Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Nisan 2012, 23:23
gün itibariyle motorumla Kırıkkale'ye gittim, orada artçımla bulustum ve ışıklarda dururken bir araba yanıma yaklaşıp arka tekerin havası inik dedi, halbuki bir hafta önce şişirmiştim, hemen bir lastikçi buldum ve şişirttim (benzinliğe kadar gitmeyim istedim) ve biraz da acemilikten bir şeyi henüz keşfettim, son birkaç gündür motor, bilhassa iki kişi binince, yalpalıyordu lastiği şişirince gidonun oynaması yok oldu ve dahası ivmelenmesi belirgin ölçüde arttı.
bir de hesap yaptım, tüm susturucuları çıkarılmış cobra egzost, ön cam ile birlikte 140 km'de 32 lira gibi bir şey yaktı ki oldukça fazla geldi bu oran bana.
uzun yolda da ilk kez denemiş oldum, düz yolda ya da yokuş inerken 150'den fazla gitmiyor motor, o esnada beni geçen arabalar oluyor ama yokuş tırmanırken de neredeyse geçemediğim araba yok gibi, mühendislikten pek anlamam ama torklu dedikleri olay bu sanırım, yokuş çıkarken de düz yolda giderken de pek fazla ivmelenme farkı olmuyor, kamyon gibi açtın mı uzuyorsun ama uzaman kısa sürüyor. her neyse, hızın değil de anlık hacimli, sesli ivmelenmenin müptelasıyım.
herkese keyifli yollar
Reklamlar
-
29 Nisan 2012, 22:35
bugün konyadan ankaraya muhteşem keyifli yolculuk yaptım. Salı gününe kadar ankara yollarındayım
-
29 Nisan 2012, 23:05
Ben de sabah Konya'ya gelmiştim. Görüşmek kısmet olmadı.
-
29 Nisan 2012, 23:47
Keyifci adlı üyeden alıntı
Hüseyin Bey haber verseydin birlikte gelirdik belkide. ben saat 14 gibi yola çıktım.
-
30 Nisan 2012, 01:19
Keyifci adlı üyeden alıntı
Hüseyin bey saat bu saat ve ben sizin siparişlerin kaynaklarını bitirdim yarın polisaj ve tekrar üzerine kaplama,yaslanmamın minderinide kaplatabilirsem umarım önümüzdeki hafta sonuna motosikletinizi giydirmiş oluruz.
-
30 Nisan 2012, 13:41
Komutan1968 adlı üyeden alıntı
bugün konyadan ankaraya muhteşem keyifli yolculuk yaptım. Salı gününe kadar ankara yollarındayım
Telefonumu mesaj attım vaktiniz olursa tanışalım inşallah.
bu arada haftasonu bitmiş ön fren balatımı yeniledim yetkili serviste. balata 90 tl. işçilik 15 tl.
internetten daha uygun balata bulur getirtirdim ama uğraşmak istemedim hem plakamı taktırdım hem de motoru yıkatmış oldum
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
30 Nisan 2012, 22:34
-
30 Nisan 2012, 22:43
Elinize saglık. Eminim çok guzel olacak. Zira sizin eliniz değdi. Ancak kendinizi çok yormayın. Hersey için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Komutan1968 adlı üyeden alıntı
Hüseyin Bey haber verseydin birlikte gelirdik belkide. ben saat 14 gibi yola çıktım.
. Ben de sabah erken gelip dondüm Konya'ya. Kizim Konya'da yatılı okuyor ve okuluna arabayla değil de motorla gitmek istedi. Benim de canıma minnet oldu tabii...
-
01 Mayıs 2012, 03:11
İyi geceler beyler.
ZIPPIRMAN'nın son teknonolojik bombasını görmeye ne dersiniz.?
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
Mademki görelim diyorsunuz bende çektiğim fotolarla sizlerle paylaşmaya devam ediyorum.
Gürol abim 10 gün önce yanıma geldiğinde aşağıda resmini koyduğum tamami kromdan imalat ortasında halka şeklinde led ışık veren aç kapa devreli Amerikan malı olduğu söylenen bir butonu bana vererek " Senin vazifen şu gördüğün butonlardan Beyaz, Sarı, Yeşil, Kırmızı, Turuncu, Mavi ışık veren renklerden 2 şer adet tamami 12 adet en kısa zamanda bulup butonlar hazır cevabını vermen " şeklinde bir ultımatom vererek yoluna devam etti.
image host
Baktım inceledim. Güzel harıka bir anahtar. Olsa hiç fena olmaz. Göz alıcı bırşey. İyi güzel de bunu nereden nasıl bulacam. Bu kardeşim bir açıklama yapmadı ki.
Bende aradın telefondan;
Yahu Gürol iyi hoş da bunu ben nerden, nasıl,kaçparaya bulurum. Sen yardımcı olda bulalım falan.
"Ben yardımcı oldum ya.. Sana nümünesini getirip verdim.
Bana boşuna çeneni yoracağına, biraz beynini yor ve ara bul" deyip birde zıbartıldık.
Eh... o site bu site. Elektrikçi elektronikçi. Yurt içi yurt dışı derken butonları buldum ve ele geçirdiğim saat ZIPPIRMEN kardeşime elde ettim haberini verdim. Cevabı " iyi yapmışsın" oldu. Ulan bu uşak benimle dalga geçiyor galiba beni okadar sıkıntıya soktuktan sonra verdiği cevaba kafam karıştı.
Kafamda çeşitli hayaller.. Geçen sene kangal köpeğin saldırısına uğrayıp 52 yerimden ısırıldığım köpeğin bulunduğu çiftlikte olan arı kovanlarımın yanına gitmeye karar verip olurya yine saldırıya uğrarsam sılahsız olmayayım diyerek otomatik tüfeğimi alıp kapıdan dışarı çıktım. Birkaç ekip otosu bir arada bekliyor. Bende gelip beni alacak olan arkadaşları beklemek üzere caddeye çıktım. Beni geç de olsa farkeden ekipler Elimde ne taşıdığımı sordu. Bende akşamın bu saatinde çiftliğe gidiyorum . Elimde kılıfında bulunan silah var dedim. Vaooo... silah he.... Şehrin göbeğinde... Hemen telsizler devreye... Amirim dört yol kavşağında, Şehrin ortasında elinde uzun namlulu sılahla bir şahıs yakalayıp önlem aldık... Bravo size hemen karakola...
Eh..Teroriste denk gelsen zaten görmez kaçardın. Veya kaçsın gitsin diye üstüne panzerle su sıkardın.
Ciddiyetler, formaliteler, beklemeler derken para cezası ile tahliye işlemleri... Ulan kardeşim. Adamım siciline bak. Niyetini sor. Çevresini sor. Bari işine engel olma...
Bayağı geç saatlerden sonra Yakalatmış olduğumuz uzun namlulu silah ve muhimmatı ile taburcu olup kapıya çıktığımda çalan telefonun ucunda yine ZIPPIRMAN. Geliyorum nerdesin.
Karakolun kapısında. Hadi yahu. Derken yine atölyemizde soluğu aldık. Gürol paketin içinden parlak bir cisim çıkarttı.
Hele ver bakalım şu bulduğun lambaları.
Al şurda kutuda. Rafta. Falan..
Evet.. Ta kendisi...
Mücidimiz sihirli parmakları ile butonları deliklerine yerleştirdikten sonra.
Kodi oni yerine dahaaa...
Sonra ne oldi....
Ahan da ha boyle oldi...
Işıkları da yanayii...
upload images
Bence Özer kardeşimin Amerika'lardan sipariş verip yorulmasına gerek yokmuş. Daha üst versiyonunu bizim mücitler Türkiye'de üretiyolarmış.
-
01 Mayıs 2012, 09:56
Bana sarmasan diyorum,akşam bekledim bekledim resimleri,nihayetinde süt saati geldi.
Sabah baktım ama vazifeden görev,görevden vazife çıkaran memur tayfası ile olan ilişkine bayağı canımin sıkıldı.Yurdum memuru
Sanırım sizin oralarda ya suç oranı çok düşük, iş arıyorlar yada aferimi çok sevenlere denk geldin.
Gelelim sizin imalat işine,taa nerelerden gelen ilk görüntülere göre ehhh işte fena olmamışlar peh peh ..!!!
Bu seferde toplumun huzurunu bozan imalatlar nedeni ile içeri gireceksiniz.Tabii Gürolsuz olmaz.
Gürol + Osman off be abi topiğin biraz dinlenmeyede ihtiyacı var dimi
-
01 Mayıs 2012, 11:54
Pehhhhhh
hiç olmamış...Totoma benzemiş.
-
01 Mayıs 2012, 12:12
novablue adlı üyeden alıntı
Sevgili FinalCUT arka sinyal fotografları için gecikmemden dolayı kusuruma bakma lütfen. Motorun ilk sahibi sissy bar'ın demirini direkt deldirip vidalatmış, bence çok da güzel olmuş.
Kusur ne demek...Aşkolsun..
Ellerine sağlık...Kırmadın bizi..Attın resimleri en azından..Teşekkürler..
En kısa zamanda kopyalamış gibi olcak ama bende çıkarıcam yukarı sinyalleri..
Dediğin gibi hem çok hoş olmuş..Hemde daha görünür olacaklar..
---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 11:10 ----------
Osman Abi ve Gürol abim..
Artık bu tür şeyler beni şaşırtmıyor ..
Ama korkutuyor.. :D:D
Ellerinize , emeğinize sağlık...
-
01 Mayıs 2012, 16:41
speedy2 adlı üyeden alıntı
Gürol + Osman off be abi topiğin biraz dinlenmeyede ihtiyacı var dimi
Hiç sorma babam,neredeyse 50 sayfadır topiği yüklendik götürüyoruz,
benden yana pes yoruldum,dinleneceğim
okuyup saklananlar bari arada havaya bir el ateş etse, selam verse gam yemeyeceğim.
adam var ta Antalyadan motorunu satmaya kalkar buradan Antalyada müşteri bulur yollarız satar çeker gider bir teşekkür bile etmez
ADAM var motorunu satar küçük birşey alır ama gitmez, nezaman sıkışsak çıkar ortaya yardımını selamını esirgemez (Kaldera Uğur beye teşekkürlerimizle)
-
01 Mayıs 2012, 22:19
-
02 Mayıs 2012, 01:45
-
02 Mayıs 2012, 12:40
Ellerinize sağlık mükemmel projeler var yine... kıskanıyorum bilginiz olsun. Selam herekese..
-
02 Mayıs 2012, 12:56
Angara uğrasşsınki toplanacağız diye pehhh.
biz hergece zebahlara gadder denz denz denz beee
ahada dün gece Özer,Osman,Gürol sekizlisi.
---------- Post added at 11:56 ---------- Previous post was at 11:54 ----------
mutu adlı üyeden alıntı
Ellerinize sağlık mükemmel projeler var yine... kıskanıyorum bilginiz olsun. Selam herekese..
Mustafam yoksun bu aralar
heleki ortaya bir çık
hangisinden istersen sanada yaparız yahu ne demek .
-
02 Mayıs 2012, 14:13
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Mustafam yoksun bu aralar
heleki ortaya bir çık
hangisinden istersen sanada yaparız yahu ne demek .
Önümüzdeki bir ay biraz yoğun geçecek, Allah ömür verirse sonrasında Karadeniz için ayarlamaya çalışacağım kendimi.. Özledim hepinizi, Sevgiler.
-
02 Mayıs 2012, 15:07
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Angara uğrasşsınki toplanacağız diye pehhh.
biz hergece zebahlara gadder denz denz denz beee
ahada dün gece Özer,Osman,Gürol sekizlisi.
Bu tabloya söyleyecek bişi yok..
Görüyorum ki sanatçı soyut çalışmış.. :(
Bu arada Osman abi fotoğraflarda bişi dikkatimi çekti..
Starter ON'da duruyor..Çalışıyormu senin Shadow..?
-
02 Mayıs 2012, 17:17
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler