Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Shadow 750
    Hımmm...nefis...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda shadow 2007
    slm arkadaşlar yeni bir shadow kullanıcısı olarak zaman zaman sizlere sorularım olacak.örneğin ön ve arka tekerlek hava basınçları kaç olması gerekli, birde shadow kullanıcı el kitabı temin etmem mümkün olabilir mi? bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Kilonuza ve motosikletin esnek olması isteğinize görede değişir. Mesela ben 78 kiloyum. Çukurlardan ve tümseklerden oluşan sarsıntılardan hiç hoşlanmadığım için (Yanı kıçıma değer veririm) lastik havalarını ön 25 arka 25 olarak kullanıyorum. Tabi ki artçı alınacağı zaman Arka 30 olarak yükseltiyorum. Şu ana kadarda bir sorun yaşamadım. Zaten bizim makinalarda ve onun gibi yanlardan amortisörlu makinalar pek suspansiyonlu olmazlar.
    El kitabı teminine gelince de bende kaybetmiştim. Ve bu siteden "Kaldera" niçkli üye arkadaşımız bana linkini göndermiş ve bende o şekilde internenten indirmiştim. Sizde bu arkadaştan yardım alabilirsınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------

ZIPPIRMAN hocam; Madem bu işleri becerip güzelim eserlerini ortaya koyacaktın ne diye daha önce yapmadın da bana elin gavurlarına bir ton para verdirttin.

Motosikleti
    honda shadow 2007
    slm osman arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. iyi akşamlar dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Osman abim geç yetiştim sana senin benim için yaptıklarını unutmam o eserlerin daha güzellerini sen ellerinle yapıyorsun bana yaptığın şaft kapağına ne diyelim sagolasın
    bende sana yetişebildiğimi yaparım abi camını yaptım koydum kenara, sürücü yaslanmanda yok e eşşek değilimya onuda yapıyorum merak etme

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    artık gün sayyıyorum motoruma kavuşmak içöin, yaklaşık iki ay sonra çıkaracağım sanırım. en sevdiğim şey ise, susturucuları çıkaırlmış cobra deluxe ile giderken, ikinci viteste almam gereken yokuşu, üçüncü viteste çıkmam ve akabinde gelen olağanüstü ses beni benden alıyor.

herkese keyifli sürüşler.

asymetry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow VT750C
    Cobra Streedrod Slashdown egzoz az önce kargo tarafından kapıma bırakıldı, hava kapalı, servisin iş durumu ne bilemiyorum ama sanırım az sonra harekete geçeceğim ve montaja gideceğim. @mutu teşekkür ederim.
    Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil, nefesini kesen anların toplamıdır.

speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Alıntı asymetry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cobra Streedrod Slashdown egzoz az önce kargo tarafından kapıma bırakıldı, hava kapalı, servisin iş durumu ne bilemiyorum ama sanırım az sonra harekete geçeceğim ve montaja gideceğim. @mutu teşekkür ederim.
    Ne oluyor abi ya...
    Topiği sarmış bir exhaust muhabbeti,
    Volkancım hayırlı olsun,artık bırak mahalleyi Balıkesir'i inleteceksin

Motosikleti
    Honda Shadow VT750C
    Alıntı speedy2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne oluyor abi ya...
    Abim çok teşekkür ederim, hatırlarsın geçen seneden beridir planlarını yaptığım bir değişimdi ve heyecan vericiydi benim için. Montajını yapamadık bugün, çarşamba gününe kaldı, bakalım artık.

Motosikleti
    Honda Shadow VT750C
    Ne oluyor abi ya...
    Abim çok teşekkür ederim, hatırlarsın geçen seneden beridir planlarını yaptığım bir değişimdi ve heyecan vericiydi benim için. Montajını yapamadık bugün, çarşamba gününe kaldı, bakalım artık.

Motosikleti
    Honda Shadow VT750C
    Montaj tamamlandı, iyi iş çıkardık. iş bitti yola çıktım, yola çıkmadan önce kendim irkildim, neyin üzerinde olduğumu anlayamadım, bu egzoz mükemmel senfoni üretiyor, rölanti vuruşları çok tatlı gaz açında 10 arslan gücünde gürlüyor ;) Çok yakında video paylaşımında bulunurum.

