yaz bitmeden bir tanısıp cay içemedik sizlerle kısın umarım org. olursa tanısırız.
yaz bitmeden bir tanısıp cay içemedik sizlerle kısın umarım org. olursa tanısırız.
kaldera merhaba,
Daha once telefonla gorusmustuk... Egzozlarin uclarindaki parcalara hala talibim biliyorum parcalari ayrica satmayi dusunmuyorsunuz ama hatirlatiyim dedim
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
bahsettiğiniz o parçalar orjinal egsozda olması gerekenlerdir.boğaz ile egsoz arasında flanş görevi görüyorlar. cobra egsozda boğaz kalınlığı farklı olduğu için o parçalara gerek olmamış..
siz onları nasıl kaybettiniz o da ayrı konu..
istanbuldan bir arkadaşa arife günü montajını yaparak teslim ettim egsozu yazdığım fiyata.
bu egzosla ilgili çok sayıda mesaj gönderdiler.talibi çok oldu.yeni sahibine hayırlı olsun.
hasarsız atlatmanıza bizlerde memnunuz.
motorumu satışa çıkardım ilgilenen olursa link aşağıda
http://www.sahibinden.com/emsalsiz_f...XQQdisplayitem
Arkadaşlar konu ile ilgisi yok ama ilgili olan arkadaşlar olabilir..
Ticaret yapan firmalar için web de yayınlanmak üzere bir fiyat listesi programı yazdım.
Bu programı yazmadan önce bazı firmalardan bana bu konu hakkında teklifler gelmişti.
piyasada mevcut olan fiyat listesi yazılımlarının eksik taraflarını ilettiler.
Bende büyük firmalardan en az 15 - 20 tanesinin konu ile ilgili yazılımlarını inceledim ve zayıf taraflarını tesbit ettim. Tamamına yakını excel türü formatında listelerdi..
Benim yazdığım ise çok farklı ve güçlü bir sistem... her türlü geliştirmeye açık. ilave istekleri kodlayabilirim sisteme uygun şekilde.
Konu ile detay bilgileri ve ekran görüntülerini web sayfama ekledim..
İlgilinecek olanlar yada tanıdıkları firmalara tavsiye edecek olanlar varsa www.ugurceylan.blogspot.com adresinde gerekli açıklamaları bulabilirler..
Selamlar..
Değerli arkadaşlar; 2500 km. de çok çok temiz Honda şhadow VT 750 c satın aldım. Satan arkadaş motosiklet kullanım el kitabını kaybettiği için bana veremedi. Bu motosiklet konusunda bilgilenmem için kitaba kesinlikle ihtiyacım var. Elinde fazla olarak bulunan veya kitabın fotokopisini bana verebilecek bir arkadaş çıkarsa çok sevinir bu iyiliğini asla unutmam.Bedeli ne olursa önemli değil. Mühim olan insanlık. Tüm Şhadow kullanan arkadaşlara kazasız keyifli sürüşler dileklerimle..
İrtibat Tel: 0212 863 77 55 Fax; 0212 863 77 55 GSM; 0532 241 94 86
hayırlı olsun..bu motorla ilgili aradığınız kullanım kitapçığındanda fazlasını içeren tüm bilgiler PDF olarak BURADAN alabilirsiniz.183 mb boyutunda bir dosya... işinize yarayacağını umarım..
selamlar.
selam arkadaşlar,
bu kullanım kılavuzu ile ilgili Hondayı ararsanız yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum,
en azından zamanında ben aradığımda yardımcı olmuşlardı...
