RESIM GOZUKMUYORRR
RESIM GOZUKMUYORRR
flash player yuklu değilse yukle yada güncelle
pazar gunu lastıgımız patladı baya bır yordu bugunde çaresine giriştik
lastik tamiri için lastiği sökmemiz gerekiryordu fakat egzozu sökmeden tekerlek mili cıkmayacaktı bizde amortisörleri söküp tekeri aşagı ındırıp söktük
patlak lastik ile çok fazla yol yaptıgım için ( pazar gunu açık bir yer bulamadım ) lastık yanakları çatlamıştı mecburen iç ve dış lastikleri değiştirdik burda lastık alıcak arkadaslar için resimi
araba krikosu ıle kaldırdıgım motoru tekerlegi yerine taktım biraz test sürüşü yaptık
sabah sabah mecburiyetten araştırma yapamadan 700 tl iç dış lastige vermiş olduk
lastık tubless
gecmıs olsun ve kazasız belasız bın gercekten benımkınden sonra almayı dusundugum bır motor...
sağolasın allahtan arka lastık patladı,100 km ıle gıderken ön lastık patlasa ne olurdu hiç bilmiyorum... iyi motor ama ön lastik ince :S ben düşünür oldum artık...
hak etmeyene merhamet kendine yapacağın en büyük ihanettir.!
Selamlar. 2008 Honda Shadow Spirit 750cc motosiklet sahibiyim. Motorun rölantisi biraz yüksek ve ayar kolu yok. Hangi servise yada ustaya gittimse; araç enjeksiyonlu olduğu için rölanti ayarı yapılamaz karşılığını alıyorum. Bu doğru mudur yoksa rölantiyi düşürmenin bir yolu var mıdır? Varsa İstanbul'da kim yapabilir? Saygılar...
hocam bende shadow vt 750 var saft yagi kac litre alir ve kac bin km de degistirmemiz gerekir yardimci olursaniz sevinirim tskrlr
benımkındede öyle bı sorun var ama normal rolantı bu yapıcak bısı yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------
80 numara difransiyel yagı alcaksın dostum yan taraftakı dolum tapasını acıp doldur takı tapa sevıyesıne kadar gelene kadar e tabı alttan imbus cıvatayı söküp yagı boşaltman lazım
Böyle daha pancar motoru gibi çalışsın istiyorum ama rölanti ayarı yapılamaması çok kötüymüş gerçekten...
Selam arkadaşlar, honda sprit modelini almak istiyorum ama ikinci elde bulamadım yada bulduklarım çok tuzlu
sorum şu : Honda Türkiye' den kapura verip sipariş verirsek sıfır makine getirirler mi ?
2005 model 35.000Km'deki VT 750'nin fiyatı ne olmalı sizce (bakımlı bir motor)?
Ahali selamlar, herkese iyi haftalar. Benim canavarın son hali fotodaki gibi. daha yapılacak pek çok şey var gerçi ama git gide bana ait olduğunu hissediyorum
http://www.motosiklet.net/forum/members/99757-albums2949-picture11680.jpg
motoruna göre değişir. Motorda aksesuar yoktur 13-14 eder. Adam orijinal aksesuarlarla donatmıştır olur sana 16-17.
Ankara'da olaysız motor bulamıyorum valla fiyat vs. ikinci öncelik şu anda. Dragstar ya da Shadow hangisi denk gelirse alacağım, zaman akıp gidiyor. Hararetli bir V8 kullanıcısı olduğum için hava soğutmayı aklım pek almıyor (gerçi hararet sorunu yaşayan Dragstar duymadım), ancak üzerinde çekildiğim fotoğraflarda da Dragstar daha çok yakışıyor gibi. Şehirdışında bulduğum motorları mesleğim sayesinde ulaşabildiğim kişilere sordurdum, ya aracı olmak istemiyorlar, ya da temiz motor yok.
Son gözdem şu motor, yedek anahtarı vs. mevcut, aksesuar tam, lastik yeni: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2006-honda-shadow-tertemiz-full-aksesuarli-20.000-km-166114251/detay
Tek sorun Antalya'da kim bakacak, hadi baktı nasıl getireceğim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)