Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Mart 2012, 01:44
Komutan1968 adlı üyeden alıntı
Osman Bey, o kazaklar hanımın eseri
kendi örüyor
O velet evde benden kıymetli...
Vah.. yengem vah...
Garıbim komutanım şehitlikte incecik kazakla iki büklüm duruyor.
Velet ise özene bezene örülmüş cavcavlı kazaklar giyiyor..
Benden söylemesi..
Oteki dünyada yatacak yeriniz yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
Keyifci adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun. Guzel bir havada beklerim. Size bir gezinti ve mangal sözüm olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Komutanım mangalla araniz nasıl bilmem ama. Benim nickimden de anlaşılacağı üzere ben keyfime de. Boğazıma da düşkünüm.
Çok ayıp ama Keyifçi
Bu sitede sadece komutan mi var.Nasıl olsa Konya'da etler ücüz. Gidersiniz tabi.İnsan çaktırmadan ya özelden mesaj atar veya nezaketen arkadaşlar buyurun der...
Bizde İstanbul gurubu burada et ücüzladığında mangal yakmaya gidersek sizleri de davet ederiz. Bir vesile belki biraz kibarlık öğrenirsiniz.
Reklamlar
-
21 Mart 2012, 09:16
Aman Osman Babam hepiniz davetlisiniz. Yeter ki gelin. Benim mangal büyük. Komutanım hem yakın, hem de üzüntüyü olduğu için teselli mahiyetinde düşündüm. Ben daha sitede yeniyim. Acemiliğime verin bir daha olmaz soz.
-
21 Mart 2012, 12:36
[/COLOR]Komutanım mangalla araniz nasıl bilmem ama. Benim nickimden de anlaşılacağı üzere ben keyfime de. Boğazıma da düşkünüm.[/QUOTE]
Vallahi fena bozuldum şimdi çağırılmayınca
DAhada gitmem Konya'ya
-
21 Mart 2012, 12:54
arkadaşlar,
C4'lerde drag gidon değişimi mümkün müdür ? örnekleri var mıdır ? neti biraz taradım ama aklımdaki gibi birşeyi shadow da bulamadım. abartı olmayan günlük kullanıma uygun düz gidon modifiyesi hakkında bilgisi ve fotoğrafı olan varsa sevinirim.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
21 Mart 2012, 14:11
chopperrider adlı üyeden alıntı
arkadaşlar,
C4'lerde drag gidon değişimi mümkün müdür ? örnekleri var mıdır ? neti biraz taradım ama aklımdaki gibi birşeyi shadow da bulamadım. abartı olmayan günlük kullanıma uygun düz gidon modifiyesi hakkında bilgisi ve fotoğrafı olan varsa sevinirim.
selamlar; hertürlü kişiselleştirmeye zevkinize göre uygun.gidon ve diğer kısımlar için üretilmiş çok çeşitli parçalar var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76528921/detay ilandaki gidonu değiştirmiş örneğin.
-
21 Mart 2012, 14:21
chopperrider adlı üyeden alıntı
arkadaşlar,
bende dün akşam bunu canlı gördüm,uğraşınca oluyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76513940/detay
-
21 Mart 2012, 15:51
teşekkür ederim gerçekten emek verilmiş her iki motorda. ben de motosiklette kişiselleştirme seven bi yapıdayım.
Her ne kadar bugüne kadar hep spor motosikletlerle uğraşmış olsam da curiser alanına girince de kendimce birşeyler yapmak istiyorum.
Aslında bobber tarz olarak bana çok yakın. aksesuar sevmiyorum. düz bir gidon, şık bir ayna takımı, kullanışlı ve şık pegler ve tatminkar ama aşırı rahatsızlık vermeyecek bir egzos sesi benim için yeterli.
ön cam, deri çanta, sosis çanta, bayrak direği, püskül, sis farı ve hatta arka yolcu selesi bile benim gözümde fazlalık
bakalım inşallah c4'ü en kısa zamanda alırsam hemen kolları sıvayıp orjinalliği zedelemeden birşeyler yapmaya çalışacağım.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
21 Mart 2012, 18:59
Aman Osman Babam hepiniz davetlisiniz. Yeter ki gelin. Benim mangal büyük. Komutanım hem yakın, hem de üzüntüyü olduğu için teselli mahiyetinde düşündüm. Ben daha sitede yeniyim. Acemiliğime verin bir daha olmaz soz.
Tüm ardaşlarım adına Afiyet olsun Keyifçi kardeş. Burada asıl büyük olan mangal yüreğinizdir. Gönülden teşekkür ediyoruz.Siz keyfinize bakın.
-
21 Mart 2012, 21:32
-
21 Mart 2012, 21:47
Bol bol karabiber üstad,yere çevresine ve motorun selelerine
-
21 Mart 2012, 22:38
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Bol bol karabiber üstad,yere çevresine ve motorun selelerine
Sağol Gürol,
Hiç aklıma gelmedi bu çözüm. Deneyeceğim
-
22 Mart 2012, 01:41
Slm. Sevgili motorsever kardeşlerim hepinize saygılar sunuyorum. Dün itibariyle ben de yeni motorumu yani 2006 model turuncu çift renk shadow 750 c4 'ümü teslim almış bulunmaktayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Slm. Sevgili motorsever kardeşlerim hepinize saygılar sunuyorum. Dün itibariyle ben de yeni motorumu yani 2006 model turuncu çift renk shadow 750 c4 'ümü teslim almış bulunmaktayım. Uzun süredir takip ettiğim bu paylaşım ortamında sizlerle tanışmak ve paylaşımlarda bulunmak beni mutlu edecektir.
Hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah..
-
22 Mart 2012, 14:20
Bizim shadow ların orijinal egzoz susturucusunun kesit resmini nerden bulabilirim?
-
22 Mart 2012, 16:07
bumudur komutanım ?
-
22 Mart 2012, 16:33
Mustafa sanırım profilden yarım kesilmiş resim istiyor
-
22 Mart 2012, 16:52
sizi gidi pis koptacılar sizziiii
yakaladım
-
22 Mart 2012, 17:31
mutu adlı üyeden alıntı
Değil. Orijinalin kesit hali olacak. İç odacıkları gösterecek.
-
22 Mart 2012, 17:37
speedy2 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah..
Herbirimizin tekerine taş değmesin. İyiniyet dileklerinize teşekkür ederim.
-
22 Mart 2012, 19:58
Özer abi bu arada senin siparişler ne durumda ? varmı haber ?
-
22 Mart 2012, 20:10
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler