Merhaba arkadaşlar merakla beklediğim motosiklet çıkmış fiyatı 35 bin tl, sitesinde yazıyor çok güzel bir motosiklete benziyor aşık oldum
Merhaba arkadaşlar merakla beklediğim motosiklet çıkmış fiyatı 35 bin tl, sitesinde yazıyor çok güzel bir motosiklete benziyor aşık oldum
Forumdaşlara amme hizmeti yapayım.
28 beygir
22 Nm tork @7500 rpm
Tek silindir
Ön arka abs
160-165 Kg
Gerçekten etkileyici bir makina olmuş yalnız bu makinayı mondial servislerinin bakması içler acısı bir durum olacaktır.
güç olarak cbr yi referans almışlar sanırım, tork ve beygir aynı sayılır.
Malzeme kalitesini merak ettim, umarım iyidir.
Ancak yukardaki arkadaşın da dediği gibi bunun bakımını mondial servisine yaptırmak kötü olacaktır, ortak hizmet veren firmalara yönlendirmek gerekir.
Bajaj - Mondial e bakan servisler var mesela izmirde.
artçı binmesin demişler resmen motora, nasıl bir arka seledir o öyle :D
35e gelse şu devirde. Mantıklı makina.
Cf moto bunda da kawasaki alt yapısı kullanmış olabilir. Kawasaki 250SL ile aynı Silindir çapı ve strok(türkçesini bilemedim) değerlerine sahip. Sıkıştırma bile aynı duruyor internette bulduğum bilgilere göre. Lakin beygir ve torkun en yüksek olduğu devirler biraz farklı.
Kawasaki:
https://www.kawasaki.co.uk/en/produc...Q4NDAkNDl5cDlA
Cf moto:
https://global.cfmoto.com/250CC/12609.html
250 NK ile aynı blok var. Ama 1 beygir daha fazla
Psikolojik olarak çin e fazla para verilmez mantıgı ile bunu sıfır alacağıma 2017 model japon alırım mantıgı yerleşmiş zihnime.
çinin ikinci elleri daaha ölü oldugu için bunun ikinci eli kovalanabilir ilerleyen günlerde.
Ahhh şu vergilerin gözü kör olsun motor fiyatları paso artıyor 2015 de spacy bakmıştım bayide 5.400 fiyatı vardı şimdi 21.500 lira
Geçen sene bu fiyatları görseydik neler neler söylerdik.Şimdi normalmiş gibi geliyor.
Piyasa sürekli yükseliyordu ama son 6-7 ay kadar çılgınca yükseldiğini hiç görmedim.
Artık cg'lere 250 cc motor yaptırır bineriz bol bol. Ya da eskisi gibi mobiletlere döneriz,kim bilir...
Baya yakışıklı duruyor. Bunun yanında cbr'ın falan esamesi okunmaz tasarım açısından.
250nk motor bloğunun biraz oynanmışı var bu motosiklette. Maximum tork değeri aynı ama biraz daha geç veriyor. Bu sayede yine daha yüksek devirde 1Kw yükselmiş gücü.
Beyaz turkuaz rengi gelirse çok güzel olur en güzeli o bence. Ama ben yine kiska tasarımlı 250nk mı tercih ederim bu ispanyol bir firmaya verilmiş. ispanyolların daha çok fırın ekmek yemesi lazım tasarım konusunda. Çok kalabalık çizgileri sadelikten uzak. Ama r25 veya cbr250 den iyi tabi.
Bajaj pulsar rs 200 düşünürken, 27bin nasıl ayarlanır, ayarlayana kadar fiyat artar mı derken bunun görüntüsü beni benden aldı, nereden girdim ben bu konuya şimdi ben çıtayı nasıl 35e çekeceğim
35 biraz fazla olmuş abi Max 28-29K arası olmalıydı 250NK dan farkı yok motorun görünüş dışında nerdeyse.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)