34 EID 02
Arkadaşlar, 2007 shadow da biz aldık, genel görüntü güzel, ama 45 beygirden pek memnun değiliz. Subscrotal bazı motorların ve kuş serilerinin yolda dalga geçmeleri Türk şartlarına uygun değil. Gücü en azından 60-70 yapmanın yolları varsa nedir, bilen var mı? Teşekkürler...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
bana bu sorun hakkında lütfen yardım..benim 2006 model 6 bin km de shadowumda vites geçişlerinde sorun var yada bana öyle geliyo..sorun şudur ki sürüş esnasında hiçbi sorun yok sorunsuz geçiş var ama durdugum zaman boş vitesi bulmak sorun yaratıyo bunun hafif debriyajı bırakıp gaz verince boşu buluyo.motor çalışmazgen mükemmel ee giderkende sorun yok ama durdugumda 1 den direk 2 ye geçiyo servise sordum balata degişecek dediler yaw motor 6 binde daha.. ha diceksinizki 6 bin olmaısı debriyajın bitmicegi anlamına gelmez e bende 14 senelik kullanıcıyım anlamadım. daha sonra ise bir motor ustası arkadaşım shadowlara en uygun yag shell 10 40 yagdır sonra onuda aldım dün yeni degiştirdigim yagı boşaltıp tekrar shell koydum sonra bi test ediyim dedim 40 50 km yol yaptım şehir içi ve dışı walla yine aynı..kafayı yedim anlıcanız ..debriyajı test ediyorum ön fireni sıkıp kalkış yapıyorum ee kaçırma yok motor yükleniyo yükleniyo stop ediyo ee normal..kısacası bu sorunu bana anlatabilcek arkadaş yada usta varsa sevinirim servise gidiyorum direk balata degiştir diyo kimi sorun yok diyo...sonumuzu allah hayır getire
herkeze selamlar... bu foruma yeni üye oldum, verilen bilgiler oldukça değerli ve faydalı.. benim de shadow umla ilgili bi sorunum var . yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim..
kıbrısta yaşıyorum ve 2008 model shadow aero satın aldım. daha sonra istanbula gelip orjinali ile tamamen aynı boyutlarda armode marka yan çanta satın aldım ancak motorumun üzerinde yan çanta askı demirleri yok.. olsa dahi orjinal boyutlardaki çantalar motorun üzerinde çok büyük duruyor. ayrıca arka sinyal lambaları çantaların motora yakın monte edilmesini engelliyor.. Orjinalinde de çantalar 10-15 cm açıkta mı duruyor? Kaldera arkadaşın yüklediği resimlerde arka sinyal lambalarını geriye aldırdığını gördüm.. sanırım uydurma bir yöntem.. ayrıca orjinal askı demiri de (krom olmamasına rağmen) anormal derecede pahalı. Honda bu boyuttaki çantayı nasıl monte edebilmiş bi türlü çözemedim... orjinal askı demirlerinin benzeri veya yan sanayisi varmı?? bilen varsa lütfen yazsın.. şimdiden teşekkürler..
yolunuz açık olsun..
özelden mesaj atmışsınız yanıtladım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 ----------
sizin sorununuzla ilgili motorun tepkilerini görmeden net bir yanıt verilemez; ama öneri olarak,
-kırık yada aşınmış dişli olabilir..
-debriyaj balatasının son durumuna bakılması için yan kapak açılması gerekir.
-debriyaj ideal kavrama ayarı için koldan ve alt kısımdan yapabilirsiniz.
bu ayar ne çok düşük nede çok yüksek olmalıdır. her iki durumdada balata zarar görecektir.
yağ konusunda ise markaların önemi yoktur.önemli olan yağların APİ değerleridir.
Vizkozite aralıkları iklime ve bulunduğumuz yere göre değişebilir.
motorun kitapçığında aksi belirtilmemişse bu 10 W 40 olmuş 15 W 40 olmuş önemli değildir.
Sevgili kaldera.. sorumu dikkate alıp yanıtladığın için teşekkür ederim..
almış olduğum çantalar heybe tipi olmamakla birlikte orjinali ile bire bir boyutlardadır..
23-04-2008, tarihinde foruma eklediğin fotoğraflarda arka sinyal lambaları ekstra bir parça ile geriye alınmış gibi duruyor.. yoksa ben mi yanlış görüyorum? bu nedenle uydurma olabileceğini yazmıştım.. cevabın için tekrar teşekkür ederim.. saygılar..
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45518 verilen linkten görülebilir.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)