Aynen öyle...
Dümdüz boru bir dandik krom bitti işte...
Aynen öyle...
Dümdüz boru bir dandik krom bitti işte...
egsozdan konu açılmışken yarın cobra gökgürültüsü orkestrasını motora takacam..
Burada mühim olan iş ahlakıdır bana göre.
Demek ki neymiş orijinalindn şaşmamak gerekirmiş.
bu arada sevgili dostlar abiler bugün 2 kişi hypercharger denilen hava filtresi kapaklarından sipariş verdik haberiniz olsun sistem tamamen mekanik olup gazı açınca butterfly (kelebek) denen kapaklar açılıp hava girişini kolaylaştırıyor eski ameirkan arabalarında görmüşünüzdür
ne olduğunu merak edenler için
http://www.youtube.com/watch?v=GaSYCSSIMuk
http://www.kuryakyn.com/category.asp...n=Air+Cleaners
oldukça eski bir yöntemdir bu..1965-75 model altı silindir yada fındık sekiz tabir edilen büyük motorlularda kullandık böyle şeyler..
motorda şık olur sanırım. bunun ötesinde bir katkısı olmaz herhalde.fiyatı ne kadar bunun..
abi sitede 4-5 beygir farkettirdiğini söylüyor ama şu bir gerçekki gazlama yapıldığı zman kapaklar açılıp hava arttığı için motor çok daha rahatlıyor yani bana kalırsa görünüş kötü ama performans iyi mototaldan 2 kişi olduğumuz için 340$ a hallettik tabi içinede K&N olacak yani hem hava filtresi hemde hava filtresi kapağı
saygılarımla
Bende sürücü sisy bar arıyorum uzun yolda belime ağrı giriyor ama orjinal birşey bulamadım. Bulduğumda çok pahalı 450 YTL değer mi bu fiata tartışılır ama.yaylı katlanabilir ve ayarlı.sağlık daha önemli de.
fiyatlar uçurtma her aksesuarda olduğu gibi..
bu motor üzerine konabilecek gerekli aksesuarların toplamı iyi kalitede düşük hacimli bir motor daha alır..
sürücü sisy barıda rahat bir kullanım sağlayacaktır muhtemelen.. ben bir iki kez sırt çantası ile artçıma yaslanmıştım.
gayet rahat olmuştu..
cumartesi günü egsozumu taktım yeniden..
orijinal egsozların manifolt bağlantı noktasında kullanılmış olan arada flanş gibi görevi olan kelepçeye benzer iki adet parçayı ben takmadım.sanırım orijinal egsozlarda kullanılması gereken bir parça.
egsoz değişimi yapanlar bilecektir.bahsettiğim parçaları sizde orijinal egsoztamı bıraktınız yoksa bunları kullandınızmı?
abi hayırlı uğurlu olsun, artık zevkin 2 kat artacaktır :D
bahsettiğin parça bende de orjinal egsozda kaldı kullanmadım.
Güle güle kullan Kaldera :-) Kulakların bayram etsin :-)
bu egsozu kendileri takıp arada bir değiştirmek isteyenlere oynar başlı uzun kol ve lokma takımları gerekir..
bende her türlü takım taklavat olduğu için sorun değil ama egsozu söküp takarken farkettimki başka anahtarlarla uğraşılırsa ciddi zararlar olabilir..
Dostlar benim bir sorum var;
Bugün Shadowa benzin alırken garip birşey oldu..
Motor ayakğına dayalı iken depoyu fulledim adam bezin pompalamayı kesince seviye biraz azaldı, tekrar tepeleme doldurdu, pompayı çekince seviye tekrar biraz azaldı,bu böyle 3-4 kere devam etti....
Sonra farkettim ki benzin tahliye borusundan benzin atıyor.
Doldurmayı hemen kestik fakat uzun bir süre benin tahliye borusundan benzin kusmaya devam etti...
Bunun sebebi neden olabilir bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirm...
bahsettiğiniz olay honda başta olmak üzere bir çok markada vardır.
tamamen normal bir durumdur.benzinin yüksek basınçla gelmesinin ve motor yatık iken olması dolayısı ile amaç bir nevi boğulmayı by pass etmek içindir.
benzini yavaş doldurun musluğu kapalı konumda iken bir süre çalıştırın daha sonra musluğu açın...
adı üzerinde tahliye hortumu,sistemin korunması için öncelikli acil tahliye
geçenlerde bizim opet istasyonda yakıt alan bayan motorcu bu durumdan dolayı panik olmuştu..
onada yardımcı olmuştum
Arkadaşlar selam, 10000 ytl'ye 2005 model 12000 km'de bi tane shadow buldum, gittim gördüm beğendim gibi bide keeway superlight'ımı devamlı götürdüm ustamı bi götüreceğim oda tamamdır derse almayı düşünüyorum, şimdiye kadar bulduğum fiyat km model oranındaki en uygun cihaz diyebilirim, ne dersiniz fiyat makulmudur? özellikle kontrol etmem gereken bi noktası varmıdır...
34 EID 02
12000 km ikinci el için oldukça düşük bile sayılır.
motorda herhangi bir kaza durumuda yoksa,ustanızda onay verirse sorun yaşamazsınız.
geçmişte buna benzer bir soruya
diye yanıtlamışım..sizin içinde geçerli olabilir belki..
gönderirler sorun olmaz ..
honda konşuk motor
yunus şen aksesuar sorumlusu
tel:0216 441 29 29
bende ön camı tavsiye edenlerdenim. camla camsızın arasındaki konforu yaşamalısınız derim kısaca. bu camın en büyük özelliği 4 saniye de sök-tak yapılabiliyor.gerekmediğini düşündüğünüz zamanlar için ideal..
bu arada 3 mayıs cumartesi günü abantta bazı arkadaşlar toplanıyoruz..cadırda kalacak olanlarda var.
ama biz 3-5 kişi mudurnudaki bu 250 yıllık http://www.mudurnukonaklari.com/ hacı abdullahlar konağını tercih edip rezerv yaptık..düşünen varsa gelebilir..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)