefi tespit ettiğimize göre şimdi adresleri araştırmaya devam Antalya ve İstanbul'da aradığım fiyat skalasında motorlar var. kısmetse en kısa zamanda gidip alıp Ankara'ya getiriyorum makineyi
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
27 Mart 2012, 00:25
FinalCUT adlı üyeden alıntı
* Bence far tasını delme. Çünkü pahalı bir parça. Hemde tası deldiğinde swicin dibi içeride engel yaratabilir. Çünkü çok dolu kablo var.
* Çektiğin şeritler foto da güzel görünüyor. Fakat çamurluk temiz ve kuru olmadıktan sonra yapıştırdiğin şerit erken çıkar.
* Kapaklar konusuna gelince... Beğendiğin için teşekkürler. Ben bu tarz işleri yıllardır beceririm. Motosiklete olan aşk beni bu hallere getirdi.
*Şuracıkta Gürol abimizi tanıyana kadar eli elet tutat motorcu mu vardı da biz iş yaptırtmamıştık.
* Kötü servisler ve beceriksiz usta çakması elemanları yüzünden güzel bir çalışma atölyem oluştu. İyi para bağladım ama artık servislere sadece yedek parça temini için gidiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Bu arada koruma demirine bağlı sislerde görünüyor..Birini Çanakkale gezisinde çatlattım..Sağlık olsun..
Ünal yediğiniz soğuktan çatlamıştır . Yoksa neden çatlasın ki..
Seni öperim güzel kardeşim.
Görüşmek dileği ile..
-
27 Mart 2012, 00:36
Chopperrider, al getir. Ankara'da bir shadow daha olsun. Ankara'lının gözü kulağı bayram etsin.
-
27 Mart 2012, 02:43
-
27 Mart 2012, 10:56
Bunlar da ne? Krom kapaklar, swich ler, sisler, şaft kromu.... Bende motoru aksesuarlı aldım diye geriniyordum. Kuru bakır gibi gelecek yakında gözüme. Bizde iki reflektör için seviniyoruz. Onun da rengini tutturamamışız. Olmaz arkadaş acilen maaşa zam yapılmasını talep ediyorum.
Osman bey, Konya da aksesuarcı bırakmadım. O dediğin reflektörden yok. İnatla arıyorum. Bugün kamyon sanayisine gideceğim.
-
27 Mart 2012, 11:23
Gezinme komutanım söyle ortaya karışık alevli malevli gelsin
http://www.hepsiburada.com/Liste/kir...oryId=20024936
-
27 Mart 2012, 12:36
Gürol bu ürün nasıl sence?
Bizim makinalara olur mu?
http://www.hepsiburada.com/Liste/mot...oryId=20029252
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler