Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Aralık 2015, 15:29
Merhaba gorkemerden.
(İstanbul'da olduğunu varsayayarak söylüyorum) Ben Avrupa yakası için ben HONDA Esengül'e gidiyorum. Oldukça ilgililer gördüğüm kadarı ile ustaca çalışıyorlar. Anadolu yakası için de yine Shadow kullanan bir arkadaşımın Pendik'te HONDA Güngör'ü tercih ettiğini ve çok memnun olduğunu biliyorum.
Reklamlar
-
04 Aralık 2015, 16:33
DemonKiss adlı üyeden alıntı
Merhaba gorkemerden.
(İstanbul'da olduğunu varsayayarak söylüyorum) Ben Avrupa yakası için ben HONDA Esengül'e gidiyorum. Oldukça ilgililer gördüğüm kadarı ile ustaca çalışıyorlar. Anadolu yakası için de yine Shadow kullanan bir arkadaşımın Pendik'te HONDA Güngör'ü tercih ettiğini ve çok memnun olduğunu biliyorum.
Sevgili DemonKiss
ilgin için teşekkür ederim. evet avrupa yakasındayım. shadowumu yeni aldım. forumu okumaya başladım birçok bilgi var ancak artık eskisi kadar hareketli değil sanırım. güncel bilgiler paylaşılsa çok faydalı olacak bence. tekrar teşekkür ederim
-
04 Aralık 2015, 16:49
Rica ederim, hayırlı olsun. Kazasız, kayıpsız sürüşlerin olsun yeni motorunla.
Evet malesef başlığın eski hareketi yok. En önemli sebebi sanırım "başlığın ağır topları" olarak adlandırabileceğim, geçmişte bilgi birikimi ve deneyimleri ile birçok Shadow kullanıcısına yol göstermiş ismin artık bu başlığı aktif olarak kullanmıyor oluşu. Ben o zamanlara yetişemedim. Geçmiş konuları okuyarak öğrendim burada olan biteni. Malesef (Shadow-motosiklet konusunda) benim gibi çok deneyimli ve bilgili olmayan insanlar da sorulara cevap vermekte yetersiz kalıyor. Olsun. En azından buradaki bilgiler zaman kapsülü tadında insanlara yol göstermeye devam ediyor.
Biryerlerde karşılaşmak dileklerimle.
-
04 Aralık 2015, 18:21
vladimir adlı üyeden alıntı
Aklı olan bu motoru ikinci el almasın. Honda'yı mail yağmuruna tutmak lazım ithalat yapsınlar yeni dönemde. İkinci el satanlar çıldırmış ,30.000 TL istenir yakında 2010 modellerine. Piyasasına sı...
bu durum maalesef bütün japonlar için geçerli.yıllardır orta segment chopperlara üvey evlat muamelesi çekiliyor,yeni modeller getirilmiyor.10 yıllık intruderlar 20-24 bin arası (!) bu nasıl bir piyasadır? o paralara mt07 sıfırı alırken biz 10 yıllık makineleri o fiyata zor buluyoruz,çok haksız bir rekabet var ortamda.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
05 Aralık 2015, 18:03
Ikinci el poyasasi cildirdi
-
08 Aralık 2015, 10:17
Günaydınlar,
Merhaba ben İstanbul Anadolu yakasından Evren.Bu linki cok uzun süredir offline olarak takip ediyordum,üye olmak bu güne kısmet oldu.Selamlar.
Tekeriniz düz bassın.
-
09 Aralık 2015, 10:21
Hosgeldin hayırlı olsun.
Biz avrupa yakası shadow kullanıcıları olarak bir buluşma tertiplesek nasıl olur. Tabi anadolu yakası da katilirsa muhteşem olur bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
-
09 Aralık 2015, 10:49
Biz bir kaç arkadaş toplanıyoruzher salı bir hafta Anadolu bir hafta Avrupa yakası. Buraya yazarım müsaitseniz gelin muhabbete.
