Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Mart 2013, 13:20
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim Osman abi,
verdiğin bilgiler ışığında motorun bakımına devam edeyim o zaman ...kolay gele
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
selamün aleyküm
motorun radyatör suyunu borusunu çıkartıp mı boşaltacağız ve değiştirince hava yapma gibi durumlar ortaya çıkıyor mu ?
çıkıyorsa havası nasıl alınır?
Reklamlar
-
09 Mart 2013, 21:17
Selamlar shadow almak istiyorum. . Ve biseyler sormak istiyorum. .öncelikle hangi yildan sonra enjektorluler uretilmeye basladi.. enjeksiyonlu ile karburatorlu arasinda yakit sarfiyati acisindan ne kadar fark vardir..
-
09 Mart 2013, 21:21
Forumda tün sorularınızın yanıtı var 2008 den sonrası enjektörlü.
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
-
11 Mart 2013, 18:47
yok mu satan shadow alsak
-
13 Mart 2013, 02:06
ağustos ayından şubat ayına kadar shadow'um ilanda kaldı bir tane gelip bakan olmadı ki fiyatım motoruma göre çok makuldu.
en son geçen ay bir bey geldi aldı ve gitti.
ilk kez bir motosikletimi bu kadar zor ve uzun zamanda sattım.
cruiser maceramı sonlandırmış bulunuyorum
forever 4 cylinder )
herkese kazasız sürüşler
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
13 Mart 2013, 21:56
chopperrider adlı üyeden alıntı
forever 4 cylinder
)
herkese kazasız sürüşler
Hayırlı uğurlu olsun. Ne aldınız yeni motür olarak?
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
-
13 Mart 2013, 23:37
-
13 Mart 2013, 23:45
Ciddi güzel olmuş,Bağlantıda şase ucunu Sinyalden alırsan ayrıca sinyalde olur
-
13 Mart 2013, 23:49
speedy2 adlı üyeden alıntı
Ciddi güzel olmuş,Bağlantıda şase ucunu Sinyalden alırsan ayrıca sinyalde olur
Eyvallah Özer Baba...
Sinyal fark edilmesinde yetersizlik olursa onu da yaparım...
Özlettin farkında mısın?
-
14 Mart 2013, 00:25
kaçırmışız desene............
chopperrider adlı üyeden alıntı
ağustos ayından şubat ayına kadar shadow'um ilanda kaldı bir tane gelip bakan olmadı ki fiyatım motoruma göre çok makuldu.
en son geçen ay bir bey geldi aldı ve gitti.
forever 4 cylinder
)
herkese kazasız sürüşler
-
14 Mart 2013, 19:36
Komutan1968 adlı üyeden alıntı
Eyvallah Özer Baba...
Sinyal fark edilmesinde yetersizlik olursa onu da yaparım...
Özlettin farkında mısın?
Işıklandırma çok güzel olmuş elinize sağlık!
Bikaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
Sis farlarını ve bağlantı demirini nereden aldınız ve fiyatı nedir?
Plakalığı kendiniz mi yaptırdınız?
Birde ön camın markası ve fiyatını öğrenebilrsem bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim.
Şimdiden teşekkür ederim...
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
-
14 Mart 2013, 20:35
wert_35 adlı üyeden alıntı
Işıklandırma çok güzel olmuş elinize sağlık!
Bikaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
Sis farlarını ve bağlantı demirini nereden aldınız ve fiyatı nedir?
Plakalığı kendiniz mi yaptırdınız?
Birde ön camın markası ve fiyatını öğrenebilrsem bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim.
Şimdiden teşekkür ederim...
Dostum beğenmene sevindim. Teşekkürler.
Sorularına gelince:
1. Sis farları metal değil. Onları Konya'dayken Mototarz diye bir dükkandan aldım. İnternetden de satış yaptığını sanıyorum. Sis farının tanesini 25 TL ye almıştım geçen yıl. İçindeki ampulleri değiştirdim, 15'li led taktım. Onları da galiba 10 Tl ye almıştım. Bağlantı demirini ise yine Konya sanayide arkadaşın atölyesinde kendimiz yaptık. Tasarlayıp elde döve döve imal ettik.
2. Plakalığı oto sanayide 304 Krom Nikel plakalık yapan bir yer buldum şimdi dükkanın ismini hatırlamıyorum ama o da Konya'da. Bu tarz bir yer eminim İzmir'de de vardır. Plakayı götürüyorsunuz arkasına saplamalarıyla birlikte hemen ayakisti yapıyorlar.
3. Öncam markası Switch Blade. Motoru aldığımda üzerinde vardı. Orijinal amerikadan ithal. Motorun evraklarını teslim alırken faturası da mevcuttu. Fiyatı konusunda bilgim yok.
Umarım cevaplar yeterli olmuştur.
-
15 Mart 2013, 18:53
Arkadaşlar shadow c6 ile c4 arasinda ne fark var
-
15 Mart 2013, 20:10
Abi c5 c6 c7 c8 diye birşey yok. Dolayısıyla c6 ile c4 aynı motor.
Bazıları yıllara göre isimlendirildiğini sanmış ama, 2006 model honda shadowun kullanma klavuzunda bile c4 yazıyor. 4 noktadan (4buji) ateşleme ile gelen bir ibare diye biliyorum.
Logonun şekli değişti 2005ten sonra.
Sanırım 2008 den sonra da karbüratörden enjeksiyona geçiyor.
-
16 Mart 2013, 14:38
Arkadaslar linkteki motorun fiyati nasil sizce....http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-25-kurus-yakan-tek-makina....vt-750-c-6-festival-yildizi-115480601/detay
-
16 Mart 2013, 18:44
drakyuz adlı üyeden alıntı
Arkadaslar linkteki motorun fiyati nasil sizce....http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-25-kurus-yakan-tek-makina....vt-750-c-6-festival-yildizi-115480601/detay
bence 15000 ederi. kişisel fikrim. (alım satımcı yada ticari faaliyeti olan biri değilim)
-
16 Mart 2013, 20:05
Komutan1968 adlı üyeden alıntı
Dostum beğenmene sevindim. Teşekkürler.
Sorularına gelince:
1. Sis farları metal değil. Onları Konya'dayken Mototarz diye bir dükkandan aldım. İnternetden de satış yaptığını sanıyorum. Sis farının tanesini 25 TL ye almıştım geçen yıl. İçindeki ampulleri değiştirdim, 15'li led taktım. Onları da galiba 10 Tl ye almıştım. Bağlantı demirini ise yine Konya sanayide arkadaşın atölyesinde kendimiz yaptık. Tasarlayıp elde döve döve imal ettik.
2. Plakalığı oto sanayide 304 Krom Nikel plakalık yapan bir yer buldum şimdi dükkanın ismini hatırlamıyorum ama o da Konya'da. Bu tarz bir yer eminim İzmir'de de vardır. Plakayı götürüyorsunuz arkasına saplamalarıyla birlikte hemen ayakisti yapıyorlar.
3. Öncam markası Switch Blade. Motoru aldığımda üzerinde vardı. Orijinal amerikadan ithal. Motorun evraklarını teslim alırken faturası da mevcuttu. Fiyatı konusunda bilgim yok.
Umarım cevaplar yeterli olmuştur.
Gayet yeterli oldu
Bi plakalığa dünyanın parasını vermek gerekmediğini anladım.
Aksesuarlar konusunda şöyle düzgün ve bol çeşitli bir site bulamadım bir türlü o yüzden sordum.
Teşekkürler...
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
-
16 Mart 2013, 20:19
Komutan teşekkür ederim diger arkadaşlarım da fikirlerini soylerse sevinirim
-
16 Mart 2013, 23:17
drakyuz adlı üyeden alıntı
Üstünde fiyatı bu kadar yukarı çekecek kadar bi aksesuar yok. Sadece Floorboards ve kotuma demirleri ... Ben motosikletimi geçen sene haziran ayında 15bin liraya aldım. 2008 model benim motosikletim. Niye bunu yazıyorum karşılaştırma yapabilmen için. Sakın gidipte düşük kilometrelilere daha fazla para verme. Aksesuarlı olana para ver. 80bin km'de olsa bile hiç bir sorun çıkarmaz. İlandaki motorun yan çantaları "Armode" en fazla 100 tl eder sıfırları. Hayırlı alış verişler.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
-
17 Mart 2013, 02:59
İlker komutan merhaba özlettin kendini motor limuzin gibi olmuş yakıyor ortalığı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler