Kacamadık valla, bu arada forumda böylesine derin bilgilere sahip arkadaşları bir arada görmek beni bu foruma daha da bağlıyor.
Kacamadık valla, bu arada forumda böylesine derin bilgilere sahip arkadaşları bir arada görmek beni bu foruma daha da bağlıyor.
Ben bi daha fotoğraf neyin paylaşmam ki..
Seceresini dökmüş..
Bizde sistemciyiz ya ugur abi gibi takipteyiz
Bunlar exif bilgileri
Uğur abi kıyak geçmiş size detaylı bi şekilde bir işletim sistemi ve yapabildiği yapabileceği şeyleri açıklamış ama sizin bilmeniz gereken sadece "exif" hani kafanız fazla karışmasın o bağlamda..
Uğur abi bende uzun zamandır tırtıklamıyordum bu backtrack'i şuan 5 R2sini indiriyorum sanala bi kurayım bakalım sizin kadar uzman değilim bilişim konusunda ama kurdalamak karıştırmak benim asli görevim gibi birşey teşekkürler..
ANGARAJ
Selamlar;
Honda shadow konusunda yazdıklarımıza bakın
Günlük rutin web işlerinde dolanırken mustafa hocanın fotosunu bende beğendim.hatta cep telefonuma arka plan olarak koydum hemen.siyah renk olduğu için..
tabii fotoyu evirip çevirirken nıkkon d300 ile çekilmiş olduğunu gördüm...benim çocuklardada aynı makınadan var..gerisi geldi konunun
evet mart ayı sonunda backtrack 5R2 sürümü çıktı biliyorum.
backtrack konusunda kendinizi geliştirmek için öncelikle bu alana meraklı bir yapınızın olmasın gerekir. Tabii internetin karanlık yüzüne bulaşmadan.. tamamen etik ölçüler içinde olarak..İçinizde bilişim konularına karşı ciddi merak hissi , sistemleri bozmaktan korkmadan kurcalayan bir düşünce yapınız yoksa işiniz biraz zor demektir.
Zira güvenlikle uğraşıyor olmak özelliklede web security demek başkalarının düşünemediğini düşünmek, yapamadığını yapmak ve farklı olmak demektir.Kısaca üçüncü göz hatta dördüncü göz olacaksınız..
Bu işin en kolay öğrenimi bireysel çalışmalardır, kendi kendinize deneyerek öğrenmeye çalışmak, yanılmak sonra tekrar yanılmak ve doğrsunu öğrenmek.
Benim 1999 yılından beri uğraştığım bu konuda akademik eğitimim olmamasına rağmen C.E.H gibi lınux sistem uzmanlığı gibi çeşitli sertifikalarım var.
Kendi web sayfam www.ugurceylan.blogspot.com da yine konu ile ilgili detaylı yazılarım mevcut.
Vesselam..
Merhaba tekrar,
Dün kavuştum Shadow'uma. 2000 model. Kozmetik olarak oldukça bakıma ihtiyacı var. Üzerinde çantası sissy barı mevcut. Bir iki sayfa önce sizlere sorduğum motoru aldım. Kimseden de yorum gelmedi. Ben de kendi bilgi ve tecrubeme güvenerek aldım.
Bahçelievler veya Avr.Yakasında bakımını yaptırabileceğim iyi bir motor ustasına ihtiyacım var. Karbüratör ayarı, yağ değişimi, ön fren balata değişimi, buji değişimi ve hava filtresi temizliği gerekiyor. Jantlarda paslanma başlamış bakımsızlıktan. Bunun için önerileriniz ne olur? Aynalar yan sanayi olduğu için paslanmış. Onları söküp atacağım. Daha custom aynalar takacağım.
Şu anda fotoları paylaşmıyorum. Öncesi ve sonrası yapacağım sanırım )
Herkese kolay gelsin, ara ara takıldığım noktalar olursa sorarım artık. Katılacaklar varsa; 19 Mayıs kortejine katılacağım, yanınızda yer alacağım.
Live to Ride & Ride to Live
bu garajda çekilmiş shadow resminin duvar kağıdı için yüksek çözünürlüklüsünü alabilir miyim?
katalog resmi olur bundan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
jantları wd40 ile owalardım ben herhalde. pası söker, koruyucu tabaka gibi örter.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Hayırlı olsun,
WD 40 pas için çözüm olabilir. Buna ek olarak da metylan metal parlatıcı ile daha parlak bir görünüm sağlarsınız. Özellikle mat aluminyum yüzeylerde (aluminyum peg, manetler, gaz tellerindeki metal borular vs.) çok iyi sonuçlar veriyor. Bunun dışında kurtarılamayacak, tekrar krom kaplanması gereken yerler için de yardımcı olabilirim.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şişli de Merkez Servis var..
Ben hep oraya götürürüm ..Gözüm arkada kalmadı ve hızlılardırda...
istersen bir dene..
0535 350 0708 de telefon numaram..Bi sorun olursa çekinmeden arayabilirsin ..
---------- Post added at 16:31 ---------- Previous post was at 16:28 ----------
novablue ...Fotoğrafın yüksek çözünülürlük bir kopyasını paylaşabilirsen dadından yenmez.. :D
beyler daha önce bi bilginiz var mı bilmiyorum ama gezerken rastladım...honda f6c valkyrie 6 silindir değişik bi alet...
sol taraftaki motoru merak edebilirsiniz diye onu da koyayım...
Şişlideki yere bakacağım. Eğer bir sorun olursa sizi ararım. Teşekkür ederim.
Sirkeyi de deneyeceğim. Kromlar için.
MEvcut fotoğrafları ekliyorum.[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Yukarıdaki resimlerde göreceğiniz gibi motorun kirliliği ve pası söz konusu. Sağolsun aldığım arkadaş kuş sütünü eksik etmemiş motordan
Neyse ön jantla detaylı olarak başladım temizliğe. Önümüzdeki Cuma günü biter diye düşünüyorum.
Şu anda yapılacaklar listesinde;
-Yağ, Buji değişimi, filtre temizliği var. (Genel bakım)
- Koltuk deri kaplama var. Varsa bir öneriniz sevinirim.
- Kromajları temizleme var.
- Çanta tamiri var.
- Siyah parlak folyo kaplama var.
görsel olarak katletmiş motoru adam.
pas işini bitirdikten sonra hareketli bütün parçaları güzelce yağlayın.
işiniz baya zor, ama sonuç verdikçe müthiş keyif verecek.
kolay gelsin, wd40tan ve sirkeden sonrabazı parçalar için "önce/sonra" şeklinde fotoğraflarınızı bekliyoruz.
bizlere de tecrübe olur.
Ön maşada ve motor bloğunda vernik atmaları oluşmuş. İnce zımpara ile temizleyip üzerine metal verniği atacağım. Ön maşa ile başlayacağım. Daha önce bu ürünü deneyimleyen varsa bilgi verebilir mi?
Isınan yüzeylerde kullanılabilir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------
En üstteki & en alttaki aslında birazcık öncesi & sonrası oldu. Ama tüm motor için yavaş yavaş yapacağım.
Wallpaper'ları farklı çözünürlüklere göre ayarladım ve upload ettim, aşağıdan kendi ekranınıza uygun çözünürlükteki fotoğrafı indirebilirsiniz
1920x1200:
1920x1080:
1600x1200:
1280x1024:
1280x800:
cruiser severler için çok hayırlı bir iş oldu. teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)