bu arada satıyroum shadowu arkad<aşlar...BELDE FITIK ÇIKTI... korseyle falan kullanayım dedim olmuyor...
bu arada satıyroum shadowu arkad<aşlar...BELDE FITIK ÇIKTI... korseyle falan kullanayım dedim olmuyor...
arkadaşlar selam. Ben de shadow almak istiyorum. Bütçem 13500 tl. Motorunu satmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22756998/detay
Temiz bir motosiklet kendisi forumdan arkadaşımızdır. Bakımlarını düzenli olarak yaptırıyor. İrtibata geç istersen forumdan olduğunu söylersen biraz daha indirim yapar belki. Hayırlı alış verişler.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
valla ben kendisiyle mesaj vasıtasıyla görüştüm.. hiç indirim yapmadı.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Onun motoruna ait ilan linki vs var mı acaba?
Bu arada yeni alacakların fikir sahibi olması için tam performans kullanımdan sonra 248. kilometrede rezerve geçtim yani şehir içi kullanımdan da daha performanslı kullanmama rağmen 100km'de 4,8lt yakıt tüketimi oldu. Eğer sizler daha yüksek değerler görüyorsanız;
*Standart egsoz kullandığınızı varsayıyorum.
1. Hava filtrenizi temizleyin gerekiyorsa değiştirin.
2. Düzenli her sezon başında Sübap ayarlarını yaptırın.
3. Her vitesi optimal devrinde kullanın.
4. Süerkli aynı yerden benzin almaya özen gösterin
5. 97 ya da 95 oktan arasında sürekli değişiklik yapmayın yanma değerleri farklı olduğu için patlama zamanlarıda farklıdır. 97 oktan sıkıştırma değerleri daha yüksek olan motorlarda daha iyi performans verir. Ama 95 oktan kullanın hem kurşunu azdır hemde daha ucuzdur.
son depoda full şehir içi max. 230 krş civarı..ilk depo genelde jikle çekiliydi...sanırım ondan fazla gösterdi...akü yeniledikten sonra motor stabilleşti...
Merhabalar,
Motorumun bakım zamanı geldi. Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz,güvenilir bir servis var mıdır ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
so far away
Arkadaşlar, yolcu ve sürücü için uzun yol ayaklığı arıyorum uygun fiyata. Nerede bulabileceğim konusunda fikri olan var mı acaba?
Çok teşekkürler
HONDA SHADOW 2007- (TURUNCU SİYAH) SAHİBİ:bounce:
Arkadaşlar bir şeyi fark ettim servisler bizi kazıklıyor yağ değişimi için 6bin km diyorlar ama aslında 12bin km olması lazım. Şimdi "orijinal servis bakım çizelgesi" olan var mıdır? Bana resim yada link vermeyin elimde onlarca var zaten. Servisinden ısrarla istememe rağmen vermiyorlar parayla bile vermiyorlar. Kıllanmıştım zaten duruma, bazen soruyordum ustaya 12bin yazıyor diyorum türlü hikayeler anlatıyorlardı.
Daha 1buçuk ay oldu 18bin bakımını yaptıralı ve şu anda 22bindeyim yağı daha koyduğum gibi duruyor hava filtresi tertemiz. Yeni alacaklar için servis kağıdının resmi aşağıdadır.
*** Ustalar diyordu "gördüğüm en temiz shadow" tabiki temiz olacak bişeyi eskitebiliyormuydukki her 6binde değişince
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------
Faruk abi neysede ya artçım olsaydı? Ne yapcaktım
Dün akşam (06.05.2013) mesai çıkışı Osman ağabeyi ziyarete gittim.
Sağ olsun tüm samimiyeti ve içtenliği ile beni misafir etti. Giderken sevgili Gürol'a da haber verdik. Kırmadı geldi.
İstanbul'un cennet köşesi Büyük Çekmece sahilinde keyif yaptık. Sonra gecenin ilerleyen saatine aldırmadan Osman Ağabeyin saklı atölyesine geçtik. Bir motorcu için imrenilecek kadar güzel ve dolu, düzenli intizamlı harika bir atölyesi var. Kısaca aklınıza ne gelirse mevcut. Motorun her ihtiyacı orada saklı. Tabi boş durmadık, bişeyler yaptık.. İşte resimler :
Önce karnımızı doyurduk
Görol'un katılmasıyla ekip tamamlandı..
Sahil keyfinden sonra geçtik Osman Babanın muhteşem atölyesine. Gürol'un benim motor için yaptığı krom parçaları yerlerine takmamız lazımdı. Motorcunun beraber çalışması ancak bu kadar keyifli olur. Onlar sarıldı yaptılar bende ucundan kenarından tuttum Biraz da fotoğraf çektim...
Hem güzel vakit geçirdik hemde Osman baba ile Gürol iyi çalıştı. Haklarını teslim etmek lazım. Ama bu işten en karlı ben çıktım sanırım. Her ikisine de teşekkürler...
Arkadaşlar 19 Mayısta MT nin düzenlediği İzmit Yuvacık turuna katılacak olan var mı?
Komutan ben neler kaçırmışım meğer.
Hazırlamakta olduğum yan çantalar aşkına epeyidir gecelerim atölyede geçiyordu. Bence kafamda tasarladığımı eksiksiz olarak sanata çevirdiğim için bu işi bayağı keyif alarak ve sabrederek tamamlayıp nihayet mutlu sona geldim.
Neticeyi Shadow sitesinde görebilirsiniz.
https://www.facebook.com/groups/5303832426/
Gelelim o akşamki şenliklere; İtifatın ve kibarlığın için teşekkürler. Dost gönülden karşılanır.
İLKER Komutan ilk gelme denemen başarısızlıkla sonuçlandı isede ikincide hedefi tutturdun Artık teklif yok. Geliyorum demen yeterli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------
OZAN kardeş hoşgörün ve iyi dileklerine teşekkürler. Temenni ederim ki bir gün bu mutlu beraberlikte seni de aramızda görelim.
" Aslanların terk ettiği diyarı çakallar istila eder"
sevgili dostlar, bir sikintim var. sizlerle paylasmak istedim. 2004 model bir shadow aldim. eski sahibi uzerine cobra diye tabir edilen egzostlardan takmis. ancak ben gurultuyu seven bir insan degilim. aslinda ses hos ama ben daha sakin birsey istiyorum. ikinci el temiz orijinal egzost nereden bulabilirim ve elimdekini nasil satabilirim. veya bu egzosta ilave susturucu takabilir miyim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)