Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
benim egzostların markasını bilmiyorum ama çok kaliteli oldukları kesin.
bugün değiştim orijinallerini taktım çıt ses yok..o neydi yahu gök gürültüsü gibi..herkesin alarmı çalıyordu..
motor yağı,antifiriz,yağ filtresi değiştim.birde numune bir akü takacaktım büyük geldi yerine.yarın başka takacağım.bugun şarza bağlıyımda
Reklamlar
-
ben cobra ya benzettim ama emin olamadım gerçekten çok güzel duruyordu şekilde görülene çok benziyor,
-
evet bu egzostlar ta kendisi işte..
bunların fiyatı ne kadar acaba...?
-
sanırım 600E civarı
bu arada shadowun bu egsozlu sesini merak edenler linkten mp3 dosyasını indirebilir
ben müzik dinler gibi çalşırken kulaklıkla dinliyorum:D
http://rapidshare.com/files/65307247...d_IDL.mp3.html
-
ben çıkardım üzerinden bu egzostları..zaten üzerinde kabartma yazı olarak cobra yazısı mevcutmuş.aslında mükemmel ses ,ahenk var..
egzost resitali gibi..
biri bişey der de dişlerinden tesbih yaparım die çekiniyorum..
-
-
Arkadaslar ben 2003 model shadow 750 motorumu satiyorum.
2003 Model, 14,000 km'de. Tum bakimlari Honda Efe'de yapildi (kayitlari mevcuttur). Surekli kapali garajda, temiz ve cilali tutuldu.
Aksesuarlar:
Held En buyuk boy yan cantalar, highway hawk canta demirleri, highway hawk motor koruma demiri, givi sissy bar, ozel krom custom ayakliklar. 10,500 YTL. Ihtiyac nedeniyle satiliktir.
Not: Bir kez sola yattigi icin, motor koruma demirinde ufak bir cizik vardir. Bunun disinda bir cizik, hasar, boya yoktur. Isteyene baska fotograflarini da gonderebilirim. Motor Bilkent-Cyberpark'in kapali garajinda durmaktadir. Dileyen gelip gorebilir.
Resimler asagidaki ilanda gorulebilir...
http://www.sahibinden.com/14000_km_d...eyword=4926824
-
marcos2609 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bahsettiğim yeni seleli fotoğraflar;
tercih meselesi tabiiki.ama bence sisyy barsız çok yavan duruyor.
ayrıca eğer arkaya birini alacak olursan dikkatli olmalısın..kuvvetli çekiş yüzünden düşürebilirsin..
amerikan versiyonda farlar direk kontağa bağlı..ben farımın direk yanmasını istemiyor kendi kontrolümde olmasını istiyorum.
bu düzeni değiştirip araya anahtar buton koyan varmı acaba..varsa nasıl bir model tercih edildi acaba..
-
-
ellerinize sağlık çok güzel bir paylaşım. hayırlı uğurlu olsun inanın bana hiç pişman olmazsınız. Allah kaza bela vermesin inşallah. bu arada bana kalırsa siyah dışında shadowa en çok yakışan rengi almışsınız.
-
hayırlı olsun.. pişman olmayacağınız bir karar vermişsiniz.toplam maliyetinin
%10 u kadar diğer aksesuarlara gerekecek yalnız.olmazsa olmaz yani
-
rkadasım 100 km de 3lt demıssın 750 cc lik bir motorun 3 lt yakması bıraz entersan geldı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
elimde 2005 model honda shadow 750nin motor aksamı elektirik aksamı ve yürür aksamı mevcut hurda belgelidir sadece yedek parça için kullanılabilir shadowcuların bilgilerine
saygılar MİNİK
-
Arkadaşlar bendede 2007 model bir shadow var ve kesinlikle ne yakarsa yaksın shadowdan vazgeçmeyecek biriyim şöyle havalar düzelsinde bir gezi yapalım yaaaaa hem zevkin hesabı olmaz ayrıca....
Serdar abi hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle...
"34 UG 3337 " + "34 FSF 59"
-
bencede,,
shadow gibi ağır bir cruiser kullanıp yakıt hesabının yapılması saçma geliyor.
işin garibi aşırı bir yakıt tüketimi yok zaten..sınıfının ve grubunun en mükemmeli.suzuki 800 den olsun yamahanın dragından olsun kat kat üstün, her yönüyle
-
memin;
süper bir paylaşım olmuş, objektif olması ve hiçbir çıkar kaygı, güdülmeden yazılmış olması da benim gibi yeni motor almak isteyenler için çok önemli bir kaynak olmuş.
teşekkür edeirz.
geçen yıl bu yazıyı okuduğumda henüz motor tecrübem yoktu.bu yüzden tecrübe kazanma adına 2007 model sıfır bir gv 250 aldım.bu motorla 2200 km yaptım ve artık tam olarak olmasa da shadow alacak kadar tecrübe kazandığımı hissediyorum. şimdi gv 250 satıp ikinci el 2005,2006,2007 shadow almak istiyorum.
ilgilenen varsa da burdan duyurmak isterim.
-
Hayırlı olsun arkadaşım. Güzel bir tercih pişman olmayacaksınız. ben 2 yıldır kullanıyorum Allah kaza bela vermesin de sadece bakımlarda servise gittim oda garantisi düşmesin diye. Onun dışında hiç uğramadım herhangi bri tamire. Üstelikte geçen yıl tek başıma Akdeniz-karadeniz gezisi yaptım.
Veyis hocam bakıyorum forumu okuyorsun hala karar veremedin sanırım almaya.
-
hayırlı olsun yeni motorunuz.kareler güzel.araba içindeki motosiklete oturarak yolculuk etme olayı biraz tuhaf görünüyor ama motosiklet devrilmesin tabi.bende yolda kalıpta servis cağırmıştım bir kere aynı şekilde araba içinde motora binerek gitmiştim.eğlenceli oluyor.hatta arabanın içinde motoru çalıştırıp vites boşta gaz veriyodum bazen çok kaynak oluyor.
motorunuz tekrar hayırlı olsun.keyifli sürüşler.
bu arada dragstarmı daha geniş bi motordur yoksa shadow mu. bu konuda birlgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
-
Paylaşım için teşekkürler hayırlı olsun. Benimde bu tarz hoşuma gidiyor,fakat merak ettiğim bir hususu danışmak isterim.
Oturuş pozisyonundan dolayı 200 km ve üzerindeki yolculuklarda kalça kemiğinde uyuşma ve belde ağrı yaptığı konusunda ne düşünüyorsunuz? Ağır ve manevra kabiliyeti kısıtlı olduğundan dolayı şehir içinde kullanışsız ise bu tarzın geçerlik aralığı nedir? özellikle deniz seviyesinde nem oranı yüksek illerde oturanların nikelaj kaplamalardaki problemleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Mantıklı açıklamalar benim 3. kez motosiklet alışverişimde minimum hata yapmama yardımcı olacaktır saygılarımla.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler