Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Şubat 2012, 13:06
Teşekür ederim
bunları sizlerinde fikirlerinizle hepberaber yaptığımızı düşünüyorum
---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:39 ----------
Özer abi arka peglerini bana göndermedin cuma günü en geç bende olmaları gerekiyor ki üzerlerindeki işlemleri hafta sonu pazar günü yapabileyim malum akşamları ve pazar günü harici boş zamanım yok
---------- Post added at 10:43 ---------- Previous post was at 10:41 ----------
efemert adlı üyeden alıntı
abi ben paletten kacyom sen palet yapmısın yaw :D masallah eline saglık mükemmel olmus saka bir yana benim derdim bunun baglandıgı safta baglanan kendi demiri o yok bende :( cobra marka ayaklıgın kendi baglantı demiri var ve söküp kendi ayaklıgımı takamıyorum servis 300 tl fiat verdi cıkmasını bulamazmıy9ız acaba.
Efe kardeş vallahi adım Hıdır elimden gelen budur,bir foto koyarsan yardımcı olmaya çalışrım dedim
---------- Post added at 11:06 ---------- Previous post was at 10:43 ----------
asymetry adlı üyeden alıntı
Sonunda benim ve güneşin bir de kardeşim Hakkı'nın müsait olduğu bir gün yakaladık. Cobra S.S örneklemesi budur. İlk video'da dikkat ederseniz "2 ses 1 nefes" durumu söz konusu, rölanti vuruşu devam ederken gaz açma gümbürtüsü aynı anda geliyor. Bir de kısa sürüş çekimi yaptık. Aslında egzoz'un montaj videosunu çekecektik ama o gün heyecandan kamerayı götürmeyi unutmuşuz, montajı çok zor değil aslında biraz dikkat istiyor sadece.
Heey babalar beee maşşalah
güle güle kullan volkan iyi günlerinde inşallah
senin motoruda peglerle kaşlarla falan filan donatmak boynumuza borçtur
Reklamlar
-
21 Şubat 2012, 13:51
foto koyuyorum orj ayaklık lazım yani ön ayaklıkları sökmek istiyorum kendi ayaklıklarım var onları takmak istiyorum ne yapmalıyım. su ankilerin baglantı demiri orj ler ile farklı oldugundan birbirine uymuyor.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
-
21 Şubat 2012, 14:11
Orjinal ayaklıklar lazım,kendi ayaklıkların var takmak istiyorsun
anladığım şu şaseden orjinal pegleri takmak için çıkartılan 8 mm kalınlıktaki üçgene benzer demir sökülüp kobra basamagın demiri oraya takılmış doğrumudur? sana lazım olan orjinal peglerin yuvası ve baglı olduğu üçgen parça bumudur?
Eger öyleyse iş zor kobrayada yapmış olduğu basamagı hiç yakıştıramadım yuh egsoza yapışık neredeyse ayak bile yanar yahu,birde birşey olsa basamak yamulsa yada kopsa adam eve kadar bile gidemez benim yaptıklarımda gavurluğum tuttu düşündüm,basamak yamulmak degil kopsa ana mil orada duruyor cıkartırsın basamagı yoluna devam edersin
-
21 Şubat 2012, 14:27
Sanki pegler içerde değilde egzos dışarda gibi duruyor..Normalden biraz daha kalın mı acaba boru ?
Yokse gürol abinin dediği gibi pek saglıklı değil işin aslı...
Bu arada benim far tasım üzerindeki nikelajlar çatlamaya başlamış..Hatta yer yer dökülüyorda..
Bunun tamiri ile ilgili bi fikri olan var mı ?
-
21 Şubat 2012, 17:55
aynen abicim dedigin gibi ayaklık az yukarı kalksa egzosa zarar verecek motoru aldıgımda ayaklıklar vrdı orj yok ben egzosu taktım ayaklıgı takamaddım cünkü orj degil aklıma su geliyor hani ayaklık lar var set olarak degişiyor ve azda ileri gidenlerden onlarda baglantı demiride mevcutmu dur ve orj baglantı demiri 10 mm sac büküp yapabilirmiyiz.bu sezon motora cok aksesuar düsünüyorum sis gidon gibi sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorumm .motorumu rocker yapma düsüncesindeyim siyah ve krom olmalı egzoslar vines and hices sesi cok fena ama .
-
21 Şubat 2012, 18:19
aynen abicim dedigin gibi ayaklık az yukarı kalksa egzosa zarar verecek motoru aldıgımda ayaklıklar vrdı orj yok ben egzosu taktım ayaklıgı takamaddım cünkü orj degil aklıma su geliyor hani ayaklık lar var set olarak degişiyor ve azda ileri gidenlerden onlarda baglantı demiride mevcutmu dur ve orj baglantı demiri 10 mm sac büküp yapabilirmiyiz.bu sezon motora cok aksesuar düsünüyorum sis gidon gibi sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorumm .motorumu rocker yapma düsüncesindeyim siyah ve krom olmalı egzoslar vines and hices sesi cok fena ama .
bide noktalama işareti kullansan...
İki kelime sonra yorulup vazgeçiyorum okumaktan..
-
21 Şubat 2012, 18:31
kusura bakma valla yogun iş temposu arasına yazıyorum pek dikkat edemedim :(
-
21 Şubat 2012, 18:44
-
21 Şubat 2012, 18:47
bu phantom modeli degilmi.bildigim bu model fabrikasyon .
-
21 Şubat 2012, 18:50
Yapmak istedigin motor buna yakın bişi değilmi ?
Bizim motorlardan bu olmaz mı ?
-
21 Şubat 2012, 19:03
istedinmi hersey olur tabikide .bu modelin arkası nı begenmiyorum ama ön camurluk harika hos duruyor.
-
21 Şubat 2012, 19:14
spirit modelinin ön tekerinin kalınlaştırılmı ve biraz da mat boya eklenmiş hali ama bence shadowlar arasında en şık olanı diyebilirim. shadowum varken bunun hayalini kurardım ancak tr ye gelemedi bi türlü
-
21 Şubat 2012, 19:29
Gerçekten çok yakışıklı makine...
Ali sen nasıl bişi olsun istiyorsun ?
Onu paylaş istersen...Onun üzerine konuşalım...Neler yapılabilir..
-
21 Şubat 2012, 21:06
gidon mesela yüksek takılırmı hiç bi shadow da görmediim olurmu yakısırmı bilmiyorum
-
22 Şubat 2012, 01:17
benim far tasım üzerindeki nikelajlar çatlamaya başlamış..Hatta yer yer dökülüyorda..
Bunun tamiri ile ilgili bi fikri olan var mı ?
-
22 Şubat 2012, 12:11
sanırım kartalda nikelaj ve kromaj atan yer vardı, tamiri mümkün yaklasık 100 tl en az da tutarı var.
-
22 Şubat 2012, 12:51
-
22 Şubat 2012, 13:12
Bu ne abi ya...
Bunlar nasıl fotoğraf...Böyle fotoğraf çekilir mi ?
-
22 Şubat 2012, 13:19
FinalCUT adlı üyeden alıntı
Bu ne abi ya...
Bunlar nasıl fotoğraf...Böyle fotoğraf çekilir mi ?
Mailine bak sen sislerinin fotolarını yolladım
kuzu gibi yatıyorlar yanımda angelli mangelli hemde
allah tırcı arkadaşlarımızdan razı olsun 85 euro yerine 45 lira hemde angelliiiii)
-
22 Şubat 2012, 13:29
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler