Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Şubat 2012, 17:53
Kendi adıma ben genellikle uzun far açık gidiyorum..
Akşamları Hem normal far yetersiz kalıyor hemde gündüz Farkedilir olmak adına..Belkide dediğin gibi küfür yiyorumdur belki ama rahatsız edecek kadar uzun kalmıyorum genelde arkalarında...Karşıdan gelenler rahatsız olabilir belki...
Sislerle beraber uzun far rahatsız edici olurmu bilemedim...
Reklamlar
-
16 Şubat 2012, 18:05
novablue adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar, ben de sis farını monte ettim. Monte ederken de baktım ki önceki sahibi elektriği uzun fardan çekmiş, ben de elektriği oradan aldım. Fakat bu sis farını kullanırken mecburen uzun farı açmak gerekecek. Uzun far gündüz başkaları rahatsız edici olmaz mı, özellikle de geceleyin hiç kullanamam herhalde bu sis farlarını. Uzunlardan dolayı küfrederler herhalde... Siz Sis farı olan arkadaşlar, siz ne yapıyorsunuz? nasıl kullanıyorsunuz?
Arkadaşım sis farı için akünun (+) kutpundan direk özel bir hat alman gerekir. Bu hat üzerine de bir adet sigorta koyman şart. Tabi ki sis farının çalışması için devre açan kapatan bir anahtarada ihtiyacın olacak. Ayrıca bir adet far rolesi ile bu işi yaparsan süper tesisat çekmiş olursun. Yoksa sis farına koyacağın anahtar muhtemelen kısa bir sürede lambaların çektiği elk. akımına dayanamıyacak ve anahtar deforme olacaktır. Devre anahtarın ayrı hat üzerinde olunca sis farını kısa veya uzun devre eşliğinde kullanabileceğin gibi tek olarak da kullanabilirsin. Kaliteli montaj ustası ararsan gel bana.
-
16 Şubat 2012, 19:14
osmanba adlı üyeden alıntı
Arkadaşım sis farı için akünun (+) kutpundan direk özel bir hat alman gerekir. Bu hat üzerine de bir adet sigorta koyman şart. Tabi ki sis farının çalışması için devre açan kapatan bir anahtarada ihtiyacın olacak. Ayrıca bir adet far rolesi ile bu işi yaparsan süper tesisat çekmiş olursun. Yoksa sis farına koyacağın anahtar muhtemelen kısa bir sürede lambaların çektiği elk. akımına dayanamıyacak ve anahtar deforme olacaktır. Devre anahtarın ayrı hat üzerinde olunca sis farını kısa veya uzun devre eşliğinde kullanabileceğin gibi tek olarak da kullanabilirsin. Kaliteli montaj ustası ararsan gel bana.
bu akşam müsaitmisin osman abi ?ansızın kapını çalabilirim,düşünmüyorda değilim
---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 16:56 ----------
peh peh peeeeeeeehhhhhhhh
hala yüksek olduğunu söylüyormusunuz?
-
16 Şubat 2012, 19:25
O sigara uzun mu kısamı abi..._?
hayır kısa ise bence yüksek..:D:D
-
17 Şubat 2012, 21:38
Gürol abi ordamısın ...__?
Sen yazmazsan kimse yazmıyor...at iki resimde ortalık şenlensin...
-
18 Şubat 2012, 01:33
Beyler merhaba..
Dün akşam geç saatlerde Gürol kardeşimizin ani baskınına uğradım. Sağolsun gelirken de imalatını yaptığı sürücü sırt dayamayı getirdi. Fotoğraflarda büyük gibi görünmesine rağmen aslı hiç de öyle değil.
Gün boyu vaktım olmadığı için bu akşamın geç saatlerinde de olsa sırt dayamayı benim motosikletin koltuğunu sökerek hemen montajına koyuldum.
Bir yandan montaj işleri ile uğraşırken diğer yandan da kafamı bazı şeyler kurcalamaya başladı. Bende bu düşüncelerimi GÜROL arkadaşımızı yakından tanıyan Şhadow kullanıcılarına sormak gereğini düydum.
Arkadaşlar bu çocuk yaptığı işleri tam bir gavur zihniyeti ile yapmış. Her parçanın civatası, somunu, pulu, rondelası, Tamamı krom olduğu gibi çapak alması, milimetrik ölçüsü, polisajı vs. vs.
Acaba diyorum çok yakınen tanıyan arkadaşlara; Yoksa habu uşağun soyunda bir gavurluk olmasun daha..!!
-
18 Şubat 2012, 03:05
Gürol abimin işinin ehli olduğu her tasarımından belli, gavurların mühendis ordusuna meydan okuyor o. ;)
Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil, nefesini kesen anların toplamıdır.
-
18 Şubat 2012, 10:39
Osman abi bu arada sis farı hakkındaki yardımın için çok teşekkürler.
Finalcut, sırt dayama için sigara kısa ise yuksek demişsin ya, ters olmuş o. Uzun ise yüksek olur. Hadi bi tartışma konusu atiim ortaya
-
18 Şubat 2012, 14:20
Merhaba shadow 600 vtx kullanıyorum.Bakımlarını yeni yaptırdım ancak km de 30 kuruş benzin yakıyor egzozda kapalı neden olablir acaba?
-
18 Şubat 2012, 14:52
FinalCUT adlı üyeden alıntı
Gürol abi ordamısın ...__?
Sen yazmazsan kimse yazmıyor...at iki resimde ortalık şenlensin...
Sen esas yaz gelsinde bak,kimseyi bulabiliyormusun.
-
18 Şubat 2012, 15:45
özer abi yaz gelince kendi adima beni sadece yollarda bulabilirsin.red-kit misali gun batimina dogru surcem motoru.karadeniz yapmayi düsunuyorum.gidebildigim kadar. @novablue şu sis farlarinin bi fotoğrafini koysan.baksak,fikir edinsek.bu ara kafayı fena taktım sis farı meseldsine.bu arada uzun kısa meselesinde haklisin.gürol abiyi kizdirma hevesiyle ben o ayrinti atlamisim.
-
18 Şubat 2012, 17:42
özer abi yaz gelince kendi adima beni sadece yollarda bulabilirsin.red-kit misali gun batimina dogru surcem motoru.karadeniz yapmayi düsunuyorum.gidebildigim kadar. @novablue şu sis farlarinin bi fotoğrafini koysan.baksak,fikir edinsek.bu ara kafayı fena taktım sis farı meseldsine.bu arada uzun kısa meselesinde haklisin.gürol abiyi kizdirma hevesiyle ben o ayrinti atlamisim.
Bizlerde Ciğerli motor sürücüleri bir araya gelerek Karadenizi TÜRKİYE sınırı sonuna kadar, hatta sınır tecavüzü yaparak GÜRCİSTAN'a da geçmek niyetindeyiz. (İsterseniz bu guruptan birkaç kışının adını sızdırabilirim. Açıklanmasını istemiyolar. Hatta bu sitenin içindeler. Belki sohbet bile ediyorsunuz !! )
-
18 Şubat 2012, 17:52
Osman abi dur tahmin edeyim...
Motoseyyah_serdar abi...
esirci_ilhan abi..
speedy2_ozer abi..
farcop_faruk abi..
doğrumu ?
-
18 Şubat 2012, 18:08
Osman abi dur tahmin edeyim...
Motoseyyah_serdar abi...
esirci_ilhan abi..
speedy2_ozer abi..
farcop_faruk abi..
doğrumu ?
Sadece birini yakaladın. Ama kendini koymayı unuttun.
-
18 Şubat 2012, 18:16
Yok osman abi...
kulislerde bu listedekilerin bu yaz bi yerlere kaçacakları konuşuluyor..O listeyi o yüzden yaptım ..:D
Ha birini yakaladıysam bu iyi bişi değil sanırım ...aramızda köstebek var..iki tarafada çalışıyo..:D:D
siz bişi demiyince ben tavşan gibi atlamak istemedim..
Sizinle yolculuk yapmak benim için güzel bir deneyim olur...teşekkür ederim..
-
19 Şubat 2012, 05:12
Cobra Streetrod Slashdown
Sonunda benim ve güneşin bir de kardeşim Hakkı'nın müsait olduğu bir gün yakaladık. Cobra S.S örneklemesi budur. İlk video'da dikkat ederseniz "2 ses 1 nefes" durumu söz konusu, rölanti vuruşu devam ederken gaz açma gümbürtüsü aynı anda geliyor. Bir de kısa sürüş çekimi yaptık. Aslında egzoz'un montaj videosunu çekecektik ama o gün heyecandan kamerayı götürmeyi unutmuşuz, montajı çok zor değil aslında biraz dikkat istiyor sadece.
Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil, nefesini kesen anların toplamıdır.
-
19 Şubat 2012, 15:40
slm arkadaslar ben ali shadowuma aksesuar arıyorum malum burdaki fiatlar cok pahalı linklerdeki sitelerden alsam yada bana yardımcı olucak arkadaslara minnet duyarım hem tanısmıs oluruz bu arada istanbul atasehirde oturuyorum
---------- Post added at 15:40 ---------- Previous post was at 15:32 ----------
ön sürücü ayaklılarım palet ve eski baglantı aparatları kayıp yenisi 300 tl serviste ve ayaklıklarımı takamıyorum alternatif ne olabilir fikirleriniz nelerdir.
-
19 Şubat 2012, 15:41
@asymetry_ Egzoslar harika görünüyor..Tekrar hayırlı uğurlu olsun..Bende bugün güneşi yakaladım..İşe motorla geldim..Kısa mesafe ama özlemişim keratayı...
@efemert_Hoşgeldin üstad..Ebay gibi sitelerden kendi adıma bende bişi anlamıyorum..Elimden bişi gelse yardımcı olmak isterdim işin aslı..Aksesuarlar dediğin gibi el yakıyor..Hemde haketmedikleri halde..
-
19 Şubat 2012, 17:06
efemert adlı üyeden alıntı
slm arkadaslar ben ali shadowuma aksesuar arıyorum malum burdaki fiatlar cok pahalı linklerdeki sitelerden alsam yada bana yardımcı olucak arkadaslara minnet duyarım hem tanısmıs oluruz bu arada istanbul atasehirde oturuyorum
---------- Post added at 15:40 ---------- Previous post was at 15:32 ----------
ön sürücü ayaklılarım palet ve eski baglantı aparatları kayıp yenisi 300 tl serviste ve ayaklıklarımı takamıyorum alternatif ne olabilir fikirleriniz nelerdir.
Öncelikle hoş geldin. Aramızda sağlık ve sıhhatla daim olman dileklerimle.
Sonrası; Eğer gerçekten bu söylediklerin konular hakkında bilgi ve yardıma ihtiyacın varsa Ben ve ZIPPIRMAN (Gürol) arkadaşımızla mutlka tanışmalısın. Ayrıca katalog olarak motosikletlerimizi görmelisin.
Hey shadowcular.. Bizim shadow'umuz sizin shadowları döver.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
dogancan_35 adlı üyeden alıntı
Merhaba shadow 600 vtx kullanıyorum.Bakımlarını yeni yaptırdım ancak km de 30 kuruş benzin yakıyor egzozda kapalı neden olablir acaba?
Motosikletin çok yakıt yakması; Karburator ayarının doğru yapılmamış olmasından ( Yakıt ve hava karışımı)
Hava filitresinin kirli olmasından,
Büjilerin eskimiş olmasından,
Ateşleme bobınının veya kablosunun özelliğini yıtırmış olmasından,
Debriyaj ve fren ayarlarının doğru noktada olmamasından
gibi nedenlere bağlı olrak yakıt sarfiyatı artmaktadır. yukarıda belirttiğim olumsuz nedenlerin herhangi birinin olması fazla yakıt tüketimi demektir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------
Yok osman abi...
kulislerde bu listedekilerin bu yaz bi yerlere kaçacakları konuşuluyor..O listeyi o yüzden yaptım ..:D
Ha birini yakaladıysam bu iyi bişi değil sanırım ...aramızda köstebek var..iki tarafada çalışıyo..:D:D
siz bişi demiyince ben tavşan gibi atlamak istemedim..
Sizinle yolculuk yapmak benim için güzel bir deneyim olur...teşekkür ederim..
Hiçbir zaman öğrenim ve deneyimin sonu olmadığı için kendimi çok deneyimli biri olarak görsem umarım yanılmış olurum. Fakat beraber yolculıklar bana da mutluluk verir.
-
19 Şubat 2012, 21:38
valla iletişime gecelim benim yapacak cok seylerim var kafamda ama tanıdık pek yok hazır bir kac bişi aldım ama yetmiyor ya olmadı satacam motoru 1300 vtx alacam en sonunda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler