Teklif etmen bile herşeye değer sağolun,en kısa zamanda motorla yanınıza uğrayacağız.
Saygılar bizden.
Video yu görememen ilginç,program eksik olabilir,linki bir daha paylaşayım.
http://youtu.be/zf-hU_X0uOU
Teklif etmen bile herşeye değer sağolun,en kısa zamanda motorla yanınıza uğrayacağız.
Saygılar bizden.
Video yu görememen ilginç,program eksik olabilir,linki bir daha paylaşayım.
http://youtu.be/zf-hU_X0uOU
Gürol abi, Sanat yapıyorsun resmen. Eline emeğine sağlık. sürücü sisybarı çok merak ediyorum. ve bitanede ben isterim kabul edersen
Ben biliyorum başıma geleceği yaparım demeyeceğim sana mustafa kardeş
zira birtane fazladan yaptım zaten olacağı bildiğimden
oda sana nasip olur ne demek isteyin yeter olmasada yapardık
Özer abide peg istiyor emirdir yapacağım,buradan tüm arkadaşlara söylemek istiyorumki eğer yaptırmak isteyen varsa peg yada arka yaslanma biranevvel karar verip istesinler hak verirsinizki tek tek hem çok uğraştırıcı hemde maliyet olarak etkili olacaktır
eyvallah abi saolasın Bu arada kaplamayı nasıl yapmayı düşünüyorsun ? koltuk ile uyumlu mu?
Benim döşemeci bir arkadaş var ( Özer abi sen tanırsın Onur'u ) Geçen atolyelerine gittim katalogdan çok güzel pahalı olmayan deriler gördüm. koltuğu ve sisybar'ı kaplatmayı düşünüyorum. Ürünleride orada yaptırırız olmadı. Deri bizden işçilik onurdan. baklavalı şekil flan düşünülebilir.
mustafa istersen seninkini kaplamasız göndereyim istediğin gibi kaplat metal polisajdan sonraki hali ve kaplanacak tahta olarak deriyi ne seçersen seç fakat benim naçizane tavsiyem yastık kısmının alt tarafı diyelimki 4 cm kalınlıktaysa ust bitimini 2-2,5 cm yaptırırsan bize yakışır daha bir atraksiyonlu olur derim )
Buda yaslanmanın tahtası demircimiyiz motorcumu marangozmu anlayan beri gelsin
---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:35 ----------
---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:50 ----------
vallahi ne güzel bu seferde sen yap kardeş banada yaparsın yahu,ne keyifli olur ha dadından yinmez )
Neyse abi. Sen ne yaparsan kabulümdür. orjinalliğini bozmayalım
Sen yap...
Bi iki ayda CaBBaR'a bakarız artık...
Yalnız şaka bir yana...Önünde eğiliyorum bunun karşısında..
Kafa grenajına söyleyecek hiçbişi yok ...
bende buna benzer çanta buldum, fiyat da uygun ancak satıcı yurtdışına göndermiyor. ikna aşamasındayım. veya benim diğer satıcıya söyliycem benim için tedarik edip göndersin diye bakalım...
http://www.ebay.com/itm/Hard-Saddle-...item4844022307
---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:00 ----------
Birde bu var : http://www.ebay.com/itm/140683553007...witem=&vxp=mtr
gürol abi bu resimler çizimlerin açısından da faydalı olabilir belki..
Yada ucuzdan alırsam hep beraber faydalanırız (:
Mustafa ebatlarını yazmamış sanırım satıcı ama yan çantalar çok küçük ve dar duruyor hatta bende bu çantalar motor uzerinde iken bir foto olacak bulursam koyayım,benim yançantaların resimleri hazır
fakat arka çanta fena durmuyor ha o fiyata boyutlar büyücekse bir sorsana satıcıya ebatları neymiş bunun valla uğraşmaya değmez alınır işin üzerinde dur bakalım yav hepimize yarar bu iş
buldum resmi koyuyorum bana bizim motorlar için bu şekilde custom olmassa küçük geliyor bu çantalar karar senindir,bu kıyağımıda yaz birkenara torunlarına anlatırsın)
Ebatlar senin için tamamsa (kalınlık) süper olur depo ile aynı boyanacak kapak siyak gerisi turuncu
teyyy tey teyyy yakar vallahi bu fiyata ünalda ister sanırım valla bende alırım ne uğraşacam yapmakla osman abimizde alır toplu gönderim yapabilirmiyiz acaba pazarlık bile olabilir astar boya işle yollasın bize yeter,materyali neymiş çantaların metalmi?
Birinci sınıf ABS den imal edilmiştir diyor. Lakin ABS ne bilmiyorum ama metal olduğunu sanmıyorum.
Belirttiğim gibi bu adam yurtdışına ürün göndermiyor alternatif kanallar arıyorum şu anda.
Toplu sipariş bir kişi üzerinden verirsek gümrükten çıkartamayız ürünleri. Teker teker sipariş veririz.Bakalım bi cevap gelsinde.
Yahu neler dönüyor burada, başım döndü okurken. Sezona çok hızlı girilecek belli hem de şık makinalarla.@Mutu şu yan çanta işini bağlarsan, sipariş listesine beni de ekle kardeşim. Gürol abi biliyorum bana kızgınsın ama neden dolayı projelerine dahil olmadığımı biliyorsun, yoksa çalışmalarını beğenmediğimi düşünüyorsan çok üzülürüm, harika işler çıkardığını her fırsatta söylerim. Bu arada @mutu şu kampanya ilgini çekebilir:
Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil, nefesini kesen anların toplamıdır.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)