Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Mayıs 2012, 10:41
19 Mayıs Katılımcı Listesi
1 Komutan - KONYA
2 Keyifçi - KONYA
3 Chopperrider - ANKARA
4 Novablue -ANKARA
5 Nexagon - ANKARA
6 Redmoon - ANKARA
7 Pinkkuvars - ANKARA
8 Ramuthra - ANKARA
9 Cowboy - ANKARA
Arkadaşlar novablue, nexagun ve pinkkuvarsın telefonu ben de yok diğer arkadaşlarla irtibatta sorun yok
yarın organizasyon tamam. rezervasyonu yaptırdım
anıtkabir ziyaretinden sonra kortej halinde alacaatlı piknik alanına gideceğiz mesa migrosta durup yiyecek içecek alacağız
yarın sabah buluşma saatini teyit etmek için hepimizin telefonu birbirimizde olursa iyi olur.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
Reklamlar
-
18 Mayıs 2012, 10:50
chopperrider adlı üyeden alıntı
1 Komutan - KONYA
2 Keyifçi - KONYA
3 Chopperrider - ANKARA
4 Novablue -ANKARA
5 Nexagon - ANKARA
6 Redmoon - ANKARA
7 Pinkkuvars - ANKARA
8 Ramuthra - ANKARA
9 Cowboy - ANKARA
Arkadaşlar novablue, nexagun ve pinkkuvarsın telefonu ben de yok diğer arkadaşlarla irtibatta sorun yok
anıtkabir ziyaretinden sonra kortej halinde alacaatlı piknik alanına gideceğiz mesa migrosta durup yiyecek içecek alacağız
yarın sabah buluşma saatini teyit etmek için hepimizin telefonu birbirimizde olursa iyi olur.
Abi geçen sordum ama cevap vermedin herhalde siz çapırcılar olarak kendiniz toplaşmayı düşünüyorsunuz bizde ona göre farklı bir toplaşma yapacağız ama yok beraber olsun derseniz ankara MT olarak katılacak arkadaşlarda var bilginiz olsun.
ANGARAJ
-
18 Mayıs 2012, 11:10
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Abi geçen sordum ama cevap vermedin herhalde siz çapırcılar olarak kendiniz toplaşmayı düşünüyorsunuz bizde ona göre farklı bir toplaşma yapacağız ama yok beraber olsun derseniz ankara MT olarak katılacak arkadaşlarda var bilginiz olsun.
Yunuscum geçen konuşamadık malum benim tospağa sırtımdaydı )
valla bu buluşma önce sadece shadow sürücüleri sonra da genel olarak cruiser sürücüleri olarak düşünüldü, diğer segmentlerden oluşan daha kalabalık bi grup olsun mu sorusu açıkçası tartışılmadı. şu anki gidişat sadece cruiser'lara yönelik gibi duruyor.
-
18 Mayıs 2012, 11:26
Bende arabayla mı gelsem acaba ? bagajlarınızıda taşımış olurum
-
18 Mayıs 2012, 11:29
mutu adlı üyeden alıntı
Sen gelde neyle istersen kabul...
-
18 Mayıs 2012, 11:42
Liste buysa
alınacaksa hepsi
SEFERSİZİM BEN GELMEM ))
-
18 Mayıs 2012, 11:58
chopperrider adlı üyeden alıntı
1 Komutan - KONYA
2 Keyifçi - KONYA
3 Chopperrider - ANKARA
4 Novablue -ANKARA
5 Nexagon - ANKARA
6 Redmoon - ANKARA
7 Pinkkuvars - ANKARA
8 Ramuthra - ANKARA
9 Cowboy - ANKARA
Ben Pinkuvars' a (Soner'e) ulaşırım, emirin numara zaten bende var, Redmoon (Koray'ın) numarası bende yok, yarın saat kaçta nerede buluşuyoruz onu bi netleştirelim isterseniz ? Bu arada benim numara 542 387 17 69.
-
18 Mayıs 2012, 12:17
Koray'ın numarası bende var o kolay. komutan ve onun vasıtasyla keyifci ile de irtibattayız problem yok.
sen soner'e ulaştığına göre novablue ve nexagon kaldı geriye.
onlara kim ulaşır ? ya da bakarlar mı acaba bugün foruma
Yarın öğleye doğru buluşsak sanırım iyi olur fazla gecikmeden anıtkabir turunu tamamlayıp erkenden pikniğe geçmek lazım çünkü konyaya dönecek arkadaşlarımız var.
keşke imkan olsaydı da istanbul grubu da gelebilseydi, tanışsaydık.
-
18 Mayıs 2012, 13:34
ben komutan ile iletişim halindeyim, siz buluşma saatini bana bildirin cowboy ile birlikte iştirak ederiz.
ekleme: cowboy'un doktorluk işi varmış, 12.30'dan önce iştirakımız zor gibi. olmadı anıtkabir'e geliriz ordan buluşuruz.
-
18 Mayıs 2012, 14:06
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Liste buysa
alınacaksa hepsi
SEFERSİZİM BEN GELMEM ))
Ohoooo..... daha nerde.. Dur bakalım. Dünyanın her yerinde bu tür motosikletçi seyahatlerinde aynı askerlik gibi kıdem en ön sırada yer alır. Seyahat gurubu arasında yaşı en küçük sen olduğuna göre.. Çevrende de GÜROL saygılı çocuktur denildiğine göre artık bu malzemeleri bize taşıtacak kadar küçülmezsindir diye düşünüyoruz.
-
18 Mayıs 2012, 14:08
osmanba adlı üyeden alıntı
Ohoooo..... daha nerde.. Dur bakalım. Dünyanın her yerinde bu tür motosikletçi seyahatlerinde aynı askerlik gibi kıdem en ön sırada yer alır. Seyahat gurubu arasında yaşı en küçük sen olduğuna göre.. Çevrende de GÜROL saygılı çocuktur denildiğine göre artık bu malzemeleri bize taşıtacak kadar küçülmezsindir diye düşünüyoruz.
sen öyle san abim
Ünalı kandırdım bu yüzden
oda geliyor,çok saygılı çocuktur kendisi bildiğin gibi değil
taşısın işi ne bebenin.)))))
-
18 Mayıs 2012, 14:09
mutu adlı üyeden alıntı
Mutu;
Gürol öyle birşey yapmana izin verecek kadar saygısız çocuk değildir. Böyle şeyler yazma bozulur sonra.
-
18 Mayıs 2012, 14:36
Ankara 19 Mayıs buluşması için;
Arkadaşlar daha önce bahsettiğim sebepten dolayı, size Anıtkabir sonrasında katılabileceğim. Eskişehir yolunda Bilkent kavşağında ya da Mesa Koru Migros'ta sizinle buluşabileceğim. Cep telefonumu, Komutan, Chopperrider, Nexagon ve Redmoon arkadaşlara özel mesajla gönderdim. Siz de telefonlarınızı bana özel mesajla iletebilirsiniz. Ya da arayabilirsiniz. Anıtkabirden çıkarken biriniz beni ararsa, benim için iyi olur. Görüşmek üzere.
-
18 Mayıs 2012, 17:02
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
sen öyle san abim
Ünalı kandırdım bu yüzden
oda geliyor,çok saygılı çocuktur kendisi bildiğin gibi değil
taşısın işi ne bebenin.)))))
e hal böyle olunca mustafa gelirmi sanıyorsnuz..:D
Mustafacım...bi adım öne çık bakem..:D
-
18 Mayıs 2012, 17:14
-
18 Mayıs 2012, 18:36
Az önce Ankaraya geldim. Yarın Saat 12:00 de ANITKABİRİN BAHÇELİ TARAFINDAKİ ANITPARK DA olacağız. Saat 13:00 ekadar bekler sonra Anıtkabire gireriz. Motorum Bayrağım ve heyecanım yanımda.
Sertifikalar yazdırıldı ziyaret esnasnda vereceğiz.
-
18 Mayıs 2012, 22:58
Arkadaşlar benim mesajlarımı aldınız mı? Kimse bana telefonunu göndermedi hala...
-
18 Mayıs 2012, 23:17
novablue adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim mesajlarımı aldınız mı? Kimse bana telefonunu göndermedi hala...
Hayır özel mesaj gelmemiş. Enazından bana gelen giden yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
UNUTMAYIN
ANITPARK SAAT : 12.00
-
19 Mayıs 2012, 22:10
Bugünkü buluşma süper bir oldu arkadaşlar, Gelen herkese teşekkürler.
-
20 Mayıs 2012, 13:21
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler