Mondial 100 KM işte Kh ile arasındaki fark!!!!
Reklamlar
-
27 Ağustos 2006, 14:41
Reklamlar
-
28 Ağustos 2006, 14:59
Yaw biriniz bişeyler yazın cwplarda "0" warya ......boşu boşuna mı açtım yoqsa
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
-
28 Ağustos 2006, 15:38
Sadece Teknisyen mantığıyla cevap verim arkadaşım görünüm evet ama birde düşünürsek vidaların yerine içerden tırnakmı yaptılar ne götürür ne götürür biraz tartışılır....
-
28 Ağustos 2006, 16:28
tam olarak başlığın amacını ve neden bu bölümde olduğunu anlayamadım. bu iki motorun farklı olduğunu mu ispat ediyorsun bize. evet farklı bu iki motor ben inandım. ayrıca resimleri düzeltirsen insanlar daha rahat izlerler sayfayı. bu şekilde devasa resimler koymak yasak foruma. aynadaki şeritler çok amatörce olmuş. doğru dürüst yapışmamış bile.
-
Pe¥oTe adlı üyeden alıntı
Sadece Teknisyen mantığıyla cevap verim arkadaşım görünüm evet ama birde düşünürsek vidaların yerine içerden tırnakmı yaptılar ne götürür ne götürür biraz tartışılır....
Vidalar Dışardan bakınca gözükmüo fark bu sadece motorda oturan kişi farkedio ön kaportanın vidalarını...
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
-
Slm
slm Spatula kardeş bende de mondial 100 km var acaba senin motor maksimum hızı nedir öğrene bilirmiyim?
-
bu tip şeylere takılmamak gerek!!
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
çokta önemli değil bence...vida olsun yani nolacak ki...
nedemişler yemeğin salçalısı motorun vidalısı
-
Spatula dostum fotoğraflar için sağol.Yalnız sen sadece vidalardan bahsetmişsinde bu km'nin çok farklı özellikleri var diye biliyorum.Öncelikle cup motosiklet gibi görünüyor ama vitessiz olduğu için aslında bir scooter.
Ayrıca en önemlisi büyük tekerlekli bir scooter.Vergisi yok, ve koltuğun altında büyük bi bagajı var diye duymuştum ve bu özellikler çok uygun fiyata satılıyor.Kimse bu km modelinide bilmiyor.Sen bize bi kullanıcı olarak motorun özelliklerini anlatırsan çok seviniriz.Zira büyük tekerli scooter fiyatları çok yüksek ve bu modeli tanıyanda yok, benim çok aklıma yatıyor.Moto gücü nasıl ,kısa mesafede olsa 2 kişi taşır mı ?
-
Bencede takılma buna
motorun vidası görünse ne fark eder?
Zaten er iki motorda dünyanın en karizmatikleri arasında değil sanırsam
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler