novablue ...teşekkürler...
novablue ...teşekkürler...
Arkadaşlarıma mekanik ve teknik anlamda bir faydam olmadı, bari böyle faydamız olsun. Ankara'da yağmurlar başladı 5-10 gün yağmurlu olacak herhalde. Ben de bu arada yeni fotolar çekerim garajda.
Sevgili motorseverler, saygıdeğer motorseverler bu gün ayın "11" oldu 19 Mayısa birşey kalmadı. Anıtkabir ziyareti ile ilgili düzenlemelere başlama vakti gelmedimi? Neyi, nasıl yapacağız...
Değerli Arkadaşlar,
Bugün atamalarımız belli oldu. Yeni görev yerim : İstanbul-Selimiye
Dolayısı ile bu yaz göçü toplayıp İstanbu'a taşınıyorum...
19 Mayıs Ankara-Anıtkabir ziyareti için,
Katılanlar lütfen listeye eklesinler :
1 Komutan - KONYA
2 Keyifçi - KONYA
3 Chopperrider - ANKARA
4 Novablue -ANKARA
(Bildiklerim bunlar devamını gelmek isteyenler belirttsin lütfen)
Uğur Bey ilginize çok teşekkür ederim.
Lojmanlara geçeceğim büyük ihtimal. Ya fenerbahçe yada küçükyalı olacak gibi görünüyor. Ancak henüz erken, gelip işe başladıktan sonra ev taşıma işleri olacak. İnşallah siz ve diğer arkadaşlarla tanışma görüşme fırsatımız olacak.
Selimiyeye en yakın semt fenerbahçe..küçükyalı askeri lojmanları ise aynı isimde hem maltepede hem sultanbeylide var.Maltepe ve sultanbeyli mesafe olarak biraz daha fazla..sultanbeyliden trafik özellikle daha yoğun..biliyorsunuzdur gerçi ama.
Maltepe olursa eğer en yakın ben olurum size.6-7 km mesafesi var kartal ile.hayırlısı olsun tekrar.
Arkadaşlar Osman abimiz bu akşam üstü bir operasyon geçirdi,yaklaşık 5 saat süren ameliyattan sağlıklı çıktı merak edilecek birşeyi yok
kendisine acil şifalar diliyorum..
---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:45 ----------
Hayırlı olsun İlker bey
Osman beye acil şifalar dilerim. geçmiş olsun..ama sakın kalp veya koroner arter demeyin
Hayırlı olsun,bekliyoruz.
Sanırım içten içten bekliyordunuz istanbulu
Ankara için şu an zor gelmek,İstanbul da yapılacak olan etkinliğe katılmak o da belki,kısmet artık.
---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:21 ----------
Resimler de karizmatik çıkmış,bu arada uzun zamandır görüşemediğimizi farkettim birden...
Osman Bey'e acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun. Umarım kısa sürede eski sağlığına kavuşur..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:45 ----------
[QUOTE=speedy2;2679908]Hayırlı olsun,bekliyoruz.
Sanırım içten içten bekliyordunuz istanbulu
Ankara için şu an zor gelmek,İstanbul da yapılacak olan etkinliğe katılmak o da belki,kısmet artık.[COLOR="Silver"]
Teşekkür ederim.
Beklemek İstanbul'u Görev yeri geçmişim gözönüne alındığında İst. Ank. İzm. den biri olması yüksek ihtimaldi. Bizde yazılı açıklama ve atama emri çıkıncaya kadar kimsenin bilgisi olmaz. Heyecan hep dorukta tutulur....
1 Komutan - KONYA
2 Keyifçi - KONYA
3 Chopperrider - ANKARA
4 Novablue -ANKARA
5 Nexagon - ANKARA
bu arada lastik işini hallettim, telefonla arayıp yardımcı olan komutan 1968'e teşekkürlerimi sunarım.
Osman beyin ameliyat başarılı geçti ancak bizim ziyaretimizden sonra Gürol kardeşten aldığım bilgiye göre evci çıkmıştır.
Bu da ziyaretimizin ispatı dır.
Şaka bir yana operasyonun ufağı,büyüğü bana göre sancılı bir süreç,Allah tan acil şifalar diliyorum.
Ziyaretimizde portakalı bol tutalım.
Gürol abi, Osman Abi'de gelişme var mı? Son durumu nedir?
--------------------------------------------
Aynı anda yazmışız. Osman abi yüzünü gülerken gördüm iyi geldi. İki gündür canım feci sıkılmıştı. Çok geçmiş olsun.
Hangi marka
hangi ölçüler
kaça aldık
içlastik dahilmi?
---------- Post added at 02:32 ---------- Previous post was at 02:30 ----------
[QUOTE=speedy2;
Ziyaretimizde portakalı bol tutalım. [/QUOTE]
Ben ziyarette ledli sis lambası götürdüm
Osman abi garibim pek sevindi.
Özer baba şimdi fotoğrafta baktımda pek kilo almışsın baaaa
Osman Bey, cok gecmis olsun acil şifalar dilerim.
İlker Bey hayırlı olsun yeni gorev yeriniz İstanbul olduguna da sevindim Ankara u
İstanbul hattı pekismis oldu
Bu arada hafta ici alacatli piknik alanını arayıp rezervasyon yaptırırım mangal vs durumları nasıl olacak netlestirir foruma bilgi gecerim. Redmoon da dahil olur büyük ihtimalle neti olmadıgı için giremiyor foruma onunla birlikte 6 motor olduk gibi şimdiden.
metzeler marathon
ön 120/90-17
arka 170/80-15
800 tl
continental
ön-arka iç lastik
120 tl
liste fiyatı buydu, peşin fiyata taksit yaptırdığım için pek pazarlık şansım olmadı.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)