-
09 Aralık 2015, 11:31
Öncelikle merhaba...
Uzun yıllardır motosiklet kullanıyorum. her türlü motosiklete bindim ama hayalimdi tek motor cruiser
bir motosiklet olmasına rağmen bir türlü nasip olmadı. şu fakire bir tur attırabilecek bir
babayiğit aranızda var mı?
-
10 Aralık 2015, 13:24
Shadow_2005 adlı üyeden alıntı
Biz bir kaç arkadaş toplanıyoruzher salı bir hafta Anadolu bir hafta Avrupa yakası. Buraya yazarım müsaitseniz gelin muhabbete.
valla ne güzel olur. Avrupa yakasında toplandığınız bir gün katılırım. Profilimde mailim var, mail atarsanız detayları görüşelim.
-
10 Aralık 2015, 15:19
gorkemerden adlı üyeden alıntı
valla ne güzel olur. Avrupa yakasında toplandığınız bir gün katılırım. Profilimde mailim var, mail atarsanız detayları görüşelim.
Buluşacağmız zaman haber veririm.
-
10 Aralık 2015, 16:17
Doğrudan bu başlığa da yazabilirsiniz. Buluşma yeri, zamanı vs. Haberdar olmak isteyen başka sürücüler de olabilir ;)
-
10 Aralık 2015, 16:35
Shadow_2005 adlı üyeden alıntı
Buluşacağmız zaman haber veririm.
Doğrudan bu başlığa da yazabilirsiniz. Buluşma yeri, zamanı vs. Haberdar olmak isteyen başka sürücüler de olabilir ;)
Aynen buraya yazmak daha mantıklı. Havalar iyice bozmadan bi toplanalım bence. Hatta bu pazar(13.12.2015) hava güzel olacak gibi görünüyor. Bişeyler ayarlayabiliriz. Bizim gibi foruma yeni katılmış, kimseyi tanımayan kişiler için de çok iyi olacak.
-
10 Aralık 2015, 16:35
Tamam mutlaka haber veririm.
-
11 Aralık 2015, 23:53
forumda eskisi gibi hareket yok
-
14 Aralık 2015, 18:20
İyi akşamlar. İmmobilizer ışığı kontak kapattıktan sonra bir süre yanmaya devam ediyor.Bu süre ne kadar modele göre değişiyormu. Net bilen var mı manueldeki süre tutmuyor bende 12 saat yanıp sönmeye devam ediyor.
-
15 Aralık 2015, 10:42
tekrar kontağı açana kadar yanıp sönüyor olması gerek.
-
15 Aralık 2015, 18:39
Yok bir süre sonra sönüyor.
-
16 Aralık 2015, 01:10
Valla ben motoru arabanın yanına bırakıyorum. bazen 2 gün motoru kullanmadığım oluyor. Arabaya inip binerken nezaman baksam hep yanıp sönüyor :/
-
16 Aralık 2015, 11:48
selam ahali.
HISS (Honda Ignition Security System - açılımını yanlış hatırlamıyorsam) kontağa anahtar takılı değilken başka bir anahtarla ya da düz kontakla motorun çalıştırılmasını önleyen bir güvenlik sistemi. Yani sizin, motorun beyninde tanımlı parolaya sahip anahtarınız kontağa takılı değilse kontağa takılacak başka bir anahtar, düz kontak gibi girişimler motorunuzun elektriğinin açılmasına ama marşa basıldığında ateşleme yapmamasına sebep vericek. Benzinlikteki manyetik alan yüzünden nadiren de olsa "aloooa! usta benzin aldım, motor çalışmıyo!" dedirtecek bir sistem...
Velhasılkelam... HISS i devredışı bırakmadıysanız anahtarınız kontağa takılı olmadığı ve akü takılı olduğu sürece - 1 ay da olsa - HISS ışığı yanar, söner, yanar, söner, yanar, söner...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler