Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Ağustos 2011, 01:29
@Mutu yenilikte hızlısın kardeş, aklımdan geçen değişimlerden biriydi ama cesaret edememiştim. İlk bakışta yadırgadım, alışkan olduğumuz shadow kıvrımlarından farklı tabi. Tam arkadan resmini de alsaydın keşke. Daha alçak bir görünüme kavuşmuş ama paçalı çamurluktan mıdır nedir bir ahenksizlik seziyorum. Neyse, çalıştır sen şunu, gürlesin dursun
Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil, nefesini kesen anların toplamıdır.
Reklamlar
-
02 Ağustos 2011, 20:19
mutu adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar...
Arka koltuğu ve sisybar'ı söktüm can sıkıntısından nasıl olmuş ?
Sen sevdinse çok güzel olmuş nasıl politik cevap ama işin gerçeği yaptığın her değişiklik yalnız seni anlatan senin tercihin onun için bizi dert etme ancak iyi olmuş be abi!
ayrıca sıkılırsan aynen geri takarsın olur biter.
Sana bi haber de benden bayram ve arkası 15gün tam türkiye turu!! nasıl
-
03 Ağustos 2011, 10:42
Özer abi ne diyeyim sana..Helal olsun vallaha..
-
03 Ağustos 2011, 13:49
Özer abi bizi de haberdar et, bayram sonu izine ayrılıyorum.
-
03 Ağustos 2011, 23:58
2. el cobra
arkadaşlar merhaba, 2.el bir tane cobra buldum ama egsoz çıkış noktalarında nikelaj ve açılma gibi bir durum söz konusu. resimler bunlar ancak ben bunlardan hangi model olduğunu çıkaramadım, sahibi de model adını bilmiyor. fiyat 700tl diyor, yer istanbul. düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
04 Ağustos 2011, 01:17
asymetry adlı üyeden alıntı
Resimden anladığım kadar mustafanınkine benziyor ancak biraz hırpalanmış gibi buna yorumu yine kalderadan almak lazım.
tatil kaç gün ve sen ne planlıyorsun
-
04 Ağustos 2011, 01:25
Abi iznim 20gün+bayram şeklinde olacak, iç işleriyle1 haftasını motor sürüşüne ayırma konusunda uzlaşma sağlanmış durumda, 10 güne uzatma hakkım saklı
sahibi egsoz'un bu olduğunu söylüyor:
STREETROD
http://www.cobrausa.com/exhaust_deta...ke=&model=Aero 750&product=Streetrod
-
04 Ağustos 2011, 23:53
http://www.cobrausa.com/exhaust_deta...product=Lo-Boy Shotgun#
sanki lo boy shutgun gibi de duruyor, yahu nedir bunun modeli? şayet lo boy shotgun ise resmi sitede sökülebilir buffle'a sahip olduğu yazıyor acaba uç kısımdaki açılma bundan dolayı olabilir mi?
-
05 Ağustos 2011, 00:29
Volkan abi resimdeki direkt olarak streetrod .. ucundakilerde buffle değil yalnızca kapak..aynıları bendede var.
-
05 Ağustos 2011, 00:35
mutu adlı üyeden alıntı
Volkan abi resimdeki direkt olarak streetrod .. ucundakilerde buffle değil yalnızca kapak..aynıları bendede var.
Mustafa, kapak takımı kullanım esnasında çıkarılıyor mu peki? Neyi amaçlamışlar ki? Bir de eleman ekstra bağlayıcısı yok, söküp bunu direkt takıyorsun dedi ama...
-
05 Ağustos 2011, 01:59
egsozun arkasındaki o kapaklar tamamen görsel.. başka bir işlevi yok. alt kısımlarından küçük bir yıldız başlı vida ile bağlı. kromajında çok fazla bozulma olmuş ise onları çıkarıp
tekrar krom yaptırabilirsiniz.egsozun diğer taraflarının kromlarında bozulmalar yoksa alınabilir..emin olmak için detay fotolarını isteyin eğer uygunsa.veya zamanınız varsa gidip görün..bu model egsoz mustafanın slashdown modelinden yaklaşık 20-25 cm daha uzun.
-
05 Ağustos 2011, 23:03
kaldera adlı üyeden alıntı
egsozun arkasındaki o kapaklar tamamen görsel.. başka bir işlevi yok. alt kısımlarından küçük bir yıldız başlı vida ile bağlı. kromajında çok fazla bozulma olmuş ise onları çıkarıp
tekrar krom yaptırabilirsiniz.egsozun diğer taraflarının kromlarında bozulmalar yoksa alınabilir..emin olmak için detay fotolarını isteyin eğer uygunsa.veya zamanınız varsa gidip görün..bu model egsoz mustafanın slashdown modelinden yaklaşık 20-25 cm daha uzun.
Uğur abi verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Bir arkadaşım yakında İstanbul'a gidecek, motorlar ve parçaları hakkında bilgisi yoktur ama en azından görsel açıdan benim yerime kontrol edebilir. Sıkıntı yoksa sanırım bu modeli satın alacağım ancak resmi sitesinde bile ses kaydını bulamadım.
-
05 Ağustos 2011, 23:46
fcghfgbn gbxvbg gb fvgb xvb bxcvb vb
-
08 Ağustos 2011, 11:11
-
08 Ağustos 2011, 19:39
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
teşekkürler abim...
-
09 Ağustos 2011, 18:38
İstanbulda bulunan arkadaşım bugün cobra streedrod egsozları inceledi, üzerlerinde ezilmeler ve çizikler mevcutmuş, 'abi ben bu egsozları almanı istemem' deyince alımı iptal ettim.
-
09 Ağustos 2011, 23:07
Hayırlısı buymuş ! paranı sakla motorla amerika yada almanya ....çokmu attım ne
-
11 Ağustos 2011, 09:54
merhaba,
shadow'un honda'nın sitesinde yer almaması ile ilgili bilgisi olan var mı?
yeni model mi getirecekler?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
11 Ağustos 2011, 23:24
jr. adlı üyeden alıntı
merhaba,
shadow'un honda'nın sitesinde yer almaması ile ilgili bilgisi olan var mı?
yeni model mi getirecekler?
Benim bildiğim tamamen ekonomik nedenlerle yeni modellerin gelmediği için türkiye katoloğundan çıkarılmış olması,eğer ilginizi çekiyorsa anes motorda 1 tane sıfır shadow kalmıştı
-
12 Ağustos 2011, 15:15
yani artık gelmeyecek mi?
gelecekse de farklı renleri gelse artık. sağa bakıyorum siyah, sola bakıyorum siyah. bu tip motorlar için renk çok önemli.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler