Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Mayıs 2011, 21:24
Reklamlar
-
13 Mayıs 2011, 21:34
dostum sisybar istemeseydin keske. bende vardı ucuza verirdim gerci senin resmini koydugun kadar güzel degil ama oldukca iyi iş görüyodu ben koltugu degiştigim için bosa cıktı
-
13 Mayıs 2011, 21:48
barış52 adlı üyeden alıntı
dostum sisybar istemeseydin keske. bende vardı ucuza verirdim
gerci senin resmini koydugun kadar güzel degil ama oldukca iyi iş görüyodu ben koltugu degiştigim için bosa cıktı
iyi olurdu aslında, biraz maliyeti yüksek oldu böyle. neyse aslında ilan kısmına ilan açabilirdin, hatta sen yine de aç, ihityacı olan bir başka arkadaş faydalanabilir.
Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil, nefesini kesen anların toplamıdır.
-
14 Mayıs 2011, 01:43
asymetry adlı üyeden alıntı
Doğru alış veriş koruma demirini bende oradan aldım vede faydasını da gördüm
-
14 Mayıs 2011, 01:52
honda shadow'un en sevdiğim özelliği, diğer cruiser'lara göre korkunç derecede ekonomik bir servis modeline sahip olması.
orjinal parça ve işçilik konusunda henüz eline su dökebilecek bir altyapıyı sunan bir marka yok. hatta diğer markalarla kesin ve kesinlikle mukayese bile edilemeyecek kuvvette. (buna honda hariç tüm markalar diyorum kısaca o derece)
sıkça mukayese edildiği harley sportster'a bu konuda fark atarken, parça çeşitliliği ve bollluğu konusunda harley'den ışık yılı geride kalıyor. son olarak bilgi gerek olduğunda harley'nin paylaşım ortamları inanılmaz derecede kuvvetli.
hem zor hem de kolay bir seçim. bu kadar seveni takipçisi olması da büyük avantaj.
-
15 Mayıs 2011, 11:32
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Estağfurullah biz daha çırak olamadık)
Benim bildigim istanbulda yok,çıkılabilecek rakam nedir bilmiyorum ama 12-13 binden aşagıya temiz birşey bulunabilirmi? sanmıyorum
o rakamlara cıkılabilirse konyada ve ankarada birer tane vardı bildigim
rakamınızı bilirsek yardımcı olmaya calışırız
hacam cevabınız ıcın tesekkurler benım rakamımsa 10 250 cıvarında olacak cunku dıyarbakırda gorev yapıyorum glıp goturmek epey bı malıyet dıye dusunuyorum tabı bunun yanında sonucta memuruz ayagımızı yorganımıza gore uzatmalıyız ılgınıze tekrar tesekkurler selam ve saygılar.
-
15 Mayıs 2011, 20:00
-
15 Mayıs 2011, 23:33
Uğur bey aslında Sakarya ya gelipte aramanız benide ziyadesi ile memnun etti ben bu inceliğiniz için size teşekkür ederim. Umarım bundan böyle daha sık ve uzunca vakitlerde bir arada oluruz.Selamlar görüşmek dileği ile
-
16 Mayıs 2011, 02:04
-
16 Mayıs 2011, 02:04
-
16 Mayıs 2011, 14:14
-
16 Mayıs 2011, 14:20
Telefonla fotolar pek net olmadı
son durum budur arkadaşlar
-
16 Mayıs 2011, 14:42
gürol abi arkayada taktın di mi bunlardan?
-
16 Mayıs 2011, 14:53
gürol abi arkayada taktın di mi bunlardan?
barış arkayada taktımda resimler berbat flu olmuş
makinayla çekip eklerim bir ara arkada dahada canti duruyorlar
-
16 Mayıs 2011, 14:56
yani ben bunları zaten arkaya yaptın diye düşünmüştüm önü düsünmemiştim hic
-
16 Mayıs 2011, 15:51
olurmu yav barış biri yer biri bakar
tam takım 4 adet
-
16 Mayıs 2011, 20:02
felsefe adlı üyeden alıntı
selam kaldera ustadım.. eksoz sorununu barış 52 dostumla çözdüm sağolsun. sisi bar da geleccek..
ilginize alakanıza çokk teşekkür eder barış arkadaşa yardımlarından ötürü şükranlarımı sunarım.. camia ile henüz buluşamadım ama tüm shadowcularla ege akdeniz güneydoğu turu yapmayı çok isterim. bu arada tekrar tekrar başta teorik olarak kaldera üstada, pratik olarak ta barış dostuma teşekkürler.. barış gönderdiğin videoyu sanırım 250 kez izledim..
bu eksozun başka açılacak yeri varsa açtıralım..
hawk way hawk hakkında kaldera üstadımın fikirlerini alabilsem keşke..
ve diğer ağabeylerin...
egzoz benim de hayalim ancak bütçe açığı var hayırlı olsun, gök gürültüsü kadar etkileyicidir eminim. @barış52'nin sissy bar sana kısmetmiş, o da hayırlı olsun...
abi sana egzoz degil ucak motoru lazım...
napıcan daha fazla sesi sen onu bi tak yetecek fazlasıyla. egzosun arkasında bile yazıyor normal trafik kullanımına uygun degildir diye ses acısından
sisybar bedavaya gitti ama olsun napalım çok istekli gördüm seni dayanamadım benimde zayıf noktam bu işte:p
highway hawk egzoza kalite acısından kefilim. ama tip olarak sevmeyen olabilir.
bu arada benim motoruma T gidon takmaya karar verdim. normal gidonla aynı yükseklikte olacak veya bi 5 cm alcak. tip olarak yakısır mı sizce yukarıda resimdeki motora?
tabi dümdüz degil ama yaklasık 18 cm pullbacki var. orjinal gidonda elciklerin durus acısı beni rahatsız ediyor. ve spor görünüme sokmaya calıstıgım motora yakısmıyor orjinal gidon kanımca
şu paylaşılan video'yu biz de görsek, dinlesek..... t gidon hoş olabilir ancak elciklerin de değişmesi gerekir üstelik shadow'u paçalarından görsel uyum açısından arındırmak ihityacı doğabilir. Bence shadow aksesuar olmadan klasik görünümünü gürbüz olduğu kadar kaslı yapısıyla bütünleştirebilen bir motor. her yeniliğe açık bir dizaynı var.
abi çok hoşuma gitti, listeme ekledim bunları da.
Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil, nefesini kesen anların toplamıdır.
-
16 Mayıs 2011, 20:54
Elinize sağlık çok güzel duruyorlar,esas güzel olan sizin heyecan ve shadow sevginiz...
Hiç bitmemesi dileği ile çalışmalara devam,
-
16 Mayıs 2011, 22:39
-
16 Mayıs 2011, 23:09
barış, drag pipe'ların sesi tahmin ediyorum korkunç derecede iyidir
yalnız teorik ve pratik olarak alt ve orta devir performansını (özellikle de düşük hacimli motorlarda) yiyip bitirmesi, üst deviri ise coşturması lazım (adı üzerinde drag)
drag'leri taktıktan sonra peformansta nasıl bir değişiklik oldu? farkedilecek bir düşüş var mı yoksa kabul edilebilir seviyelerde mi nedir?
bi de konuyu, komşuyu, polisi, vatandaşı nasıl idare ediyorsun o sesle? :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler