Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Nisan 2012, 01:52
novablue adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün baktım ki Arcadium yanındaki bahçemiz tadilattaymış. Tamamen kapalılar. Gelince sürpriz olmasın. Bahçemizin bir yanında Ömürlü var orada da buluşma olabilir. Ya da aklınıza gelen başka yer varsa yazın...
iş yoğunluğum nedeniyle büyük ihtimal katılamayacağım.
mesaimi 00:30da bitirdim. işler yetişmiyor
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Reklamlar
-
27 Nisan 2012, 09:38
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
De gedin nerede buluşursanız buluşun haaa
moralimizi bozup durmayın
deniz meniz yok ama Angarada yaşamak varmış yahu cuma cuma rahat diyorlar ferah diyorlar trafiksiz diyorlar ,şeytan diyor adreside vermişler nasıl olsa
ses etmeden cuma akşamı ver baskını ver baskını,Kenan'ıda gitmişken al elinden içkisini kendin iç ver sopayı bidaha içme diye
sabah dön geri..
abi o bu değilde ankara muhabbetini geç ne işin var buralarda gel bedil köyüne geziye ? çankırı çerkeşte. Eğer müsaitseniz toparlanın gelin istanbuldan abi, İstanbula 388 km görünüyor, sadece cumartesi konaklanıp pazar öğlen falan çıkılacak, bilginize
novablue adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün baktım ki Arcadium yanındaki bahçemiz tadilattaymış. Tamamen kapalılar. Gelince sürpriz olmasın. Bahçemizin bir yanında Ömürlü var orada da buluşma olabilir. Ya da aklınıza gelen başka yer varsa yazın...
O zaman bir yer belirleyelim cuma akşam görüşüp 2 bira atarız ya güzelde olur ;)
@emir sen ne dersin ?
-
27 Nisan 2012, 11:56
#Düzeltme#
Ben hala bugünü perşembe sanıyorum, cuma olduğunun farkına varınca sevindirik oldum Bu akşam biryer ayarlayabilirseniz gidelim, yoksa ben eve kaçarım yarın bedile gideceğiz.
-
27 Nisan 2012, 12:49
olacak mı olmayacak mı beyler, ona göre plan yapacağım.
-
27 Nisan 2012, 13:03
ben akşam motorla dışarıda olacağım, yer belirlerseniz gelirim
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
27 Nisan 2012, 14:26
Alman louis ten sipariş ettiğim sis üstü ve ana far üstü kartallarım,
yan çantalar için krom harley stoplarım,
gidon çakmaklığım biraz evvel elime geçti
süperler,mutluyum...
-
27 Nisan 2012, 15:23
Nexagon adlı üyeden alıntı
olacak mı olmayacak mı beyler, ona göre plan yapacağım.
Benim akşama işim çıktı özür dilerim dostum,
@emir siz buluşun isterseniz kardeşim tekrar kusura bakmayın.
-
27 Nisan 2012, 15:31
Kenan yoksa bende gelmiyorum.
-
27 Nisan 2012, 15:34
Kenan yoksa bende gelmiyorum.
Abi sen geliyorsan dünyayı yakar yine gelirim
-
27 Nisan 2012, 16:19
Ben biraz rahatsizlandigim icin katilamiyorum. Yataktan simdi kalktim. Kusuruma bakmayin.
-
27 Nisan 2012, 16:23
merhabalar,
Tesadüfen nette dolaşırken gördüm.Siteyi üye olayım dedim.Gördüğüm kadarı ile chopper kullanıcı sayısı fazla gibi.
hiç bir iyilik cezasız kalmaz
-
27 Nisan 2012, 16:25
Hoşgeldiniz
fena sayılmayız))
-
27 Nisan 2012, 16:31
Ankarada bulunan arkadaşların belirli toplanma yerleri etkinlikleri sürüşleri oluyormu acaba.
-
27 Nisan 2012, 16:32
pegasus06 adlı üyeden alıntı
Ankarada bulunan arkadaşların belirli toplanma yerleri etkinlikleri sürüşleri oluyormu acaba.
az daha bugun oluyordu ama yan geldi.Kenan yan çizdi.
bir tanışsak nasıl olur acıba?))
-
27 Nisan 2012, 16:40
RamuthRa adlı üyeden alıntı
Benim akşama işim çıktı özür dilerim dostum,
@emir siz buluşun isterseniz kardeşim tekrar kusura bakmayın.
telefonla Koray'la konuştum ben akşam dışarda olmayı planlıyorum irtibatlaştığımız arkadaşlarla görüşürüz, yani çok özel bir toplanma planı olmasa bile zaten motorlu olacağımdır
pegasus06 adlı üyeden alıntı
hoşgeldiniz foruma. valla oluyo desek yalan olur ama sizin avatar resminden anladığım kadarıyla siz de bizden daha çok hareket var sizin mekanınız varsa biz katılalım )
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
27 Nisan 2012, 16:48
şu anada şirkette çalışırken zaman buldukça yazıyorum.
Öncelikle tanıtayım kendimi tabiki Burak ismim.
Seymen Choppers MK Ankara kurucu üyesiyim.Etkinlik sürüş toplantı organizasyonlarımız taiki olmaktadır.Bull Choppers ile kardeş klübüz.
19 mayıs sürüşü gaziler sürüşü gibi organizsaysonlar için detaylı bilgi alabilirsiniz benden.
Klübümüze katılım yapmak isteyen olursa bilgim dahilinde toplantı günlerimizde aramızda olabilirsiniz.
-
27 Nisan 2012, 21:53
Tüm Dostlar...Lütfen Gözünüzü Bir Saniye Bile Yoldan Ayırmayın...İnanın Bir Saniyede Çok Şey Değişebiliyor !!!::melek02:
-
27 Nisan 2012, 22:52
chopperrider adlı üyeden alıntı
telefonla Koray'la konuştum ben akşam dışarda olmayı planlıyorum irtibatlaştığımız arkadaşlarla görüşürüz, yani çok özel bir toplanma planı olmasa bile zaten motorlu olacağımdır
Akşam akşam yağmur serpiştiriyordu ya ankarada, şaka gibi memleket arkadaş ayıptır ya...
az daha bugun oluyordu ama yan geldi.Kenan yan çizdi.
bir tanışsak nasıl olur acıba?))
Al işte yaa yine bana kaçtı ama dedim abi sana sen gel buraya ben dünyayı yakar gelirim diye Önüne geleni dövüyorsun abi, korkuyorum tanışmaya
-
28 Nisan 2012, 17:28
Novablue....
Bu bir hatırlatma yazısıdır...
FinalCUT adlı üyeden alıntı
Selamlar Cümleten...
Dostum motorun arkadan çekilmiş fotolarını hatta mümkünse sinyaller odaklı yakın fotolarını paylaşırmısın...
Ne yalan söyliyim..değişik ama güzel duruyor sinyaller..
Teşekkürler..
-
28 Nisan 2012, 20:10
Abi bu aksam cekiyorum valla. Esekligime ver hatta gece gece flash kurup aydinlatip cekecegim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler