Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Nisan 2011, 16:29
kaldera adlı üyeden alıntı
size sadece bir çanta seti gerekli görünüyor..Onuda temin ettiğinizde işlem tamamlanmış olur... iyi günlerde kullanın..
ilk izlenimleriniz neler oldu.. beklentilerinizi karşılayacakmı? Daha farklısı olsaydı gibi!
Hevesimi alayımda olmazsa satarım gibi düşünüyordum fakat sanırım bu motor benim bir parçammış gibi olacak şehir içinde bile biniyorum aktivam garajda yatıyor sayenizde hondayı tercih etmem çok iyi oldu bana aktivadan çok daha güvenli geldi bir iki şehirdışı seyahatim oldu ondada memnun oldum velhasıl üzerinde iken gençliğimi yaşıyorum darısı bizim yaşımızda evlerinde pinekliyenlere.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 ----------
Kaldera kardeşim birde sizden çantalar hakkında bilgi edinmek isterim tek sıkıntım elimdeki en ufak bir paketi koyacak bir yerin olmaması zira kasklarda aynı dert sanırım elzem olarak yan çantaları almam gerekli İstanbul seyahatimde çantalarla fazla ilgilenemedim depo üstü mıknatıslı aldım onuda her park edişimde yanıma almam gerekiyor oda zor.
Reklamlar
-
23 Nisan 2011, 17:05
memnun olmanıza bizlerde sevindik.
Çantalar için benim tavsiyem spedy2 arkadaşım özer yazmıştı sanırım.Gerçekten güzel onun çantaları hemde ekonomik sayılır.Bence Orijinal çanta seti alıp fazla ödemeye hiç gerek yok.Özer beyin önerdiği firma ile görüşürseniz gerekli parçalarla birlikte adresinize gönderirler,bildiğiniz bir yerdede montajını yaparsınız.
Kasklar için ise yapacak bir şey yok.Çantalar olsa bile koyamazsınız..
-
24 Nisan 2011, 17:39
gidon kilidi
merhaba
ben 1998 honda shadow almış bulunuyorum gidon kilidini kullanamdım nasıl kullanıldığını bilen var mı?
teşekkürler
-
25 Nisan 2011, 01:33
evardar adlı üyeden alıntı
merhaba
ben 1998 honda shadow almış bulunuyorum gidon kilidini kullanamdım nasıl kullanıldığını bilen var mı?
teşekkürler
Hayırlı olsun.. Kilitle ilgili sorunu anlayamadım,anahtarmı yerine girmiyor?yada anahtarı çeviremiyormusun?biraz detay iyi olur sanırım.
-
25 Nisan 2011, 11:42
[QUOTE=vodabasi;2328680]evet ilk sahibi aldığım zamana kadar matora hiç su vurmamış mator suyu bende gördü matorun sele ve diğer bazı aksamları kaplı idi yani baktı baktı bana yaradı ama bu kadar titizliğe gerek yok dünya ölümlü dünya onun için bize sunulanları tepe tepe kullanmak lazım selamlar[/QUOTE
Kazasız belasız güzel günlerde güle güle kullanın
-
25 Nisan 2011, 18:48
arkadaşlar birlas'tan lastik bekliyorum bir süredir, metzeller sipariş etmiştim ama hala tedarik edilemiyormuş. pirelli'nin mt-66 desenli lastik takımı ay sonu ellerinde olacakmış arka tekerde sanırım 160 yerine 170 olacak ne dersiniz? metzeller'in kökenlerine dayanarak kalitesine isminden kanaat getirilirken pirelli hakkında olumsuz yorumlar yapılıyor benim ihtiyacım ise acil çünkü 8'li kalkışlar başladı, kaldı ki virajlar. yorum ve tavsiyelerinizi beklerim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------
speedy2 adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız nice yıllara sürmek nasip olsun,Çanta ve diğer malzemeler hasanpaşa da motomax hemen yanında motoplus var.
Çantayı ben armode marka en geniş kilitli modelden aldım bağlantı demiride üstünde olmak kaydı ile 150 tl maloldu.ancak sinyal uzatma parçası olmadığından serviste uzatma ile montaja da 70 tl verdim.
Ancak daha orijinal olsun dersen ithal çanta demiri ve çantayı da kızıltoprak özen motorda bulabilirsiniz.
çantanın resimlerini ve satın aldığınız firmanın iletişim bilgilerini paylaşmanız nmümkün müdür?
Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil, nefesini kesen anların toplamıdır.
-
25 Nisan 2011, 19:29
asymetry adlı üyeden alıntı
arkadaşlar birlas'tan lastik bekliyorum bir süredir, metzeller sipariş etmiştim ama hala tedarik edilemiyormuş. pirelli'nin mt-66 desenli lastik takımı ay sonu ellerinde olacakmış arka tekerde sanırım 160 yerine 170 olacak ne dersiniz? metzeller'in kökenlerine dayanarak kalitesine isminden kanaat getirilirken pirelli hakkında olumsuz yorumlar yapılıyor benim ihtiyacım ise acil çünkü 8'li kalkışlar başladı, kaldı ki virajlar. yorum ve tavsiyelerinizi beklerim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------
çantanın resimlerini ve satın aldığınız firmanın iletişim bilgilerini paylaşmanız nmümkün müdür?
Şu an kullandığım lastikler pirelli ve biraz sert olduğunu bende düşünmüyor değilim,ancak küçük bir araştırma ile buz motorda michelin marka 1 takım lastik buldum isterseniz onu alabilirsiniz.
çanta resimlerini zıppırman kardeşimde istemişti ancak önümüzdeki hafta sonuna topiğe koyma şansım var.İşlerim nedeni ile cumartesinden önce resim çekmem hayal olur diyorum kısmet.
-
25 Nisan 2011, 19:37
Nette küçük bir gezintide şu linki buldum arkadaşlar
dunlop lastik bizim beygirlere göre orjinal tam ölçü,takım olarakvar görünüyor
fiyatlarda son derece uygun ön ve arka lastiklerin linkleri aşağıda bilginize sunulmuştur
http://www.lastix.com/catinfo.asp?ba...0%2F80%2F15%2F
http://www.lastix.com/catinfo.asp?ba...0%2F90%2F17%2F
-
25 Nisan 2011, 19:40
speedy2, ZIPPIRMAN lastik önerilerileriniz için teşekkür ederim, değerlendireceğim. speedy2, uygun bir zamanda resimleri bekliyoruz o halde. fiyat gayet iyi, üstelik montaj aparatı da içinde. sadece sinyal uzatma zorunluluğu söz konusu sanırım.
-
25 Nisan 2011, 22:54
gidon kilidi
merhaba
gidon kilidine anahtar giriyor, ancak az bir miktar anahtar dönüyor fakat kilitleme yapamıyorum. kilidin yanında pime benzer bişey var onunla ilgili bir hareket yada uygulamadan sonra mı kilitlenecek anlayamadım. pimi de hareket ettiremedim el kuvveti ile. sonuç gidon kilidini kullanamıyorum
-
26 Nisan 2011, 10:56
merhaba
gidon kilidine anahtar giriyor, ancak az bir miktar anahtar dönüyor fakat kilitleme yapamıyorum. kilidin yanında pime benzer bişey var onunla ilgili bir hareket yada uygulamadan sonra mı kilitlenecek anlayamadım. pimi de hareket ettiremedim el kuvveti ile. sonuç gidon kilidini kullanamıyorum
Bendede bir takılma var fakat anahtarın takıldığı yerde gidonu hafif hafif sağa sola kırınca anahtar dönüyor ve kilitleniyor,bir deneyin
-
26 Nisan 2011, 12:11
merhaba
Sanırım uzun zaman kullanılmadığı için paslanma söz konusu sprey yağlarla yağlarsanız sorun çözülür gibi gözüküyor tabii buradan bakınca,zorlamadan gidonu oynata oynata denemeye devam.
-
26 Nisan 2011, 12:59
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Fiyatlar gerçekten iyi gözüküyor.
Acaba dunlop lastikleri nasıl ? Varmı bilgisi olan ?
-
26 Nisan 2011, 13:05
birşeyler yazılmış genelde memnunlar lastiği icad eden firma dunlop ben otomobilde çok kullandım bir problem yaşamadım,fakat yinede firmayla konuşup imal tarihlerini kontrol etmekte fayda var derim.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-iyimidir.html
-
27 Nisan 2011, 19:10
shadow acemisi
merhaba
gidon kilidine işlev kazandıramadım anahtar 45 derece kadar dönüyor ama bir şey olmuyor yine eski yerine geliyor. ayrıca farları yakamadım, kısa ve uzun farlar çalışmıyor, motorun çalışması ile otomatik çalışır zannediyordum, eğer öyleyse ya ampuller yada sigortalarda bişey var sanırım. servise sorayım iyisi mi
-
27 Nisan 2011, 19:21
selamlar herkese.
lastik konusunda bi kac gündür baya arastırma yaptım firmalarla görüştüm. şu an shadow icin alınabilecek lastik hic bir markada yok ve bir cogunda bu sene gelmeside beklenmiyor.
zıppırmanın verdigi linkteki firmayla görüstüm dunlop icin hic biri yok ellerinde. olan sadece ön o da 2008 üretim eski bi lastik.
su an icin metzeler gelicek gibi gözüküyor ama o da cok kısıtlı geliyor. önceden sipariş vermek( kapora) isminizi yazdırmak gerekiyor ki onunda garantisi yok bekleyen oldugunu örendim baya
sonuc shadowumuzun lastigine bu sene bişi olsa yarılsa bu sezon biter ona göre dikkatli kullanın
-
28 Nisan 2011, 19:18
Arkadaşlar Pirelli MT-66 desen 170/80-15 ve 120/90-17 lastik takımı ve Continental marka iç lastik takımını toplam 570TL'den satın aldım, heyecanlı bekleyiş başladı. Mwvcut lastiklerim yolda sadece dönüyor ama sıra tutunmaya geldiğinde oralı bile olmuyorlardı. Bu arada geçen bahsettiğim sorun için servise gittim ama bir sıkıntı olmadığını söylediler, hatırlatmam gerekirse; motor soğuk iken ilk çalıştırmada jigle kullanmazsam aşırı titreşimli bir çalışma ile başlıyor ısınınca düzene giriyor ardından birinci vitese takıyorum, ilk hareket için gazı açıyorum debriyajı salıyorum ancak kontrollü kalkış için her zaman verdiğim gaz kadarı motoru hareket ettirmek için tam anlamıyla yetmiyor sanki motor zorlanıyor şayet biraz daha gaz açmazsam 1-3 metre arasında motor tekleyip kalıyor ancak gazı açarsam motor yoluna devam ediyor ama aşırı devir alarak bunu sadece 1. viteste yaşıyorum. lastik, balata değişimi ve genel bakım sonrası motor yeterince soğur sanırım, servistekilerin bu durumu ancak böyle değerlendirebileceklerini tahmin ediyorum.
-
29 Nisan 2011, 11:19
-
29 Nisan 2011, 18:58
@ZIPPIRMAN krom kaş çalışmanız hoş olmuş, tamamen krom malzemeden ürettiğiniz çözüm hem sağlam hem de makul fiyatlı şayet başka önceliklerim olmasaydı (teker, eng. guard, çanta vs.) almayı düşünürdüm. elinize sağlık. bir önerim olacak bağlayıcı civata ve somun seçiminde kübik başlı bir takım kullanılırsa ve araya da hem fazla sıkmayı engelleyecek hem de görsel bütünlüğe ahenk katacak metal halka(adı aklıma gelmedi) kullanılırsa çalışma detaylandırılmış olur.
-
29 Nisan 2011, 19:03
@ZIPPIRMAN krom kaş çalışmanız hoş olmuş, tamamen krom malzemeden ürettiğiniz çözüm hem sağlam hem de makul fiyatlı şayet başka önceliklerim olmasaydı (teker, eng. guard, çanta vs.) almayı düşünürdüm. elinize sağlık. bir önerim olacak bağlayıcı civata ve somun seçiminde kübik başlı bir takım kullanılırsa ve araya da hem fazla sıkmayı engelleyecek hem de görsel bütünlüğe ahenk katacak metal halka(adı aklıma gelmedi) kullanılırsa çalışma detaylandırılmış olur.
Topbaş allen cıvata,burç ve kör somundan bahsediyorsunuz elimde yoktu acele ile var olanı taktım fotoğrafladım
olması gerekenleri bugun aldım hallettim
sizinde lastikler hayırlı olsun nereden aldınız?
pirelli için hep soru işaretleri vardı aklımızda iyi oldu hiç olmassa elimizde kullanan bir arkadaşımızın yorumu olacak
yorumlarınızı bekliyoruz.
birde sizin şu çamurluk boya işi ne oldu ne zamandır ekleyecegim unutuyorum forumda çıkmıştı parça boya yapan yeni açılan bir yer linkini ekliyorum
http://www.motorgrenajboya.com/Tarihce.aspx
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler