Allah rahmet eylesin..
Abi sen ne zaman istersen diyelim ona..Havalar bu aralar fena görünmüyor..Cumartesi yağmur dışında..
Pegleri anca görebildim,çoook cool olmuş.
Harikalar valla daha ne diyebilirim ki...
Gürol dostum süper görüntü var. Allah o marifetli ellerine dert vermesin...
Tek kelime ile hrıka. İYİKİ VARSIN GÜROL ABİ
Yaş kaç Ali kardeş?[/QUOTE]
34 sizin.?
Gürol kardeşimin eline, ayağına sağlık.
Verilen sözün delikanlının namusu olduğunu söyleyerek; Bu akşam evindeki misafirini bekletip yanıma geldi. kendisinden siparış vermiş olduğum ayna uzatmalarımı getirdi. Allah bin defa razi olsun. Yine süper imalat. Gavurun fabrıkası böyle yapamıyor. Herzaman süpersin.
Ne yazık ki vaktı kısıtlı olduğu için uzatmaların motorum üzerinde yarattığı şoku göremeden gitti.
Gürol ağam be.. Sen şu motor dilinden iyi anlıyosun. Motosikletim adeta kollarını açarak birşeyler homurdanmaya başladı. YAKALARSAM' mı. !!! yoksa YAKALARSAN' mı. !!! Acaba habu ne deyi... Orasını iyi anlayamadum da.......
Sırt dayamalar bitti arkadaşlar
camiamıza hayırlı uğurlu olsun
Sipariş etmiş olan arkadaşlara öncelikle yapılacak olanı görmeden bana olan güvenleri doğrultusunda gözü kapalı tamam istiyorum demelerinden dolayı teşekkür ederim, gelirlerse montajlarını yaparız
isterlersede adreslerine yollarız
Osman abinin sırtında görelim
Ellerine,Emeğine sağlık gürol abi. Beklediğimden de güzel doğrusu.
Sormak istediğim birşey var bu motor kimin? Önceki sayfalarda Osman abinin diye görmüştüm ama kapaklarda senin isim yazıyor. Yoksa sizin motorlar ikiz mi ?
Bu arada Pazar günü fuara geleceğim. Balıkesirden Volkan abi'de ( asymetry ) gelecek . Pazar günü hep birlikte buluşup bişeyler içsek kaynaşsak nasıl olur ? hem sırtlıkları da almış oluruz
valla gürol abi ne diyeyim abim yahu misss gibin lazer kesim kokuyor alat, kullanılan materyale zati sözüm yok bu iş bu kadar olur , daha iyisi olurmuydu diye düşünmekteyim kararım... olsa olsa bu iş bu kadar , güzel, bu kadar işlevsel, bu kadar sağlam ve bu kadar estetik olur
bakıyorum elin ayağın durmuyor dikkat et sıyırma trigeri
eline ayağına sağlık abim gene süpersin , yokki bi şhadowumuz anasını satayım
lakin sen biliyorsun bu işi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
sana nazarım değmez inşaallah... kıskanmaya devam ediyorum...
dur, ben de bir fotoğraf makinesi aparatı yapayım da yayınlayayım...
( senin yüzünden uykularım kaçıyor, kişilik çatışmasına giriyorum. çapıcı mı olsam yeniden )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bu işleri yapıyorum yapıyorumda
yapmayada devam edeceğim
benim birşeyler yaptığım arkadaşlar bunları motorlarına takıp
fotoğraflayıp
bunlarla birlikte komple motorlarının orasını burasını fotoğraflayıp
burada yayınlamassa
hakkım helal olmadığı gibi o kişiye birdaha bişey yaparsam ne olayım
ahada bukadar büyük konuşuyorum haaaaa
vallahada yapmam billahada yapmam
mutuuuuuu bak hala egsozunu komadın haaa buraya unutmadım
Ünal? kaşlar? hımmmmmmmmmmm
cıssssssssss
şimdi fotoğraflarda dikkat etim bende haa
Osman abim yakışıklım
yakıyorsun ortalığı haa
Gürol abim ...
Ne yalan söliyim uzun zamandır bırak fotograflamayı..Motoru yıkayamadım bile doğru düzgün..Halini görsen acınacak halde...Camur icinde..
Sırt dayama,basamaklar,sisler ve sinyal kaşları hepsi bi arada boy boy fotoğraf koyarım buraya..
Sen iste yeter ki .
mustafa sisybar givimi? givi ise senin yatırma işini ben benimkine göre yaparım uğraşmassın
Benimkide givi ona göre seninkinide bükerim mustafa
Ben aslında arka sisiyide atmayı düşünüyorum sivri sivri hoşuma gitmiyor yaptığım sürücü yaslanmanın takımını arkayada yapmayı düşünüyorum
dikkat edersen Osman abinin hepcobecker sisi daha yuvarlakça sanki daha bir dolduruyor motoru
Hele bir zaman bulabilsem,uzayada çıkacam ama zaman yok
Bu topic'te akıl sağlığına zararlı içerik var, hem de bir dolu. Gürol abi sıyırdık vallahi, hepimiz 'aşık' olduk . Şu fuarda aslında sana da bir stand açmalıyız, hatta bizzat bizlerin konu mankeni olması gerek . Pazar günü inşallah bir araya gelme fırsatını yakalarız, büyüklerimin hepsinin elinden öpeceğim ama, seninkini iki kere öpeceğim abim
Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil, nefesini kesen anların toplamıdır.
Söylenecek bir şeyi olan da sonsuza kadar sussun,mükemmel olmuş bence eline sağlık.
Verdiğin emeklerde boşa gitmeyecek emin olabilirsin.
Pazara kadar değil,mezara kadar beraber sürme şansı olur inşallah..!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)