shadow kullananlar bence motorlarını günlük ihtiyaçları için değilde keyif-hobi olarak kullandıkları için kışın çıkarmamakta haklı olabilirler.. bende tam bu tarife uygunum derken mevcut işimden 15 gün önce taburcu oldum kriz sebebi ile..hoş zaten 3. ayda mahmutbeye taşınacaktı şirketler grubu..hergün sabah akşam 3 er saatimi yolda geçirmek istemediğim için ayrılacaktım.bu şekilde haklarımın tarafıma ödenmesi isabet oldu.buda motorumla daha fazla beraber olma anlamına geldi benim için.
yağışlı havalar aşırı temizlik duygumu rencide ettiği için motorumu çıkarmıyorum...
elimde web site yapımı işlerim var..halen
www.ottomanotomotiv.com u bitirmeye çalışıyorum..hazırda bekleyen bir -iki site daha var..
bunlarla zaman geçiriyorum şimdilik..
bu serbest işlere yönelip sıkıntılı bu dönemde kendimi germek istemiyorum.
mehmet eminin yazdıklarının her kelimesine katılıyorum bende..onun chooperturk de olduğunu hatırlıyorum sanki..o arkadaşın yazıları fikirleri eleştirildiği için darıldı.
teknik olarak zayıf motorları shadowla dragstarla mukayese etmiyorlarmı,biraz insaflı olun..ben sürekli gülüyorum bunlara
sanki o motorları sırf shadowla kıyaslama için almışlar.
bir dersinize çalışın öyle kıyaslayın.onu tercih etmişsiniz almışsınız kime ne..
bilinç altındaki o toplum statüsü için kedi ciğer bakış açısına neden gerek duyarlar hiç anlamam..
bence insanların neye sahip olduklarından çok ne olduklarının önemi vardır.
pahalı motorlara binmek ucuz bir başarıdır..
eğlenmek için paranın gerekliliğine bu kadar inanıyorsanız, emin olun paranız olduğunda da eğlenemezsiniz, para eğlenmeyi çeşitlendirir sadece ama eğlenceyi yaratamaz
bir tabak semizotunu sevinçle paylaşabilirsiniz ve hiç bir pahalı lokantada bulamayacağınız bir tad alırsınız, eğer bir tabak yemeği paylaştığınız, paylaşmak istediğiniz insansa
aslında yapılacak çokda bir şey yok..hiç kullanmıycam derseniz aküyü çıkarın derim.evde saklayın, arada bir şarja bağlarsınız.