Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Haziran 2013, 11:19
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Teşekkürler
o zaman ilk yakıt sarfiyatımız (iki kişi 95 kg + 80 kg) saatte ortalama 110-120 km/s ile 100 km'de 5.5 LT , saate ortalama 130-140 aradabir 155 leri görmek şartıyla ve tapa gaz ; km/s ile 8 lt yakmışım.Ama verilerden çok emin olamıyorum, çünkü ; yakıt deposunun ne zaman fullendiğini daha çözemedik
Pompacı yakıtı dolduruyor bir kaç sny sonra yakıt biraz aşağı iniyor,dolduruyor iniyor,bu böyl bayağı gidiyor
ilk ölçüm ile 2. ölçüm arasında fulleme noktasında hata yapmış olabiliriz
hocam hayırlı olsun. kazasız belasız kullanman dileğiyle. aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. sarfiyatı hesapladığımda 6 litreyi buluyor, kimi zaman geçiyor ama bir türlü anlayamadım fulledim mi fullemedim mi... etkileşimde kalalım kafa yoralım şu mevzuyu çözelim içimiz rahat etsin yahu...
Reklamlar
-
19 Haziran 2013, 11:26
mikail_6 adlı üyeden alıntı
hocam hayırlı olsun. kazasız belasız kullanman dileğiyle. aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. sarfiyatı hesapladığımda 6 litreyi buluyor, kimi zaman geçiyor ama bir türlü anlayamadım fulledim mi fullemedim mi... etkileşimde kalalım kafa yoralım şu mevzuyu çözelim içimiz rahat etsin yahu...
Muhtemelen tecrübeli kullanıcılar tatmin edici bir yorum yapacaklardır,acemilik başa bela
-
19 Haziran 2013, 15:17
-
19 Haziran 2013, 15:58
-
19 Haziran 2013, 23:28
gimlilotr adlı üyeden alıntı
Ben linkte gönderdiğin streetrod slashdown modelini kullanıyorum. Ebaydan almıştım ve çok memnunum. Ancak ;
Cobranın diğer modellerinede bakmanı öneririm. Çünkü bu modelde susturucu bulunmuyor ve streetrod montajı oldukça zor. Bildiğim kadarı ile '' Classic Deluxe Slahscut ve Dragster '' modellerinde susturucu mevcut. ( İstediğin zaman söküp takabiliyorsun. )
Ayrıca ikinci gönderdiğin link Spirit modeline uygun. Aero modellerine bakmalısın. Aero modeline uygun olanlar da 2004 - 2007 ve 2008 sonrası olarak ayrılır . Dikkat etmek lazım. Motorun Enjeksiyonlu ise 2008 sonrası uyumlu olanları tercih etmelisin.
Cobranın yeni modellerinde siyah da bulunuyor. Dikkatini çekebilir ; http://www.ebay.com/itm/Cobra-Streetrod-Exhaust-Slashdown-Black-Fits-Honda-Shadow-750-Aero-08-09-11-12-/330926814862?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash =item4d0cc6768e&vxp=mtr
Sevgiler,
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
Benzin konusuna gelince;
4.5 - 5lt. çıtasını geçemiyorum...
-
20 Haziran 2013, 00:21
Ben sanırım yurtdışından alamayacağım bu dolardaki artış yüzünden:(
En ucuz 660 dolar tutuyor artı yüzde 20 vergi zaten tr ile aynı fiyata geliyor sanırım el mecbur hawk double Wall alacağım...eski motorumda vardı seside güzeldi..tipten kaybeder biraz ama yapacak bir şey yok:( Bütün cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..
Bu arada siyah olan nefis bir şeymiş..vuruldum resmen
-
20 Haziran 2013, 09:10
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Muhtemelen tecrübeli kullanıcılar tatmin edici bir yorum yapacaklardır,acemilik başa bela
artık dingin kullanmaya kendime söz verdim, dün hesapladım tekrar 23 kuruşa düşürmüşüm yani 4,9lt/100 kmye tekabul ediyor ki şu anki kullanma şeklimden daha az yaktığından eminim. tekerimiz yere düz bassın da böyle şeylerin hesabını yapmaya değmez aslen içimiz rahat etsin, makinede bir problem olmasın maksat.
-
21 Haziran 2013, 22:28
Arkadaşlar bütün parçaları sipariş verdim ama bir tek yan çanta eksik kaldı, eski motorumda Honda'nın kendi yan çantası vardı ama bulmam mümkün olmadı , üstelik çok da ucuz olduğunu sanmıyorum. Hemen her sitede karşıma çıkan Armode Ar-750 modeli var. Linki altta, çevrenizde kullanan var mıdır, nasıl değerlendirirsiniz. Saygılarımla.
http://www.motosikletparcalari.net/U...TA-pmu993.html
-
21 Haziran 2013, 22:43
O çantaları bir motor üzerinde görmüştüm. Güzel olduklarını söyleyemem. Şu siteye bakabilirsiniz. http://www.hudsonderi.com/catinfo.asp?src=heybe&Submit=Ara&cid=&brw=0 Ama bence kendiniz görüp öyle karar vermenizde fayda var.
-
23 Haziran 2013, 01:06
gimlilotr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bütün parçaları sipariş verdim ama bir tek yan çanta eksik kaldı, eski motorumda Honda'nın kendi yan çantası vardı ama bulmam mümkün olmadı , üstelik çok da ucuz olduğunu sanmıyorum. Hemen her sitede karşıma çıkan Armode Ar-750 modeli var. Linki altta, çevrenizde kullanan var mıdır, nasıl değerlendirirsiniz. Saygılarımla.
http://www.motosikletparcalari.net/U...TA-pmu993.html
buradan inceleyebilirsiniz,geçmişte kullandım,o paraya çok iyi diyebilirim.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2336105
-
26 Haziran 2013, 16:00
Selam dostlar,
benim motorda bir iki gündür antifriz kokusu vardı. bugün baktım fanın üzerinde bir iki damla antfiriz gelmiş. konrtol ettim fan açıyor. soğutma sisteminde sorun yok. Kadıköy Hasanpaşa da Niyazi ustaya gösterdim. Radyatör önüne taktığımız krom ızgara yüzünden yeterli soğutma olmadığından radyatör kapağından sistem sıvı atıyor dedi. Çare olarak krom ızgarayı çıkarmamı söyledi.
Sizin başınıza böyle birşey geldi mi? Ne yapacağız?
-
26 Haziran 2013, 16:12
satlık shadow var 13500 e 46 bin km 2005
-
26 Haziran 2013, 16:30
Komutan1968 adlı üyeden alıntı
Selam dostlar,
benim motorda bir iki gündür antifriz kokusu vardı. bugün baktım fanın üzerinde bir iki damla antfiriz gelmiş. konrtol ettim fan açıyor. soğutma sisteminde sorun yok. Kadıköy Hasanpaşa da Niyazi ustaya gösterdim. Radyatör önüne taktığımız krom ızgara yüzünden yeterli soğutma olmadığından radyatör kapağından sistem sıvı atıyor dedi. Çare olarak krom ızgarayı çıkarmamı söyledi.
selamlar;
radyatörden sıvı taşırması iki nedenle olur.
1-motor hararet yapıp silindir kapak contasını yakmıştır.radyatördeki suyu sürekli genleşme kabına gönderir. suyun rengi zaten çamura dönüşmüştür.
2-radyatör kapağı sızdırmazlık özelliğini kaybetmiştir.kapak değiştirilir veya kapak içi contası onarılır değiştirilir.
alttaki genleşme su kabı tam işaret çizgisinde olmalı. aşırı doldurulmuş olmamalı. radyatör görevi icabı bu kaba su gönderir ve alır.aşırı dolu olursa basınçtan dolayı en zayıf yerden suyu dışarı atmak isteyecektir.
ustanızın ifade ettiği gibi radyatör muhafazasının burada önemi yoktur..fan bunun için konulmuştur zaten..
vesselam..
-
26 Haziran 2013, 22:04
Komutan1968 adlı üyeden alıntı
Selam dostlar,
kaldera adlı üyeden alıntı
selamlar;
radyatörden sıvı taşırması iki nedenle olur.
1-motor hararet yapıp silindir kapak contasını yakmıştır.radyatördeki suyu sürekli genleşme kabına gönderir. suyun rengi zaten çamura dönüşmüştür.
2-radyatör kapağı sızdırmazlık özelliğini kaybetmiştir.kapak değiştirilir veya kapak içi contası onarılır değiştirilir.
alttaki genleşme su kabı tam işaret çizgisinde olmalı. aşırı doldurulmuş olmamalı. radyatör görevi icabı bu kaba su gönderir ve alır.aşırı dolu olursa basınçtan dolayı en zayıf yerden suyu dışarı atmak isteyecektir.
ustanızın ifade ettiği gibi radyatör muhafazasının burada önemi yoktur..fan bunun için konulmuştur zaten..
vesselam..
İlker Kaldera işi biliyor.
Bu niyazi usta kimdir bilmiyorum ancak stad ın karşısında Ali Esengül var,Honda yetkili servisidir,bende zamanında ona giderdim.
Şimdi hondam olsa yine ona giderim..
-
27 Haziran 2013, 12:47
Bütün parçalarım vs geldi.. Sanırım bu hafta sonu hepsi takılacak Almayı düşünen arkadaşlar varsa fiyat karşılaştırması olması amacıyla aldığım ürünlerin fiyatlarını yazıyorum. Forum kurallarını tam bilmediğim için satıcı ismi vermiyorum. Ankarada lastik ve egzosu takması için bora hondaya gideceğim diğerlerini sanırım kendim ve ozan da gelirse onunla beraber halledebilirim.
Çanta hariç bütün aksesuarlar Highway Hawk
Sis Far çift
Sis Far bağlantı
Plaka vidası (Kartal )
Hidrolik kapak
Heybe demiri
Radyatör koruyucu kapak
subap kapakları
Amblem 2 adet büyük
Double Wall egzos
Bunlar için 2200 peşin ödedim.
Bridgestone exedra max uygun ölçülerde 545 lira ödedim
Yan çanta ise armode ar-750 165 lira ödedim.
-
27 Haziran 2013, 16:05
hayırlı olsun, resim bekleriz...
-
28 Haziran 2013, 11:07
-
28 Haziran 2013, 11:21
gimlilotr, ben armode'nin o modelini kullanıyorum çok memnunum...
-
28 Haziran 2013, 12:12
Zincir bakımı için bakım sehpası arıyorum ama öyle ele avuca gelir bir şey bulamadım.Bu motorun arka tekerini yerden kesecek bir araç lazım,fikri olan var mı ?
-
28 Haziran 2013, 12:22
şu linkte (umarım sayfaya girebilirsiniz) chopper motorlar için sehpa imalatı yapıldığı söylenmiş. resmi de var.
https://www.facebook.com/groups/129445443897359/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler