nesh anahtarında çok az da olsa bir eğrilik varsa bu sıkıntı ortaya çıkıyor. bence önce bir anahtarı kontrol et aynı şey başıma gelmişti, elimle anahtarı düzeltince sorun ortadan kalktı
nesh anahtarında çok az da olsa bir eğrilik varsa bu sıkıntı ortaya çıkıyor. bence önce bir anahtarı kontrol et aynı şey başıma gelmişti, elimle anahtarı düzeltince sorun ortadan kalktı
merhaba arkadaşlar hepinize iyi aksamlar.
benim bir sorum olcak. ikinci el bir shadow almayı düşünüyorum acaba karbüratörlü mü yoksa enjeksiyonlu olanı mı alayım tecrübe sahibi olan arkadaşlara sormak istiyorum ??
bir de v-twin motorlarda olan bu düzensiz ateşleme düzensiz çalışma sistemi her iki modelde de (karbüratör - enjeksiyon) var mıdır ???
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar...Yakın bir gelicekkte bir shadow almayı düşünüyorum..
Yalnız kafama takılan bir soru var..Bir bilen aranıyor..
VT 750 C Shadow
VT 750 C4 Shadow
VT 750 Shadow ACE
arasında ne fark var...?
kontağınızdaki sorunun 3 nedeni olabilir.
birincisi birisi gıcıklığına delikten japon yapıştırıcısı damlatmıştır, çöp sokmuştur, bir şey yapmıştır, anahtar girmez, değiştirilmesi gerekir.
ikincisi pastan tozdan çalışmıyordur. bu durumda anahtar ve kilide wd 40 sıkılarak sorun giderilmeye çalışılır.
üçüncüsü kilit bozulmuştur, anahtar girer ancak dönmez, değiştirilmesi gerekir.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Merhaba,
2010 ABS'li Shadow alıyorum. Bilgi paylaşır mısınız? ABS sorun çıkrır mı? Kullanan var mı bu motoru? Enjeksiyonlu mu karbüratörlü müdür anlayamadım. Motor Ptesi elime geçecek.
18250 TL ye alacağım. Cam, sissy bar, ayak pedleri, yan çantalar ve koruma demiri ile elcikte püsküller var. 6000 km yapmış, garantisi devam ediyor. Ne dersiniz?
farkı öğrenebildiysen bize de bahseder misin?
---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:45 ----------
spiritin diğerleriyle farkı nedir? avantaj dezavantaj. tesekkurler
a helicopter pilot, motorcycle adventurer, sailing boat captain, photographer
Merhabalar..
2005 Honda Shadow 750 sahibiyim ..Yaklaşık 1 aydır..
bir kaç sitede araştırmama rağmen user manuel bulamadım...
bir bilen varmıdır acaba ???
özer abi.sağolasın..
yalnız dosya bulunamadı diyor..
merhaba
2005 Honda Shadowumla ben de aranızdayım artık.
Ankara'dan herkese selamlar, keyifli, kazasız belasız sürüşler.
teşekkürler herkese
motorumla toplamda 200 kilometre yol yaptım, ilk izlenimlerim sürüşü oldukça keyifli, eski motoruma kıyasla (kanuni caracal) hakimiyeti daha basit, sıkışık trafikte vs. yormuyor. ilk gün lastiklerimin azizliğine uğradım, (alındığından beri değişmemiş, bende sezon kapanacak diye bir kaç hafta idare edeyim diyorum) bir iki kez arkayı kaydırdım ama allahtan ki toparladım hemen. cobra egzostum var, üstteki egzostun baffle'nı çıkardım, ses şu anda tam istediğim seviyede, dizel lokomotif sesini alabiliyorum buna mukabil otobadaki denememde ise 130'a kadar gelip bıraktım ama eminimki 140'ı da rahat görebilir. kanuni'de ikinci viteste aldığım torku bunda beşinci viteste dahi alıyorum ki işin en zevkli yanı da bu.
sözün özü, hoşbuldum, dilerim ki herkes istediği motora kavuşur.
arkadaşlar günaydın herkese, motora alışana kadar sorularım devam edecek sanırım, bir depo benzinle ne kadar gidiyor diye deneyim dedim ve 210 km sonra benzin bitti, rezerve aldım, acaba normali bu mudur? ve rezervde kaç km daha gider.
Teşekkürler
Hoşgeldin üstat..
Bende senin gibi caracal'dan sonra Shodow alanlardanım..
Hayırlı uğurlu olsun ...
Allah bela kaza vermesin inşallah...
Caracal ve hakimiyet konusunda seninle aynı fikirde değilim yalnız..caracal kilo sebebiyle biraz daha hafif olduğundan mıdır nedir bana daha basit geliyordu..Belki onunla daha çok vakit geçirdiğimdendir..Shadowumla 700 küsür kilometre yaptım hala birbirimize alışma sürecindeyiz diyorum..Özellikle dönüşlerde sıkıntılar yaşıyorum..Hatta Honda'nın kurslarına gitme kararı bile verdim...
Benzin konusunda benimde yeni öğrendiğim bilgiler doğrultusunda ki burada daha net cevaplar verecek ustalar mevcut;
verdiğin değerler normal gibi görünüyor...
Yalnız benzin göstergesi eksikliğini çok çekiyorum..Caracal'da bile ikaz ışıgı vardi..Anlıyorduk az çok tehlike sınırını..Bunda arasıra 20 lira benzin alıyorum..Hesap yapamadığımdan.. Nette bakındım en azından bi ikaz lambası tadında bişeyler eklenebilrmi diye ama bulamadım...
selam finalcut sana da hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan ikimizde doğru yolda gibiyiz
caracal'ın benzin ışığı vardı ama acaba bozuldu mu diyerekten pek de işlevini göremeden hep erkenden benzin aldım, bunda ise sıfırlanabilir odometre var 200 kilometreyi devirince benzin almam gerektiğini artık tecrübe edindim. sanırım en iyi yol da bu görünüyor
Makinenin fotoğrafları ataydında gözlerimiz şenleneydi usta...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)