mutu Kusura bakma. sana cevap verememdeki neden iş yerinde yerime bakabilecek arkadaşın bir hastane işi vardı. Onun işe dönmesi durumunda ben sana buluşalım diyebilecektim. Olumsuz cevap vermek istemedim. Arkadaşın işi de benim gibi ameliyatla sonuçlanacağı için hastaneyeden çıkamadı.
Belki bu pazar bir fırsat bulabilirim. Ama o da kızımın üniversite sınavı var. Eğer benim yerime götürürüm diyen olursa ben kaytarırım. Götürme ve gitme teklifi aileden gelsin ki sonra hep başıma kakarlar diye ben sessiz kalıyorum. Durum netleşirse haberleşiriz. Çünkü Özer de buluşalım istiyor. Gürol ve Ünal'a da haber edelim diyecem ama benim ki henüz askıda.
Daha önce konusu geçmişti ama foto koyamamıştım, bunlar HH egzoslara taktığımız susturucular;
Bu da beyaz yanaklar takıldıktan sonraki şekil;
Birazda burayı kromlayayım gece gece
Arkadaşlar dün gidip bu ceketi aldım. Son derece kullanışlı düşünenlere tavsiye ederim
Önceki robocop tekstil ceket di ve kolları oldukça terletiyordu
http://www.hudsonderi.com/?urun-296-...torsiklet.html
Uzmanlık Sorusu :
Chopper için en uygun kask hangisi ?
Hem kısa mesafede pratik olacakcak, hemde uzun mesafe yolculuk için uygun olacak...
Hangisi ???
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Bende deri pantolonu kot pantolon tarzı dikimli takım olarak var. Tarzı hoşuma gittiği için aldım. Fakat hiç kullamadım desem yeri. Sadece bir gün 2 saar kadar giydiğim için yorum yapamıyorum.
Peki yazın giyilebiliyormu. Mesela bu havar içn nasıl. Bizim Temmuz ayı başında GÜRCİSTAN seyahatımız olacak inşallah. Uzun yolculukta nasıl denedin mi. Yorumların varsa menun olurum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------
Speedy ve [B]mutu[/B adlı üyelerimizden dün yapılan spontane bir gezi fotoları çok yakında bu sitede.!!!
Yedikleriniz (Tekirdağ köfte, İçtikleriniz (Tekirdağ rakı) size kalsın anlatmayın ama fotolaro koyma zahmetine girin lütfen artık.
Bunu kullanıyorum,kışın buff ile problem yok
güneş vizörü ile yazında gözlük tak derdi yok
http://www.hudsonderi.com/?urun-993-...torsiklet.html
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Fazla yol yapmamakla beraber bu süre içerisinde 120 km hızda rüzgar işlemiyor. Bu hızın üzerine çıkmadım Firma sahibi özellikle yüksek hızlarda ve serin havalarda oldukça kullanışlı olduğunu belirtti
Benim için en kullanışlı yanı dırsekle bilek arasının diğer montuma göre geniş olması ve sıkmaması kolum için rahat hareket imkanı sağlaması
Trafiğin yoğun olduğu yerde fermuarı açık kullandım haliyle trafiğin durma noktasında sıcak oluyor.
Sanırım Gürcistan seyehatinizde rahatça kullanabilirsiniz.
Umarım yorumlarım fayda sağlar.
Genel istek (çaktırmayın Osman abime) üzerine kısa bir video çalışması bizden,
Çok isterdim fazla yükleyeyim ancak yutkunmak nasıl birşeydir bilirim biraz
---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:48 ----------
Fotoğraf çektiğimizi nerden biliyorsun
FontSize
Genel istek (çaktırmayın Osman abime) üzerine kısa bir video çalışması bizden,
Çok isterdim fazla yükleyeyim ancak yutkunmak nasıl birşeydir bilirim biraz
Selam,
Gidonu 10 cm kadar yükselmeyi düşünüyorum. Kullanım rahatlığı olacağını umuyorum. Uygun olursa nereden ve nasıl yapabilirim
Bilgi birikiminize dayanarak yardımınızı rica ediyorum.
Kişisel görüşüm orjinal halınde kalması. Zaten üretici firma amortisorun sonuna kadar gerilmesini hesap ederek esne payınıda fazla pot birakmiyacak uygunlukta ayarlamıştır. Bende yükseltmeyi düşünden. Gerçekten daha gösterişli ve rahat kullanım sunacak görşteyım. Fakat diğer olumsuzlukları hasaba katınca yapılmamasının daha uygun olacağını düşündüm. Gidon uzatmaları bir ara HUDSON da görmüştüm. veya Sirkeci Özen motorda bulabilirsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
speedy2 Anlaşıldı. Çok fazla açıklama yok. Kaçmakdere işi böyledir zaten. Mesaj alındı.
mutu'yu kötü yola düşüreceksin diye endişeleniyorum.
Abi yeni gidon yapalım
icad yapalım
gidonun ilk büküm yerine kadar yükseklik aynı olsun
ama bükümü daha açık derecede yapalım ve orjinale göre elcik kısımları yukarıda kalsın
10-15 cm daha yukarıda bırakırsak büküm derecesine göre hortumlarda yada tellerde değişiklik yapılmadan işimizi halledebiliriz
çok gelirse ya biraz daha büker yada uç kısımlardan 2-3 cm kısaltırız
dert ettiğiniz şeye bak )))
Ha buna daha evvel hiç kafa yormadım ilk aklıma gelen şuanda bu oldu
isterseniz biraz yorayım kafayı?
speedy2 Gürol abim sotada beklemede. "Madein Gürol" marka altılı anahtarı nezaman motosikletine monte edecen. Sen elektrikte uzman olduğunu iddia etmiştin gibi hatırlıyorum.
Haa.. Bu arada Gürol'un sol kroşesi dayanılmaz güçte. Allah muhafaza ya sağdan yersek.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)