Arkadaşlar herkeze selamlar.
Geçen hafta bende 2005 model Shadow aldım. Cumartesi günü ilk denememi yaptım. İyiki almışım diyorum.
Arkadaşlar herkeze selamlar.
Geçen hafta bende 2005 model Shadow aldım. Cumartesi günü ilk denememi yaptım. İyiki almışım diyorum.
İyi seçim
hayırlı uğurlu kazazız belasız olsun.
---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:56 ----------
Babalar hafta sonu yine zıpladı...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...10-2012-a.html
Teşekkürler,
Henüz acemiyim, havalar müsade ederse, yağmurlar başlamadan biraz binerim.
Orhan kardeş lastiklerini taktırdıysan senden rapor izlenim bekliyoruz haberin ola.
Merhabalar, Nihayet dün takılan yeni lastiklerimi (bridgestone) bugün deneme imkanım oldu. Lastiklerimi Gimat'taki Metin Usta özene bözene taktı sağolsun. Ancak vakit yoksunluğundan ancak bugün teslim alabildim motorumu. Hemen biraz uzun yol yapıverdim arada lastiklerin rodajı da çıksın diye. Çevre yolundaki 70 km seyahatim sonunda yeni lastiklerimin bariz gidişimi değiştirdiğini, daha kısa fren mesafesi olduğunu farkettim. Ha öyle yanlama filan yapmadım ama virajlarda da yol tutuşu çok farklı ve netti. Kalkışta ne kadar sert gazı açsam da patinaja düşmedim. Elbette farklı yol şartlarında test imkanım olmadı. Bozuk asfaltta veya ıslak zeminde nasıl davranır henüz bilemiyorum ancak yine peyderpeyi yazarım. Velhasılı kelam motor almayın lastik alın derim. Gürol kardeşime tekrar teşekkür.
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.
BENDAAAAA!!!!!
http://www.motorrad-burchard.de/pages/umbauten_dk.php4
.
Merhaba ben yorumunuzu pek doğru bulmuyorum. Cruiser Türkiye'de çok tutulan bir tür değil. Honda'nın getirmeyişinin sebebi tamamen satış rakamlarının düşük olmasıdır. Yamaha ve Kawasaki iki senedir cruiser model getiriyor satış adetleri malum.
Örneğin Hyosung'un 250 cc kategorisinde gayet iyi sayılabilecek gv 250 cruiser modelinin Türkiye satış fiyatının Amerika fiyatları ile yakın olmasına rağmen (4000 $ Amerika , 8600 Türkiye) satış adedi Türkiye'de çok düşük. Ancak Hyosungun Türkiye'de Amerika fiyatına göre anormal sayılabilecek bir fiyattan satılan gt250r melez racing makinası peynir ekmek gibi satılmakta (4200$USA ,10.200 TL Türkiye)
Bu arada motorumu satmaktayım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1123956/detay/
İyi akşamlar,
Hayırlısı olsun satış
naçizane ben motor yada araba alırken ikinci else ilanda plaka görülmüyorsa ilanı bile okumam keşke plakan görünseydi
benim gibi düşünen alıcı çok fazla var.
gidona birşeyler bağlamak isteyenlere,
telefon tutacağı zart zurr cart curt isteyenlere
aradım ama bulamadım okadarki aramaktan helak oldun nefesim kesildi diyenlere ithaftır.Sanki aramızda N serisi nokia için tırım tırım aranan bir arkadaş vardı gibi hatırlıyorum.
http://dx.com/c/sports-outdoors-1699...ke-holder-1643
Valla İlker ben almadım bilmiyorum ama bunu face te birisi paylaşmıştı aklıma geldin faydalı olur diye buraya taşıdım
bunu paylaşanın anlattığı tek bir parçada olsa yolluyorlarmış 20-25 günde adrese teslim oluyormuş bildiğim bu sadece,ama Özer baba konuyu inceleyip sana nasıl olacağını anlatacaktır sanırım.
Öncelikle paypal diye garantör ödeme sistemine üye oluyorsunuz efenim,daha sonra istediğiniz herhangi bir ürünü adrese istiyorsunuz
Burda önemli olan 75$ doları geçmemesi,aakibinde gümrük ödersiniz,ayrıca sistem senede 3.ürüne izin veriyor diye biliyorum.Ticari olmasın diye sanırım.
Başka...
Forumdaki tüm motosiklet tutkunlarına kazasız belasız sürüşler diler herkesin bayramını kutlarım.Mart nisan gibi 2007-2010 arası honda shadow 750 almayı planlıyorum.Honda shadowa revizyon yapmadan ön ve arka lastik maksimum ne kadar kalınlaştırılabilir.Saygılar....
Telefondaki numaraların teknik arıza nedeni ile silinmesinden dolayı ulaşamadığım değerli dostların her iki bayramını da kutluyorum.
Bayramlarinizi tebrik eder, nice yillar saglik ve mutlulukla bayramlar gecirmenizi dilerim.
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)