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Montaj tamamlandı, iyi iş çıkardık. iş bitti yola çıktım, yola çıkmadan önce kendim irkildim, gaz açında 10 arslan gücünde gürlüyor .
    siz yinede fazla gürletmemeye dikkat edin..
    özellikle balıkesir emniyet müdürlüğünün içindekiler irkilmesin. eğer önünden gelip geçiyorsanız.biliyorsunuz,tam önündede ışıklar var
    ne demiş şirazi;
    eğer tabiatında yalnız kusurları görmek varsa;
    tavus kuşundada çirkin ayaktan başka;
    birşey göremezsin...

Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Montaj tamamlandı, iyi iş çıkardık. iş bitti yola çıktım, yola çıkmadan önce kendim irkildim, neyin üzerinde olduğumu anlayamadım, bu egzoz mükemmel senfoni üretiyor, rölanti vuruşları çok tatlı gaz açında 10 arslan gücünde gürlüyor ;) Çok yakında video paylaşımında bulunurum.
    hadi hayırlısı.

Motosikleti
    Honda Shadow VT750C
    hadi hayırlısı.
    Teşekkür ederim abi. Egzoz içerikli mesajlar biter artık sanırım... ;)

---------- Post added at 01:45 ---------- Previous post was at 01:43 ----------

Alıntı kaldera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz yinede fazla gürletmemeye dikkat edin..
    özellikle balıkesir emniyet müdürlüğünün içindekiler irkilmesin. eğer önünden gelip geçiyorsanız.biliyorsunuz,tam önündede ışıklar var
    ne demiş şirazi;
    eğer tabiatında yalnız kusurları görmek varsa;
    tavus kuşundada çirkin ayaktan başka;
    birşey göremezsin...
    Uğur abi önerini dikkate alacağım lakin yıldızlı abileri kızdırmak istemem, iş yerinde montajladık egzozu, saat 21 gibi çıktım otoparka kadar ittim motoru (hangar içindeydi) orada çalıştırınca anladım ne menem olduğunu... Işıklardan 2-3 ile düşük devirde yollanacağım abi tam yeri zaten ;)

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    yolda benzin musluğunu ararken manifold borularını biraz yoklamışım eldivenin bir bölümü eriyip yapışmıştı.

tiner sürdüğüm bezin arkasına plastik bir çubuk tıkıştırarak basınç alanını daraltıp ovarak 1 saatte çıkarmıştım. işe yaradı ancak uçtu sanılan tinerin kurumuş kalıntıları motor ısınınca sanırım orada için için yanarak o kısmı biraz sarartmıştı.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow

hayırlı olsun

Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yolda benzin musluğunu ararken manifold borularını biraz yoklamışım eldivenin bir bölümü eriyip yapışmıştı.

tiner sürdüğüm bezin arkasına plastik bir çubuk tıkıştırarak basınç alanını daraltıp ovarak 1 saatte çıkarmıştım. işe yaradı ancak uçtu sanılan tinerin kurumuş kalıntıları motor ısınınca sanırım orada için için yanarak o kısmı biraz sarartmıştı.
    üZÜM SİRKESİ DENE

Motosikleti
    Honda Shadow 750
    Hayırlı olsun ..

Motosikleti
    Honda Shadow VT750C
    Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun
    teşekkürler Gürol abim, adım adım bir şeyler yapıyorum işte.

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 20:46 ----------

Alıntı FinalCUT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun ..
    Ünal kardeş teşekkür ederim.

Merhaba;
    Bahsettiğim highway hawk double wall egzos bugün geldi.Honda servisine gittim ve taktırdım.işim nedeniyle montaj esnasında motorumun yanında olamadım.motorumu almaya gittim fakat beklediğim sesi alamadım.işin aslı başkalarında olan ses ile benim motorumdan çıkan ses çok farklı.bunun sebebi nedendir acaba.egzosu aldığım şirketi aradım anlattılar.egzosun altında vidalar varmış,eger fazla ses çıkmasını istiyorsam bu vidaları söktürmem gerekiyormuş.bilmiyorum ne kadar doğrudur.yarın bunuda öğrenicem.öğrenmek istediğim birşey var,egzos takıldığında yapılması gereken herhangibir ayar olması gerekmez mi? zaten egzosu takan usta ilk defa böyle birşey takıcağını söylediğinde tedirgin olmuştum :/

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler